Jump to content


Online: Milica Pavlovic - Zauvek (2018)


stereoto_

Препоръчани коментари

Back to basics Serbian edition.

Албума е доста ретро.

Засега фаворити са ми: Hej zeno, Tako mi i treba & Ovo boli

Виждам че много коментират че Zauvek е наи-добрата и' песен в кариерата досега. Мен не ми е чак толкова фаворит, но точно тук е на средата.

След това следват Pacijent, Da me volis, Ne secam se и на последно място тази Spavacica.

Браво Милице!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пак да кажа, страхотен продукт. Слаба песен няма, видео продукцията е на много високо ниво като идеи, визии и цялостно оформление, при все, че сърбите са пословично слаби в това отношение. Милица е направо картинка, а няма никакви интервинции - естествена отвсякъде, а пръска! Глас, външност - перфектна, както винаги.

 

Албумът е с много ретро звучене, определено. Не знам дали е плюс или минус това, че всяка песен ме препраща към нещо старо. Както винаги Цеца си е главно вдъхновение, като на всяка сръбска певица - Заувек и като песен, и като клип си е чист рехаш на 39,2, Да ме волиш като текст е същата като Добро сам прошла, Хей жено пък е 1:1 със Знам или пък Уснуле лепотице, клипът пък пак има препратки към някои нейни от 90-те - сцената с мъжете ми бие много на Нийе монотония, и т.н. Като цяло сръбския шоубизнес вече 30 години следи зорко и попива всичко, което пусне Цеца, което може да е само комплимент. Милица обаче е първата, която наистина да може да блесне и отвъд това.

 

Фивос не знам какви пари взема за тези песни, ама изобщо не се старае, както за гръцките изпълнители. Той сигурно има 1000 песни и на 90% са му много добри и запеваеми и може би е нормално вече да се повтаря, но всичките му песни, още като ги слушах за първи път, все едно вече съм ги чувал. Да ме волиш много ми напомни на една на Деспина - Марамено, сигурно има още по-подобни през годините. Пациент също ми е много позната, много 90-те отново, сигурно и на нещо Цецино бие.

 

Като цяло много нищя, реално освен тази "познатост" и може би факта, че на първо слушане никоя не ме грабна твърде, а чак на второ-трето, реално нямам други забележки. Последни дни ротирам само Хей жено, Да ме волиш, Заувек, Пациент. След тях са ми Ово боли и Не сечам се. Другите две не си ги пускам твърде, но и те в никакъв случай не са слаби.

 

Някой да каже - какъв е отзвука в Сърбия? Нещо гледанията не са уау засега, да не би да няма интерес? Вярно, че то хит като Могла сам се намира веднъж в кариерата, но това заслужава и то да е супер успешно от първата до последната песен!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами все пак извади албум когато всички пуснаха песни, нормално е това с гледанията, а и не е чак толкова зле. Не вярвам някоя от тези да стане като Могла сам, но ще видим.

Иначе Цеца инспо (освен 39,2 - Zauvek) : Trula vishnja - Tako mi i treba и Doktor - Pacijent. Разбира се 21st century edition. :3fdb8960598fa63e:

Da me volish няма сходно с Dobro sam proshla.

edit: А даа. В текста има, за изневярата. :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Не очаквах албумът да е такъв флоп. Толкова старание, инвестиции, хайп и накрая такъв резултат. :blink: Поредно доказателство, че като няма хит, нищо друго не е от значение. На първо слушане нищо не ми хареса. После ме зарибиха за малко Ово боли, Тако ми треба, Заувек и Спавачица. Не съм си ги пускала от две седмици. :helpsmilie:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Трябваше да пусне Hej ženo и Zauvek като лийд сингли, в началото на декември когато нямаше нови песни и преди нова година и останалите.

пп. И мен ми се струва че Ne secam se е скрита лимонка 🤘

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...