Jump to content

Препоръчани коментари

Туй котенце само развали песничката. Кали си пее частите перфе, ама как можа да избере тая за дуетен партньор...няма логика.

Доста добре. Браво на Кали! Тази година добри парчета, не както миналата.

Котето ще помогне за интереса определено. Но ме изненада.

преди 8 минути, Mr. Greshen каза:

Доста добре. Браво на Кали! Тази година добри парчета, не както миналата.

Котето ще помогне за интереса определено. Но ме изненада.

Калито си е певица от едно време.Тази година има готини песни.

Не очаквах Котенцето да се появи в попфолк проект и то точно на Кали. Из коментарите в тубата прочетох, че била гадже на големия и син. Ще и дам шанс заради нея. На първо слушане не е зле, ама текста на подхожда на тази дърта ковра. 

Най-яката песен от последните две седмици, даже единствената яка. Всъщност припевът я прави толкова добра. Старата генерация продължават да предлагат най-добрите парчета. Това котенце не съм го чувал и ми се иска и занапред да не го чувам. 

Пашката дублира ООООоф оооф ооооф - Ще те закарам :D
Иначе изпяването на Кали е добро

преди 51 минути, Slavi каза:

Не очаквах Котенцето да се появи в попфолк проект и то точно на Кали. Из коментарите в тубата прочетох, че била гадже на големия и син. Ще и дам шанс заради нея. На първо слушане не е зле, ама текста на подхожда на тази дърта ковра. 

Абсолютно вярно.

На мен ми харесва, малко ми е блудкав текста, но има добри рими и Кали го е изпяла перфектно. Обаче това Котенце ли е, не го знам какво е, надявам се само да не е известно, разваля доста хубавата песен.

Харесва ми до някъде..

преди 3 минути, Born to Die каза:

Обаче това Котенце ли е, не го знам какво е, надявам се само да не е известно, разваля доста хубавата песен.

Котенцето има песен с Марсо.. - Искаш..
Няма как да не я знаеш :D

преди 4 минути, El Gato каза:

Харесва ми до някъде..

Котенцето има песен с Марсо.. - Искаш..
Няма как да не я знаеш :D

Пуснах си го това и направо думите не стигат да се опише колко долна и гадна музика може да съществува, "Котката" на Александрова звучи като изкуство... 😭

Много се смях с коментарите отдолу, сега чакаме Marso ft. Милко Калайджиев - Я елате пиленца при Марсо.

Песента няма да си я пусна втори път доброволно.

Супер хитово звучи, но без Котенцето щеше да е много по-добре. 

Котенцето е единственото яко и интересно в песента. Другото все едно вече съм го слушал и слушал. Скука

Туй котенце само развали песничката. Кали си пее частите перфе, ама как можа да избере тая за дуетен партньор...няма логика.

Цитат

Кали си е на познатото ниво, ама какво е това "котенце" ? :)

Тя първа се учи да мяука хахаха

Малко коте.... :D

Котката Вики е единственото хубаво в тая песен. И дрифтовете с поршака.

На Кали е време да се пенсионира.

Кали този път улучи  с песен, котенцето допринася песента да е по интересна.

Много интересна, наистина добре са си паснали. Песента е страхотна

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...