Jump to content

Препоръчани коментари

Не, просто малките момиченца харесват момченца, а с тия устни и погледи по-скоро ми прилича на Андреа без коса. Същото подуто лице и огромни уста, само дето не е гримиран и тялото му е яко назобено. Еднакво бездарни, просто 1:1. Мина и замина много бързо Галин. Сега с появата на Теофиков, просто не може и да очаква големи хитове.

Много са смешни физиономийкте. Не, защото е грозен, а защото наистина не отиват на назобеното тяло и имиджа, дето налага сума ти години. Аз btw за първи път ги забелязвам толкова фрапантно да бият на очи в "Как си, кажи". Сякаш досега не ги беше имало до такава степен. Може да е на път да се разкрие...

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Много са смешни физиономийкте. Не, защото е грозен, а защото наистина не отиват на назобеното тяло и имиджа, дето налага сума ти години. Аз btw за първи път ги забелязвам толкова фрапантно да бият на очи в "Как си, кажи". Сякаш досега не ги беше имало до такава степен. Може да е на път да се разкрие...

Той Галин като цяло е грозен. Даже Фики ми изглежда по-свеж, въпреки магарешките зъби и мангалския тен. :3fdb8960598fa63e:

Това са единствените му песни които харесвам. Всичко останало около кариерата и образа му са ми анти.

Явно само за фенове на Галена е бил 15 :3fdb8960598fa63e:

Абе ти малоумен ли си? Не ходя за първи път в Порте и входа там е главно 10, но на Галена миналата седмица беше 15. Като не вярваш попитай някой, който е ходил. ;)

Абе ти малоумен ли си? Не ходя за първи път в Порте и входа там е главно 10, но на Галена миналата седмица беше 15. Като не вярваш попитай някой, който е ходил. ;)

На Андреа в Казанлък беше 15 още лятото. И нейния хонорар сигурно е 11К. :3fdb8960598fa63e:

Галенови изпращаме една много успешна година !

3 клипа на световно ниво

:3fdb8960598fa63e:

На Андреа в Казанлък беше 15 още лятото. И нейния хонорар сигурно е 11К. :3fdb8960598fa63e:

Говорим за елитна дискотека във Варна с почти еднакъв вход на всяка певица и досега винаги е бил 10 лева, но специално онзи ден на Галена беше 15. Сега началото на Януари е Преслава и сигурно пак ще е 15. Иначе не ми пука за хонорара на чалгарките, след като само Галена си го заслужава.

Говорим за елитна дискотека във Варна с почти еднакъв вход на всяка певица и досега винаги е бил 10 лева, но специално онзи ден на Галена беше 15. Сега началото на Януари е Преслава и сигурно пак ще е 15. Иначе не ми пука за хонорара на чалгарките, след като само Галена си го заслужава.

Камелия и Емилия също си правят страхотно участията.

Астроложката Алена за връзката на Преслава:

Преслава трябва да се омъжи за Павел, ако иска стабилни отношения

Ще кажа няколко думи само за Преслава, защото датата на нейния избраник Павел очевидно не е предизвикала интерес, за да стане обществено достояние. Певицата е родена на дата на кармична разплата, но успява да се справя с трудностите по пътя си. Съдбовният й път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност, за да не си печели неприятели и да не провокира околните с поведението си към физическо насилие и прояви на безпричинна агресия към нея. До нейната 27 година е имала възможност да се установи зад граница, но е имала и наложена съдбовна забрана за брак. В периода 27-36 години й е отредено да срещне подходящия партньор и да създаде дом и семейство, а след като вече е майка, е добре да не пропуска изискването на съдбата - да живее с официално сключен брак, заради забрана за съжителство на семейни начала, което след време ще предизвика раздяла.

След огромната еволюция на технологиите през 21 век, учени създадоха програма която показа как биха изглеждали звездите в бъдеще.

Първите участници в експеримента са:

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

След огромната еволюция на технологиите през 21 век, учени създадоха програма която показа как биха изглеждали звездите в бъдеще.

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:roll1: :roll1: :roll1:

ТОП

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:roll1: :roll1: :roll1:

Ох,Андреа е 1:1. :1000 (29): Галин ще да е обида за всички драг куини.

Преслава може да отваря консерви с този нос. :1000 (29):

На мястото на ябълката веднага си представих награда за "Певица". :3fdb8960598fa63e:

На мястото на ябълката веднага си представих награда за "Певица". :3fdb8960598fa63e:

Голямо въображение имаш .. :3fdb8960598fa63e:

И виж каква брадавица й е излязла от злобичка. :roll1:

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Всички дискотеки в България са абсолютно еднакви, може би защото архитектите са едни и същи. Разликите, са само в цените на пиячката в няколкото ВИП сепарета, които се слагат само за разкош. Харесал съм профилите на поне 30-40 дискотеки във фейсбук от цялата страна и никъде няма бутилка уиски с 4 енергийни напитки за повече от 80 лева. Така, че с тези цени хонорарите може да са максимум 10 лева. Много трудно някой ще ме убеди, че еди къде си входът е 15-20 лева. Такава ни е държавата, стандарта и възможностите. Всеки иска повече, но днес това е възможното.

Принципно съм свободен до нова година и не е добре да надувате балона на Галена, щото имам карфици, безопасни игли, шила и ножове.... :ad:

Галена

Преслава

Андреа

Фики

Галин

:1000 (10): :1000 (29):

3 клипа на световно ниво

2 мегахита

1 рекорд

3 успешни сезонни хитчета

3 концерта в Арена Армеец

Между другото, не си забравил за участията й в Арена Армеец, с което става единствената чалгарка, стъпвала на сцената за годината 3 пъти там.

На Рожден ден на Веселина, Планета и последно беше на концерта на Миле Китич.

Как не ви е срам да надувате най-слабата година на Галена от 2008 година насам? Реди провал след провал, а тук чета дитирамби за нея... :gun_bandana:

Още една загубена година от живота ви :3fdb8960598fa63e:

Защо Фики в сторитата си,снимките си постоянно гледа криво, а не си показва цялото лице.. Интересно ми е. Само криви погледи вади. :1000 (27): :1000 (29):

Защо Фики в сторитата си,снимките си постоянно гледа криво, а не си показва цялото лице.. Интересно ми е. Само криви погледи вади. :1000 (27): :1000 (29):

Долната част на челюстите му е широка и в профил изглежда като мутант. Като се завърти на една страна не личи толкова....

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...