Jump to content

Избираме най-доброто!  

40 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Да проследим кои са най-харесваните текстове в жанра!

Всяко от големите имена в писането (Теньо, Мариета, Росен, Лили Димова и т.н.) ще бъде представяно с отделни анкети, обособени по изпълнители.

Сега избираме най-силен текст на Мариета Ангелова за Преслава.

Всеки изпълнител ще може да се бори с по една песен, дело на всеки от авторите, във финалното гласуване за най-харесван и добър текст във фолка.

Напред ще продължи един текст на Кайовата икона, с автор Мариета. Вие избирате кой!

"Финални думи"

"Не съм ангел"

"Моят нов любовник"

"Феномен"

"Пази се от приятелки"

"От добрите момичета"

"Умирам"

"Нашето любов е"

"Нокаут"

"Финални думи" Най-любимият ми текст на нейна песен.

Гледаш студено, гледам студено. Чак ми се плаче от обида. Всичко приключи - пито-платено, ще си отида, ще си отида. Бързо изтрелвам думи виновни, ала от думите няма смисъл. Светят в очите сълзи издайни и щепнат:"друго, и друго искам".

Малко ми стига да те обичам. Много ми трябва да те намразя. В лоши моменти всичко отричам, трохичка гордост да си запазя. :Vishenka_05: Бързо изтрелвам думи виновни, гневно повтарям: "няма смисъл". Ала онези сълзи издайни говорят:"друго, и друго искам".

"Не съм ангел"

"Моят нов любовник"Много оригинален текст.

"Пази се от приятелки"

"От добрите момичета"

"Умирам"-Чувствен и въздействащ.

"Kато за финал"-И този е страхотен.

"Жените след мен"

Пази се от приятелки

Не съм ангел

От добрите момичета

Ако ще да боли

"Не съм ангел"

"Моят нов любовник"

"Пази се от приятелки"

"Умирам"

"Ако ще да боли"

Тези са ми най-най. Но и от другите изброени има доста добри!

"Не съм ангел"

"Пази се от приятелки"

"От добрите момичета"

"Умирам"

"Ако ще да боли"

"Жените след мен"

Хора, вие сериозно ли - "Пази се от приятелки"?! :1000 (29):

Нали знаете, че това, което изберете, ще мери сили с "Аз съм с теб", "Утре ще е по-добре" и "С кое право"? :3fdb8960598fa63e:

Хора, вие сериозно ли - "Пази се от приятелки"?! :1000 (29):

Нали знаете, че това, което изберете, ще мери сили с "Аз съм с теб", "Утре ще е по-добре" и "С кое право"? :3fdb8960598fa63e:

Че какво и е на "Пази се от приятелки"? :3fdb8960598fa63e:

Че какво и е на "Пази се от приятелки"? :3fdb8960598fa63e:
Сравнена с изброените три текста - победители в предишните кръгове, е като писана от разгонена ученичка! :mf_surrender:

Сравнена с изброените три текста - победители в предишните кръгове, е като писана от разгонена ученичка! :mf_surrender:

Еее сравнена с тях е така. Но има и добра страна, другите ще имат повече шансове.

Еее сравнена с тях е така. Но има и добра страна, другите ще имат повече шансове.
Да, да... После Кайо да ми направи и на мен вуду кукла, ще каже, че аз съм нагласила да спечели подобен текст в кръга с Пресли! :3fdb8960598fa63e:

Аз гласувах за наистина интересните - "Финални думи", "Моят нов любовник", "Лей-лей", "Умирам" и "От добрите момичета".

Да, да... После Кайо да ми направи и на мен вуду кукла, ще каже, че аз съм нагласила да спечели подобен текст в кръга с Пресли! :3fdb8960598fa63e:

Аз гласувах за наистина интересните - "Финални думи", "Моят нов любовник", "Лей-лей", "Умирам" и "От добрите момичета".

Кайчо не е толкова страшен, не си му чак такава заплаха. Стига му вуду куклата на Галена. Пък и не се знае дали приятелките ще спечели...

Гласувам за:

Моят нов любовник, Не съм ангел, Финални думи - страхотни текстове и песни, особено първите две са ми много любими, но заради уникалния текст на Финални думи, тя също!

Дяволско желание и Новата ти - подкрепям заради това, че са ми страшно любими и тези песни, но и хитовостта им. Макар да са с по-лековат текст, също са добре поднесени и съм пристрастен да ги подкрепя.

"Умирам"

"Финални думи"

"Моят нов любовник"

"Феномен"

"Kато за финал"

"Жените след мен"

"Не съм ангел" e силен текст, но е превод на сърбска песен.

Много тъпи текстове, клише до клише.

На Петя от Толбухин винаги са й били слаби текстовете - един отличителен няма, изтъркано

..и повтаряно.

С големи уговорки гласувах за Не съм ангел, колкото да не е без нищо.

Всъщност доста малко от тези текстове ме впечатляват. Гласувах за "Финални думи", "Не съм ангел" (макар и да е превод на сръбска песен), "Пази се от приятелки", "Бързо ли говоря", "Умирам", "Като за финал" и "Пия за тебе". Сега като се замисля, и в "Моят нов любовник" има интересни моменти, може би трябваше и за него.

Аз като казвам, че Петя е с възможно най-безличните текстове... 15 години на сцена и няма 1 текст, като за звезда от нейния ранг.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...