Jump to content

Препоръчани коментари

Яница беше много силно приета. С Илиян вече са конкуренция на Ваня за Най добър прием.

Хората пеят дори без да им се подава.

Мнооого голям прием на Яница от първата секунда

Изглежда доста пълно, всъщност. Мисля, че паузата от 1 година миналата година добре се отрази. И от доста места гледах на живо, хората се засъбуждаха :D Диваци

Яница очаквано с тотален хит в лицето на Въртележката! Браво и за старанието да пее на живо!

Ама неее, изобщо няма ромчета, само те са способни да избухват така на това говедо.

Яница на живо ли беше, не успях да преценя, но наистина приема и беше много силен, но сега се появи Теда и обра и тя овациите.

Засега Теда и Яница са номер 1,Илиян и Ваня след тях, а петоеката закрива Джордан.

Мисля, че основни играчи в жанра пеят на плейбек, защото билетите са купени на килограм от ДПС и раздадени на произволни хора безплатно. Певиците са наясно с това и просто няма защо да си дават зор за случайници.

Вие друго обяснение имате ли?

Както се продаваха по 100-200 билета на седмица и изведнъж залата пълна. Как става тоя номер?

axaxaxa как си провали приема с тъпата си "Котка"...

Теди беше приета бурно но песните, които пее са видимо непознати на публиката... И май е на плейбек. Дори на София до Банско не и се получи... На Топ най много и пеят...

Иначе нищо не опрадвава плейбека на динозварите, които имат песни емблеми, а се излагат. Ваня и Яница пеят на живо, те не можаха...

Ох, за какво има толкова дълъг микс тая, как псоле да ходят нормални хора...

Както се продаваха по 100-200 билета на седмица и изведнъж залата пълна. Как става тоя номер?

Нали разбрахме как - с покани и помощ от ДПС.

До този момент концерта е пълен провал. Големи имена на плейбек, както и почти всички останали, слаби приеми. И като добавим запълнената с покани зала е достатъчно показателно.

Мисля, че основни играчи в жанра пеят на плейбек, защото билетите са купени на килограм от ДПС и раздадени на произволни хора безплатно. Певиците са наясно с това и просто няма защо да си дават зор за случайници.

Вие друго обяснение имате ли?

Аферин, машаллах, ашк олсун!

Цялата зала пее "От София до Банско".

Незнам ама тая Теда е пълна скръб срам ме е от текстовете и!

Цялата зала пее "От София до Банско".

Напротив. На Топ е по добре. Ама всички са седнали. Няма танцуващи...

Защо й е толкова дълъг микса на тази, пак питам!!! Това не е нормално, естествено, че никоя национална телевзия няма да го излъчи... Това е 4-та песен, еби му майката. Ивана не пееше толкова...

Инфото за ДПС не беше ли за 2500 билета? Дори и евентуално да е вярно залата е мнооого по-пълна. Минимум 7000-8000, мисля че имат повече и от първия концерт в Арена.

Инфото за ДПС не беше ли за 2500 билета? Дори и евентуално да е вярно залата е мнооого по-пълна. Минимум 7000-8000, мисля че имат повече и от първия концерт в Арена.

Половината зала не беше пусната за продажба. За кво говорим...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...