Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

+1

 

образува ми киселини тоя мазноч. :1000 (29):

 

Галена и Цветелина ти беше много поп, тая пък ти е много мазна, нямаш угодия и ти :1000 (6):

 

Май всички сме станали твърде критични обаче. Реално погледнато има доста различни една от друга песни и това лято. Мен ме кефят примерно "Маракеш", "Завинаги", "Богиня", "Не сме приключили", "Папая", "Играч", "Добре дошла, сктинице", "Бразилка", "Купих ти сърце" донякъде. Реално никоя от тях няма общо с другите. Тези, които не ме кефят, и те са различни от останалите - "112", "Мамасита" примерно - и за тях си има слушатели. Да не говорим, че се чакат и доста песни от силни имена - Анелия, Преслава, Фики, Константин. Стараят се нашите хора, правят каквото могат, просто с автори, които се броят на пръстите на двете ръце - толкова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Галена и Цветелина ти беше много поп, тая пък ти е много мазна, нямаш угодия и ти :1000 (6):

 

Май всички сме станали твърде критични обаче. Реално погледнато има доста различни една от друга песни и това лято. Мен ме кефят примерно "Маракеш", "Завинаги", "Богиня", "Не сме приключили", "Папая", "Играч", "Добре дошла, сктинице", "Бразилка", "Купих ти сърце" донякъде. Реално никоя от тях няма общо с другите. Тези, които не ме кефят, и те са различни от останалите - "112", "Мамасита" примерно - и за тях си има слушатели. Стараят се нашите хора, правят каквото могат, просто с автори, които се броят на пръстите на двете ръце - толкова.

На едната.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галена и Цветелина ти беше много поп, тая пък ти е много мазна, нямаш угодия и ти :1000 (6):

 

Май всички сме станали твърде критични обаче. Реално погледнато има доста различни една от друга песни и това лято. Мен ме кефят примерно "Маракеш", "Завинаги", "Богиня", "Не сме приключили", "Папая", "Играч", "Добре дошла, сктинице", "Бразилка", "Купих ти сърце" донякъде. Реално никоя от тях няма общо с другите. Тези, които не ме кефят, и те са различни от останалите - "112", "Мамасита" примерно - и за тях си има слушатели. Да не говорим, че се чакат и доста песни от силни имена - Анелия, Преслава, Фики, Константин. Стараят се нашите хора, правят каквото могат, просто с автори, които се броят на пръстите на двете ръце - толкова.

 

На мен ми харесва определен тип мазно. Например "Завиждайте" на Галена - мазна и точно по вкуса ми. Това на Ваня е някак много циганско мазно, не знам как да го обясня, но може би разбираш какво имам предвид. На Оцко старите мазнотии също ме кефят, на Кости и те. Румънецът трябваше да вкара повече от тях в "Маракеш", и ти си на това мнение - много по-ударно щеше да звучи. Някой между другото беше казал, че имало друга версия на дуета и тя била точно това, което ние с теб искаме от проекта. Беше написал нещо от сорта на "А, тази версия е по-поп от оригинала". Не знам какво е имал предвид човекът, мисля, че коментарът още седи в темата. Дали пък Галчот не пази скрит коз в ръкава си в случай, че официалната версия флопне!?

 

Колкото до другото - много си прав. Наистина има разнообразие откъм звучене. И, че сме станали твърде критични - също е факт. Минаха почти 30 години от началото на този жанр в България - време беше да почне да им писва на хората. Едва ли има звук и мелодия, дето не сме чули за толкова много време. Виждаш, че все по-често почват да правят римейкове на стари хитове. Аз всъщност не знам някой музикален стил, дето е гръмнал и помел цели нации, да е бил номер 1 почти цели 3 десетилетия.

 

Другият фактор според мен е, че поколенията, които отраснахме с тази музика, вече остаряваме, някой са над 50 годишни. В мозъка на човека се случват много и най-разнообразни промени, когато остарява. Постепенно почваш да харесваш неща, които не си смятал, че някога ще са ти по вкуса, старите пък, дето са те кефили, губят якото си влияние над теб. Познавам немалко хора, които преди 20 години слушаха чалга с кеф, а след като навършиха 55 примерно, тия звуци, тая дандания почна да не ги кефи.

 

В този ред на мисли - 10-20 годишните в момента са някъде наполовина по-малко от 10-20 годишните преди две десетилетия заради демографската криза. Тоест поколението, което би трябвало да се зариби по нашите ритми и да ги популяризира, е твърде малобройно. Новата мода при тях пък налага друг тип певци като Криско, Тита, Скандау, Чоко и Пикпук и т.н.

 

Попфолкът няма да умре, но според мен никога няма да се върне в онзи главозамайващ пик от 1997-2007.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мунчо, все повече се убеждавам, че наистина си бил малтретиран от родителите си, или от съученици/ близки/ познати като малък. Няма друго обяснение иначе!

 

Човек може и книги да чете, професия да си има, да е карал две магистратури като мен, като в същото време да излиза да се забавлява на каквато си музика пожелае. Нали ти беше този слушател на чалгата, който беше обиден от думите на Тони Димитрова по жанра? Сега защо изкарваш ходенето по заведения, които пускат тази музика, като нещо долно? Освен раздвоената снимка, към която си гарнирал и звездички, да не би да имаш и някакво личностово раздвоение?

 

Помощ от никого не търся, просто ми стана смешно определението на Пачо за "бизнесмен", при положение, че си просто селски тарикат с вежди по-тънки и от миниатюрната му пишка, та се позасмях и изкоментирах. Колко пъти да ти кажа, че от помощ нямам нужда!

Очаквам с нетърпение да ме накараш да напусна форума, драги ми Мунчо! Да си спазиш обещанието, иначе ще изглежда крайно несериозно! Утре с кафето, очаквам поредните ти умотворения! После, иди се изакай и приготви анала за деня, може да ти излезе късмета някъде там по Витошка, където въртиш бизнеса с милионите! :1000 (29):

 

 

 

А иначе си включил и Деса в списъка на изгубилите позиции. Поздравявам те, най-после показваш някаква реална представа и пишеш нещо умно тук!

 

Само тези клишета ли успя да измислиш? Всичките са дъвкани в този форум, всичките съм ги използвал през годините, за да поставям психопати като теб на мястото им... На всеки ли който те унижава и гаври ли минаваш с номера за малтретирането. Да ти дам номера на майка ми да я питаш. Не, Стораровице, аз съм този, който от малък малтретира напасти и вредни създания като теб, за да направи Земята едно по добро място. Това ми е мисията по асцедент. И спри да ми се правиш на психолог, защото от километри ти личи , че страдаш от КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ и КОМПЛЕКС ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВО едновременно и в най-изявена форма!!! Ето и някои от симптомите, по които те разкрих:

1. Номерата с "напускам форума" , "връщам се"

2. Наблюдавам една мания да пускаш теми, само и само да се вижда никнейма ти. Предните скандали още не бяха стигнали 200 страници, а ти вече беше направила новата, макар и предната да беше направила ти. Човек, който се вълнува от подобни неща, се нарича социопат, Стораровице. Аз , който съм една от причините да има подобна тема не съм претендирал никога да правя аз темата. По тези дребни неща се познават нормалните от страдащите от комплекси.

3.Изобщо за човек,който претендира за реализиран, четящ , семейна, че и майка, приоритетите ти са доста изкривени и отделяш твърде много време във форума и то по всяко време на денонощието. Далеч живота ти не е песен, за да търсиш смирение, удовлетворение и одобрение тук... Че и уж на 30 години...

4.Нещата, които изпозлваш срещу хората са в спорове често са си твои проумици, а не неща казани от тях. Буквално си измисляш и фантазираш, Кога съм казал, че съм милионер и за какви милиони ми говориш вече няколко пъти, че и се опитваш да ме иронизираш, а аз никога не съм използвам подобни твърдения за биографията си. Изкравам седмично между 10 и 20 бона (не чиста печалба разбира се) и мога да ги докажа, така както мога да докажа имената си по лична карта, как изглеждам - за едни добре, за други не толкова, но все пак РЕАЛЕН, къде живея - лукса и обилството около мен, какво работа - вече имаме и нова фирма за теансфери на чужденци от летищата до Банско и Боровец (мога да дам линк на регистрацията и по булстат в интернет) и т.н. А ти нито можеш да докажеш мъж или жена пише зад профила ти, нито дали реално имаш дете, нито , че фамилията ти е Янева, нито че си била в софийска чалготека, което за теб е престиж, а всяка една майка и жена, която държи на себе си знае, че това са бардаци за поквара и не няма лошо да разпускаме, ама да си мислим, че е престижно... Просто всичко което твърдиш за себе си е една лъжа и наистина няма да се учудя ако ти си онази потребнителка АНЕЛЕ , която навремето уж напусна форума и малко след това се появи Янева. Когато се гвоори за АНЕЛЕ, винаги се държищ много странно. Освен това всеки психиатър знае, че един социопат и маниак, на който не му е бил спрян достъпа до даден форум рано или късно се завръща с нови лъжи и с нов фейк профил. На 90 процента съм убеден, че си този потребител, а за рибешката интуиция се пишат книги. Заедно пък с асцедента ми ВОДОЛЕЙ подбни схеми около мен не минават. Просто ще докажа на малкото пишещи във форума, че си ФЕЙК и несъществуваш като лице.

5.Все гледаш да си със силните на деня - дали във форума или за певиците - и в двата случая. Винаги търсиш съюзи и се мазниш на потребители, които спорят с твоите опоненти, което изразява слабостта ти и неувереността ти.

6.Имам чувството, че си водиш записки от биг брадъри и топ коментари от форума, които после повтаряш в удобни за теб случаи, но не винаги стоят логично и разумно... Освен това всичко, с което е опитваш да ме засегнеш също са думи на други потребители дали към мен или друго лице...

7.Човек, който е живял цял живот в София и много излиза и е видял от света не се впечатлява от тънки вежди. По Витошка можеш да видиш татуирани, целите в пиърсинг, без вежди, с ботокси, облечени като жени. И хората, които живеем тук не се впечатляваме и знаем, че всеки има правото да реши как да изглежда. Само един човек от турско село през 2018 година би се впечатлил от тънки вежди. Поне за 5ти път виждам , че ги коментираш... За твое успокоение не са толкова тънки. Просто минават през фотошопа. А самия аз за 10 години не съм споделял сексуалните си предпочитания, така че догадките ти в тази насока са повече от абсурдни. Не се притеснявай за моя анал. Бъди сигурна, че би имал повече навитаци от за твоите 3 дупки - орал, онал, вагинал. Ако на село всеки, който е с тънки вежди го имате за педал, тук в София можеш да видиш дори хетеросексуални трансексуални мъже, така че посоката, в която се опитваш да стреляш е грешната. А да не коментираме факта, че много често демонстираш неприязъм към хомосексуалните и то във форум, където основно пишат такива... Оставяш впечалтение, че си останала самотна майка точно защото мангала , който те е тъпкал е предпочел момчешко дупенце... Травма са ти оставили май педали в живота... Ама така ти се пада. Няма да ме разчувства драмата на живота ти...

 

Имам и други аргументи, но нека оставя материл и за следващите си постове. Въпреки, че не виждам след тези словестни шамари, има ли смисъл да пишеш, каквото и да е. Нямаш капацитета да играеш на това ниво.

 

Колкото за Деса - разбира се, че е имала спадове. Никога не съм твърдял обратното. Важното е , че е в топа отново и програмата ие пълна и без нови проекти. Важното е, че е върнала позиции, така както е губила. А не като онази забравената през 2008 - Иванка. Можеш да си пуснеш сега Ало, мамо и да си поплачкаш стабилно, че пак си разкрита и разобличена :1000 (29):

 

Съвети как можеш да се излекуваш от комплекса за малоценност... https://www.lifehack.bg/lifehealth/psycholo...za-malocennost/

 

Получаваш и бонус - нещо по вкуса ти, на което да си направиш един скреч или една чекия - според това дали си мъж или жена:

hqdefault.jpg

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Уникалнааа ееее ! :D

 

Какво ще кажеш за сериала "Фелдфебел Янева VS Мона Лиз Минчев".

 

Сутрин преди работа, въпреки че нямам време, гледам да влезна да прочета новата серия рибешки неволи. Уникални са! :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво ще кажеш за сериала "Фелдфебел Янева VS Мона Лиз Минчев".

 

Сутрин преди работа, въпреки че нямам време, гледам да влезна да прочета новата серия рибешки неволи. Уникални са! :1000 (29):

Вчера бях също силен, но днес съм в топ топ топ форма.

 

Не я ли довърших с последния ми пост, не съм ли майстор по чупене на психики. Искам признание точно от тебе :3fdb8960598fa63e: :1000 (29): :1000 (29):

 

Сунтринта не успях. Правех бизнес в офиса. :lol:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вчера бях също силен, но днес съм в топ топ топ форма.

 

Не я ли довърших с последния ми пост, не съм ли майстор по чупене на психики. Искам признание точно от тебе :3fdb8960598fa63e: :1000 (29): :1000 (29):

 

Сунтринта не успях. Правех бизнес в офиса. :lol:

 

По-брутален си от нея определено. Но мъжете винаги сме били по-брутални. Теб съм те признал отдавна.

 

Не искам да заемам страна в спора обаче. И в двамата откривам позитивни черти.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Муньо пише ли, пише... С кръв и пот на челото създава словесните си шедьоври! :1000 (29):

 

През това време да послушаме любимката му Кали!

 

Тук са се смееш, но 10 минути по късно плачеш, убеден съм в това. Вече не ти е смешно :3fdb8960598fa63e:

Така е, АНЕЛЕ, знай си силите и срещу кого тръугваш. Мръсен фейк :1000 (1):

 

 

Прибери си малкото мангале от площадките, стига писа по форуми и мисли... По добро от мен няма как да измислиш...

 

593_thumb.jpg

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-брутален си от нея определено. Но мъжете винаги сме били по-брутални. Теб съм те признал отдавна.

 

Не искам да заемам страна в спора обаче. И в двамата откривам позитивни черти.

 

 

Разбирам те, Кондомче. Аз не искам да заемаш страна. Нямам против дори да заемеш нейната, защото виждаш, че има нужда от помощ :Vishenka_05:

 

Иначе, това за Анелето не го твърдя, за да се правя на интересен. Почти убеден съм. Един нормален потребител в музикален форум няма какво толкова да крие. Тъй като предните и лъжи като АНЕЛЕ бяха разкрити, сега пази всичко като златна монета. От къде да сме сигурни , че пише изобщо жена или семейна жена и майка. Ще го докажа де. И друг път съм изскачал с гръмки твърдения, които първо сре иронизирали, но после съм доказавал :phpgrin2:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво ще кажеш за сериала "Фелдфебел Янева VS Мона Лиз Минчев".

 

Сутрин преди работа, въпреки че нямам време, гледам да влезна да прочета новата серия рибешки неволи. Уникални са! :1000 (29):

Какво да кажа?! И двамата се справят доста добре :D

Аз съм загубил форма за такива "диалози" :1000 (29): :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво да кажа?! И двамата се справят доста добре :D

Аз съм загубил форма за такива "диалози" :1000 (29): :1000 (19):

 

Много работиш, фучиш насам-натам, излизания, спортуване, чудя ти се как издържаш на това темпо. :girl_witch: :1000 (33):

Link to comment
Сподели в други сайтове

И от снощи, та чак досега, успя да измислиш само това, придружено от две глупави картинки от нета... :mf_surrender: Мунчо, Мунчо, най-тъжното е, че сам си вярваш, че това е някаква "топ форма". Винаги държиш и сам да го натъртиш, да се похвалиш, за да не би някой да не го отчете! Или може да убедиш себе си по-стабилно, че чак толкова аут ъф спейс да си... :1000 (29):

 

Поведението ти всъщност напомня това на моя съученичка от гимназията, която бях забравила, но напоследък ти ми припомняш. Няма нужда да говориш за сексуалната си ориентация във форума, пък и където и да било. Ясно е, че в момента спорим две жени, като тази с брадата е доста хистерична. Но все пак, ще ти кажа, че тази моя съученичка също много държеше на всеослушание да каже и дебело да подчертае (имате и сходни вежди, де) как е "насрала", "разчекнала", "смазала" и т.н., някой съученик или дори учител. Та всички на тази мълчаха, както и в момента на теб ти мълчат, но само кака ти Янева хич не ги търпеше тези нейни изблици, та често се налагаше да показвам на въпросната госпожица, същата Мунка като тебе, къде се намира, да защитавам хора от нея и вербалната агресия, която ежедневно ни демонстрираше и т.н. До момента, в който единствената нейна близка в класа, се скара с нея, та дойде да ми разкаже как същата онази като малка била бита от баща си, докато се напикаела. Всичко тогава ми се изясни, след което гледах предимно със съжаление на нейните прояви, в които прозираше желанието да компенсира това унизително детство с някакво "топ" юношество. Разбира се, не се получи, тъй като тя имаше нещастието да сме в един клас, а аз не съм свикнала да стоя с наведена глава, че да не я сече сабя.

 

Ако си въобразяваш, че с женственото си джафкане, ми повлияваш, ще те светна, че много пъти съм се изправяла и срещу далеч по-словоохотливи и интересни от скромната ти персона педали, като нещата не са приключвали в тяхна полза! Най-добре си кажи кой и как те е тормозил, ако не е майка ти, за да разрешим най-после проблема и да продължим напред в хармония. Моята съученичка успя, сега си има дете (което надявам се не "гаври", както са се гаврили с нея, защото понякога и това се случва) и мъж. Е, ти няма как да заченеш и родиш, но поне мъж може да ти намерим. Кой знае, може и дружки да си станем, да си пием кафенце в лукса и охолството ти, да си бъбрим защо Ивана вече е по-слаба от Деса, да се поогледаме за някой Стораро (ако предпочиташ епилирани, ти ще се озърташ за Галин), да си помагаме в трудностите. Ти ще гледаш детето, докато аз съм по чалготеки, като добрата леля Славка, а аз ще ти правя веждите без пари, за да спестиш за по-читава ризка. Виж, давам ти алтернатива! :1000 (30):

  • Haha 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

Разбирам те, Кондомче. Аз не искам да заемаш страна. Нямам против дори да заемеш нейната, защото виждаш, че има нужда от помощ :Vishenka_05:

 

Иначе, това за Анелето не го твърдя, за да се правя на интересен. Почти убеден съм. Един нормален потребител в музикален форум няма какво толкова да крие. Тъй като предните и лъжи като АНЕЛЕ бяха разкрити, сега пази всичко като златна монета. От къде да сме сигурни , че пише изобщо жена или семейна жена и майка. Ще го докажа де. И друг път съм изскачал с гръмки твърдения, които първо сре иронизирали, но после съм доказавал :phpgrin2:

Не искаш да заема страна, но съвсем директно търсиш признание - "не съм ли това, не съм ли онова, не чупя ли психики"... :1000 (29): Сякаш ако каже "да", ще получиш всеки момент оргазъм и ще литнеш като една птица-скитница на форума! :1000 (10):

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чудех се това "Не, не си те давам" на кака Гло откъде ми е познато и го измислих. Цв. Янева Две черти - "Не, не, не ти е лесно, не, не много си харесван" - мелодията е същата. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чудех се това "Не, не си те давам" на кака Гло откъде ми е познато и го измислих. Цв. Янева Две черти - "Не, не, не ти е лесно, не, не много си харесван" - мелодията е същата. :D
На кой композитор беше песента на Цветелина?

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Следващата седмица най-вероятно ще избухват Анелия и Преслава. Ако те не спасят положението, това ще е най-слабото лято в музиката. Попа също тази година няма хитове като ''Базука'' и ''Напрао ги убивам'', но Криско сигурно скоро ще пуска нещо.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Следващата седмица най-вероятно ще избухват Анелия и Преслава. Ако те не спасят положението, това ще е най-слабото лято в музиката. Попа също тази година няма хитове като ''Базука'' и ''Напрао ги убивам'', но Криско сигурно скоро ще пуска нещо.

Защо забравяш и Камс продакшън???

Link to comment
Сподели в други сайтове

Във всяко изречение повтаряш по 2 пъти "педали". Кой е хистеричния? :1000 (29):

 

Благодаря ти, че ми направи вечерта пълноценна, гледайки те как се гърчиш и подмяташ като заклан червей :1000 (29):

 

Докажи, че си жена?

Докажи, че си реален човек

Докажи си дипломите? Аз мога да снимам моите

Докажи си реализацията - моята Господарите я доказаха.

Докажи, че си родила дете, а не се правиш на интересна

Докажи, че си от София

Докажи си фамилията Янева

 

Стига ни занимава с несъществуващите ти истории и съученици. Стана за смях... Толкова говориш за себе си, а една снимка не видяхме... Сигурно си некой 50 годишен луд чекиджия...

В този форум не си защитила никой освен самата себе си след като съм те направил на кайма... Не си приписвай такива героични подвизи. Аз защитавам форума от вредители като теб. Форума трява да ми е благодарен. Като РАИД съм

Всичко друго, което напишеш ще е срещу теб, защото посях семето на съмнението във всеки трезвомислещ потребител и все по често ще срещаш сред потребителите тези въпроси, а след като никой не получи достоверни отговори, няма как да те имаме за нещо повече от фейк и социопат.

 

В предния ми пост аз те питам само това ли измисли, а в последния си ме питаш същото. Стига повтаря като папагал квото напиша аз. Моя пост е пълен с твои прояви и изцепки, а ти в твоите се въртиш около премислици и педали... Трагедия... Карикатура... Гротеска... Чак мирише... Или си отворила устата, или си разтворила краката, но и в двата случач зловонието е нечовешко...

 

Айде за тази вечер ти стига, че те направих луда и щастлива, така както никой мангал не е. . Утре пак :notworthy:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...