Jump to content

Препоръчани коментари

Преслава е с голяма агитка.

Тъкмо чух подвикванията "Преслава" от лайфа. :Vishenka_05:

Да чух скандирания Преслава , Преслава хахаха ще късаме пак нерви хаха

Арената е почти пълна. Честито! :Vishenka_05:

Браво! Не го очаквах много се радва , забелязвам и хора на всякаква възраст има!

Чудесно клипче. Показва много добре как от наполовина празна зала само за няколко минути преминаваме към далеч по-пълна. Този път няма да мине номера да се постне снимка само от първото и с години да се говори, че кокошките били пяли пред празна зала- нагледно виждаме как в минутите от традиционно половин часово закъснение има значителен прогрес в напълването.

Арената е почти пълна. Честито! :Vishenka_05:

Когато можете качвайте възможно най-много снимки присъстващите, да не оставяме и този път хейтърите в идната година да си налагат техните възгледи. :3fdb8960598fa63e:

Като гледам на лайфа във ФБ секторите от страни са празни (линка на Фаст). Или това е снимано преди началото?

Концерта още не е започнал.Като почне Емилия пускам лайфа.Обаче има доста публика, не съм очаквал да се напълни до такава степен.

Някой да ми каже къде гледате :D

Fast е дал линк някой пускаше на живо , но спря!

Дайте други линкове ако някой знае!

Концерта още не е започнал.Като почне Емилия пускам лайфа.Обаче има доста публика, не съм очаквал да се напълни до такава степен.

Линк?

Като гледам на лайфа във ФБ секторите от страни са празни (линка на Фаст). Или това е снимано преди началото?

В началото на клипчето са почти празни, но доста бързо се напълват в същото клипче. Като съдя по коментарите- няколко минути по-късно всичко е още по-пълно. Този път разбиха тотално!

Инстаграм - ambrosius_vallin

Акаунтът ти е личен. Направи го публичен, докато трае концерта.

Някой да ми каже къде гледате :D

Още не е почнало. Няма лайфове във ФБ.

Акаунтът ти е личен. Направи го публичен, докато трае концерта.

Крия някои неща и няма как. :1000 (29): Follow докато трае концерта, после unfollow.

Крия някои неща и няма как. :1000 (29): Follow докато трае концерта, после unfollow.

Да пуснеш и на Галена като почне. :girl_witch:

Да пуснеш и на Галена като почне. :girl_witch:

Естествено. :Vishenka_05:

Мария ще пее Чувал ли си за такива и не я познавам тая жена

Поне да бяха пуснали в канала на Ютуб, излъчване на живо.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...