Jump to content

Препоръчани коментари

Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот.

Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща.

Страшен дразнител е станала. Ако ще е такава по-добре да се отказва. Без хъс и спортна злоба няма как да стане. Вижда на какво положение е и от инат си тъпче на едно място.

Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот.

Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща.

Наистина, къде отиде злобната кучка, която гледаше всички отвисоко и ледено?

Докато Нина си беше в България, се виждаха и снимаха. Глория я споменаваше по интервюта. Благодарение на нея Нина си върна псевдонима и визията. Жалко, че се позагубиха.

Страшен дразнител е станала. Ако ще е такава по-добре да се отказва. Без хъс и спортна злоба няма как да стане. Вижда на какво положение е и от инат си тъпче на едно място.

То ако вкарваше хъс и спортна злоба при слабата продукция, която вади, щеше да е гротеска. Дано се засили откъм творчество.

То ако вкарваше хъс и спортна злоба при слабата продукция, която вади, щеше да е гротеска. Дано се засили откъм творчество.

Аз за творчеството искам да вкара хъс. Ама вече се съмнявам. Тя си знае нейната и не й пука какво искат хората. Има си добри съветници и голямо его.

Очаквайте скоро два албума от Яница - един фоклорен и един попфолк.

Коментирай, че двете ти любимки издават по два албума в една година. Тръпнеш ли за третия мега хит на Райне?

Татяна първа обяви, че ще издаде два албума. И за Яница се радвам, но дано Пресила да ги изпревари.

Татяна първа обяви, че ще издаде два албума. И за Яница се радвам, но дано Пресила да ги изпревари.

Татяна пък кога и къде е обявявала :3fdb8960598fa63e:

Пресила :roll1:

Хубавото е, че е заложила на чужд автор. Дори и да е кавър, предпочитам го пред еднообразните бг какафонии...

Иначе и добър маркетингов ход от нейна страна е да впише Сашо Роман като фийт. Ще привлече и ретро фолк таргета

Естествено, че ще е кавър.

Яница върви слабо с гледанията.

Една по една всички пеещи секс-кукли ще си отидат по ъглите на забвението. Да се готви следващата.

Естествено, че ще е кавър.

Кое ти е естествено бре мнгознайко? Последният и кавър е от преди 8 години. :gun_bandana:

Кое ти е естествено бре мнгознайко? Последният и кавър е от преди 8 години. :gun_bandana:

Остави го, той се храни и живее с негативна енергия. Не му и лесно.

Скучна ми се струва новата на Кама. :mf_surrender:

На мен ми звучи ретро. Клипа е страшен.

Скучна ми се струва новата на Кама. :mf_surrender:

Как ти се струва скучна, като не е излязла?

Фйенове на гръцкото, кефи ли ви това супер свежо "гръцко" парче? :1000 (29):

Къде я чухте на Кама новата?

Може и да не е кавър, пък за нея да е писана, що да не?

А и при тия некадърни наши композитори, колкото и да мразя кавъри, по-добре да купуват чужди.

Къде я чухте на Кама новата?

Може и да не е кавър, пък за нея да е писана, що да не?

А и при тия некадърни наши композитори, колкото и да мразя кавъри, по-добре да купуват чужди.

С аранжимента от Пашев обаче ще е още по.

Как ти се струва скучна, като не е излязла?

В Coolt на Петя Дикова пуснаха част от нея. :whistling:

Но нека излезе цялата и да чуем текста. Музиката ми е доста банална, честно казано, поне от откъса.

В Coolt на Петя Дикова пуснаха част от нея. :whistling:

Но нека излезе цялата и да чуем текста. Музиката ми е доста банална, честно казано, поне от откъса.

Според мен ще ти хареса.

След Пайнер не разбрах кои парчета ти харесаха.

На мен ми идва Ок откъсчето от песента на Камс, ще е хубава. И клипът също, макар и да не ми се струва на нивото на Неповторим и Минута живот.

Някой знае ли оригинала на песента, да го чуем целия?

А Яница не върви толкова зле с гледанията, като се има в предвид, че позициите й на ТОП име нещо взеха да спадат. Поне песента е яка. На мен и текста ми е забавен, напомня ми на някои закачливи такива от преди години. Важно е разнообразието, напоследък доста го получаваме в жанра.

На мен ми идва Ок откъсчето от песента на Камс, ще е хубава. И клипът също, макар и да не ми се струва на нивото на Неповторим и Минута живот.

А Яница не върви толкова зле с гледанията, като се има в предвид, че позициите й на ТОП име нещо взеха да спадат. Поне песента е яка. На мен и текста ми е забавен, напомня ми на някои закачливи такива от преди години. Важно е разнообразието, напоследък доста го получаваме в жанра.

Мисля ,че и Яница започва лек по лек да издиша някак си незнам , макар че много я харесвам. Днес тя е рожденичка Честит 36-ти Рожден Ден , Яница бъди жива и здрава и дано догодина да имаш едно бебче и ти , време ти е!

Клипа ще е топ. Бъди сигурен. Все пак Минута живот също е на Валери.

Клипа ще е топ. Бъди сигурен. Все пак Минута живот също е на Валери.
Голямо вълнение... :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...