Jump to content



Online: Галена и Цветелина Янева - Маракеш


Препоръчани коментари

  • Отговори 112
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Видеото е убиец, напомня на стила на видеата на Махмут Орхан, особено е началото къде Галена измача с черното и конете.

Не знам защо Цветелина е оставена с по-смотани визии и много малко външни кадри. Тя и по принцип е по-статична.

Песента е приятна, но доста позната особено на помнещите 2010,2011.

Дано имат ремикс.

Папая на Кали е най-различното от Пайнер. А за Галена уж на майтап Дай ми любов е най засега

Link to comment
Сподели в други сайтове

Великолепен клип, браво на Нанков.

 

Песента е притоплена "Бонбони".

Можеше да избухнат жестоко с малко по-ориенталска песен с денс елементи, ама...

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ме е яд за слабата песен. Не харесвам Галена, но е огромна загуба за жанра, че и тя почна да пуска слаби песни. До преди 2 години всичко, което пуснеше беше различно, взривяващо и мегахит, не знам какво се случи. И като си помисля, че това го чакахме от началото на годината.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Малко преувеличавате... Да, песента не е нещо нечувано, но подобни е нямало от 2013, така че на фона на всичко еднакво, си е много добре. Най-важното е, че е слушаема, за разлика от почти всичко, което излиза. В никакъв случай не можем да говорим за разочарование. Да, може би няма да е най-големите хит това лято, но пък за мен за 2018 Галена има най-разнообразна и приятна за слушане продукция - ГиМиЛов, това и дуета с Тони Стораро са коренно различни проекти един от друг и дори да нямат мулти милиони ще бъдат сред най въртяните в клубовете. Освен това са приятни за слушане. Миналата година освен Моро му и баладата с Фики, другото и лично за мен не ставаше за слушане.

 

Доволен съм от Галена и Янева. Иначе да - много си приличат гласовете им. Помислих си, че Янева пее и в партията на Галена. Освен това не рразбирам как композитор като Кости може за години да няма никакво развитие. Странно ми е...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Уникален клип!!!Просто ме оставиха без думи,а тази Галена колко да е яка.Точно в клипа Цветелина като принцеса,а Галена като кралица.Песента зарибява след няколко слушания,а мен лично ме грабна началото,където Янева пее нейната част.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Леле, такава умряла песен...Това ли щеше да разбива класации и конкуренции?? Направо заспах. А клипът е обощение на кариерата на двете - много ефекти, малко умисъл.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поздравления за Галена и Цветелина Янева. Галена не спира да държи на нивото, което поддържа от години ... Клипът е един от най-хубавите и стилни, правени изобщо в България, песента не е нещо уау, но пак е по-слушаема от всички издадени до момента за лято 2018.

Според мен, вместо да си изливате злобата и омразата към Галена, по-добре се радвайте и бъдете благодарни, че се старае и вдига нивото като цяло на българската музика, защото с толкова неблагодарни хора, хич не е длъжна да го прави. Ако не я харесвайте нея, поне и бъдете благодарни, заради българската музика, че има такива изпълнители ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Държи нивото откъм клипове, факт. Но не и откъм песни, това е кавър на "За контакти" в чистия му вид.

 

Да държи ниво откъм песни - не, поне от две години вече не е това, което беше като песни, единствено клиповете я спасяват - факт, скъпи, лъскави, направени, визия - стоп, визуално продуктите и са не клипове, а живи филми. Не го отричам и ми харесва да ги гледам. Но песните, виж... НЕ.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 8 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...