Jump to content



Online: Галин и Лидия – Няма да ми мине


Препоръчани коментари

  • Отговори 42
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не е лоша песента, ретро нотката ми допада. Лидия е хубаво момиче, но гласът и ми е някак си "рандъм", тип неуспяла изпълнителка на Пайнер Про Мюзик от преди 17 години. Време му беше на Галин да изкара и една песен в която "пее". Напоследък обаче прекалява с разкрасителните интервенции, постига обратен ефект, поне според мен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Лидия прави песента. Много хубаво пее.

Куплетите на Галин ми идват слабички. Парчето трябваше да е на Лидия, а Галин просто да участва в клипа и да се чува в припева.

Точно обратното! Не харесвам Галин, но този път песента му е хубава и е по-добре от рапирането му. А тя дразни с много гаден глас е.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гръмнаха брутално, Галин убива с последните си парчета, а и на визия също. Толкова са готини, песента е убиец... Като цяло жанрът много кефи тази година. Видеото също кефи на макс, ей така се прави.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-после попфолк от Галин! :Vishenka_05:

Много ми харесва песента,с Лидия добре си пасват като гласове.И видеото е много ефектно.

Галин има добър усет за нови изпълнители.Дано като види успеха на песента да се ориентира и той към попфолка,че с тези рапирания песните му минават и заминават.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Радвам се че най-накрая чуха хората и почнаха да правят истински поп-фолк!Лидия пее добре и определено е по-добра от Десита.Галин най-накрая запя, след толкова години рапиране - браво!

Иначе за мен песента е слаба и няма да стане кой знае какъв хит.Харесвам Галин, но последните му големи хитове са "Парата ако хвана" и "Царя на купона" - песните след тях дори не мога да определя в какъв стил са.Фараона също беше голям хит, но аз не я харесвам.През последните 2 години Криско пуска повече поп-фолк парчета от Галин :laughing:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотна песен, типичен ударен поп-фолк. :1000 (33): Лидия е страхотна - хем талантлива, хем красива. Няма база за сравнение с роботизираната и безлична Десита. Браво на Пайнер, че са я прилапали.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...