Jump to content

Препоръчани коментари

Вчера май имаше към стотина останали като ходих да купя. Човек ще рече, че залата ще се пръска, ама да видим довечера. :1000 (29):

Отивам да купувам тогава. :1000 (29):

Обърках темите. :roll1: :roll1:

Във всички теми ли ще нацвъкаш Пепе... Потресен съм! :gun_bandana: :1000 (29):

Сцената май ще е хубава. Поне са увисили някакви квадрати. :3fdb8960598fa63e:

Всяка година имат една и съща сцена - как им не омръзна не знам :mf_surrender: Трябва да я направят по-разчупена и с коридори към публиката, по които певиците да се разхождат между хората.

Всяка година имат една и съща сцена - как им не омръзна не знам :mf_surrender: Трябва да я направят по-разчупена и с коридори към публиката, по които певиците да се разхождат между хората.

Как ще се разхождат между хората, като целта е максимално да изрежат кадри от празната зала?

Няма, само тука. Кой видял видял. :3fdb8960598fa63e:

Надявам се, че Пепе довечера ще компенсира тъпотата си с микса, който й предложих. :gun_bandana: Иначе жална й майка. :gun_bandana:

Ти ще влезеш ли в ролята на Рама репортер? :3fdb8960598fa63e:

Как ще се разхождат между хората, като целта е максимално да изрежат кадри от празната зала?

Ааа тва не е проблем за тях. Най-редовно при монтажите от концерти някоя чалгарка е на сцената и в следващия кадър се окаже в публиката :1000 (29):

Ааа тва не е проблем за тях. Най-редовно при монтажите от концерти някоя чалгарка е на сцената и в следващия кадър се окаже в публиката :1000 (29):

Или площадът в Благоевград се озовава на плажа в Бургас :3fdb8960598fa63e:

Тоти тяло ще бъде с тоалет от бранда HM от специалните коледни намаления. :girl_witch:

Тоти тяло ще бъде с тоалет от бранда HM от специалните коледни намаления. :girl_witch:

Промоция - гащеризон и чаршаф за 19 лв. в мол Сердика. :3fdb8960598fa63e:

Ще разкърша снага под звуците на този вселенски хит.За песента с Фики ще пропусна хаха.Нямам търпение да я видя вече, искам да видя дали наистина е започнала да влиза във форма.Ще пусна лайв на нейното изпълнение. :Vishenka_05:

И аз ще бъда там. Но ми се струва, че няма да се изкефя на появата на Десислава. Все ми се искаше да изпълнят с Джордан "Ангелите плачат", но май ще представя циганиите... Дано поне чуем някой златен хит като "Птица скитница".

Надеждата ми остава в Сопранките. Много ще се изкефя, ако изпълнят песента с Миро. Не ми омръзва тази песен! :Vishenka_05:

И аз ще бъда там. Но ми се струва, че няма да се изкефя на появата на Десислава. Все ми се искаше да изпълнят с Джордан "Ангелите плачат", но май ще представя циганиите... Дано поне чуем някой златен хит като "Птица скитница".

Надеждата ми остава в Сопранките. Много ще се изкефя, ако изпълнят дуета с Миро. Не ми омръзва тази песен! :Vishenka_05:

Няма да участват.

Няма да участват.

Стига пък и ти сега... Може и да ги вместят някъде.

На Тоти може да й ядете диарията. Шоуто й струва над 3000 лв!

На Тоти може да й ядете диарията. Шоуто й струва над 3000 лв!

Може, вече си намери нов тъпкач, който не се занимава с краварство, а с по-доходоносен бизнес. :3fdb8960598fa63e:

Стига пък и ти сега... Може и да ги вместят някъде.

Някой тук беше казал,че са отпаднали. Пък и дори да участваха щяха да са първи и да изпеят нещо народно,а сега нали първа щяла да бъде Емилия? :1000 (29): По-добре,че няма да участват,отсега знам какъв ще е контингента на публиката.

Здравейте тигри? Как я карате? Мараба и на вас "десови"....

Може, вече си намери нов тъпкач, който не се занимава с краварство, а с по-доходоносен бизнес. :3fdb8960598fa63e:

Нов ли има? Онзи, с когото ходи по почивки, го заряза отдавна май!

На Тоти може да й ядете диарията.

Има ли парченца несмелена храна в нея? Ако има, може. Аз смилам желязо, цинк, мед, молибден... :vur:

Днес ли е това нещо, което ще нарекат концерт за РД? :scratch: Обърках темите нещо, но нищо.

Е, поне ще видим довечера, за какво се появи, за да се излага в Брадъра Преслава. Концертът ще ни даде нужните отговори...

Има ли парченца несмелена храна в нея? Ако има, може. Аз смилам желязо, цинк, мед, молибден... :vur:

Парчета злесдъвкани кебапчета :D Абе, яко рекламират по Планета некви Харманлийски кебапчета. Да не би те да спонсорират концерта? :D

Промоция - гащеризон и чаршаф за 19 лв. в мол Сердика. :3fdb8960598fa63e:

Шегата настрана, ама тя наистина си напазарува от намаленията на HM в Парадайз оня ден. :1000 (29):

Надеждата ми остава в Сопранките. Много ще се изкефя, ако изпълнят песента с Миро. Не ми омръзва тази песен! :Vishenka_05:

Аз си мисля, че ще ни изненада приятно.Никой не очакваше “Мъжете всичко искат” преди 2 години, а тя ни изненада много приятно /въпреки неадекватното поведение/.Най-вероятно е да чуем “Птица-скитница”+“Много съм добра”.

Парчета злесдъвкани кебапчета от изпражненията на фолк певицата Татяна! :ba:

Шегата настрана, ама тя наистина си напазарува от намаленията на HM в Парадайз оня ден. :1000 (29):

Няма лошо. Може за вкъщи и разни спортни облекла.

Парчета злесдъвкани кебапчета от изпражненията на фолк певицата Татяна! :ba:

Дано да осее сцената с килим от това :D Е тогава ще закрие концерта наистина. Макар че ехидното Пепи няма да се уплаши от това и ще излезе с цената на всичко.

Няма лошо. Може за вкъщи и разни спортни облекла.

Дано да осее сцената с килим от това :D Е тогава ще закрие концерта наистина. Макар че ехидното Пепи няма да се уплаши от това и ще излезе с цената на всичко.

Между другото имам усещането, че ти наблягаш на кебапчета и пържоли. Вярно ли е?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...