Jump to content

Препоръчани коментари

Да, това е идеята.

Добре, стискаме си ръцете и всички са доволни. :cheers:

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Фаст, какъв пример да ни давате, ние сме стари хора и нямаме нужда от самарянски истории. Я се скарайте със Стела! :3fdb8960598fa63e:

Ще бъда на твоя страна този път, тъй като една от най-противните песни евър е "Шефката"! :whistling:

Фаст, какъв пример да ни давате, ние сме стари хора и нямаме нужда от самарянски истории. Я се скарайте със Стела! :3fdb8960598fa63e:

Ще бъда на твоя страна този път, тъй като една от най-противните песни евър е "Шефката"! :whistling:

Да има сеир, весело форум да е :1000 (29):

Това е кючека на Тони 100 и Деси Слава :happybday:

Това не ми звучи като нещо, което ще мине успеха на ... (всички знаем на кое :3fdb8960598fa63e: )

Дори да се броят всички гледания от клипчетата, Шефката ще мине ли Зоопарк? Не че на Зоопарк са много реални де.

Дори да се броят всички гледания от клипчетата, Шефката ще мине ли Зоопарк? Не че на Зоопарк са много реални де.

Yes, maa faka. :3fdb8960598fa63e:

Преди няколко дни направих предсказание. Мазно, дългоопашaто, циганско предсказание.... :3fdb8960598fa63e:

Скачайте на хитЯ, за да се сбъдне. :ninja:

Сега усещам как всички се хващате като удавник за сламка за новата песен на триото с надеждата да смачка шефката и потривате ръце с надежда. Да, ама нееее.. Шефката си остава шефка каквото и да става. :3fdb8960598fa63e:

@xroflx9

Очакваш ли?

FB-IMG-1542656971112.jpg

Нямам търпение. "Вредна" няма омръзване.

Извинете за спама. При вас ФБ чата зарежда ли? При мен нещо се бъгна.

Не, и няма нито едно съобщение :D

Извинете за спама. При вас ФБ чата зарежда ли? При мен нещо се бъгна.

Аз мислех че само при мен е така...

Офф,при мен плюсчетата не работят,явно като не коментирам "Шефката" някой ме проклина. :mf_surrender:

Аз мислех че само при мен е така...

Ти все ги мислиш, все премисляш... :3fdb8960598fa63e:

Боже Господи, и Алисия не си е потърсила правата в съда. Значи всичко е истина. Знаех си, че не й е чиста работата на вакарелската Арлекина.

Сега усещам как всички се хващате като удавник за сламка за новата песен на триото с надеждата да смачка шефката и потривате ръце с надежда. Да, ама нееее.. Шефката си остава шефка каквото и да става. :3fdb8960598fa63e:

Деса и Галя па не спряха да пускат еднакви по стил песни. Откакто Галя се сдружи с Деса, кариерата й се спаружи от тъпи песньовки! Да й бие шута завинаги!

Деса и Галя па не спряха да пускат еднакви по стил песни. Откакто Галя се сдружи с Деса, кариерата й се спаружи от тъпи песньовки! Да й бие шута завинаги!

Защо? Последните две песни са супер, нищо че стила е един и същ.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...