Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ма ти ми копираш нещата, които аз съм ти казал за теб. :roll1: Злетак.

Естествено! Ти си моя идол! Мисля на твоите години да имам минимум 100к поста тук,какво мислиш? :3fdb8960598fa63e:

Крайно време и Стела да се намеси тук и да те укроти малко,че нещо много си позволяваш да обиждаш потребителите.Не сме длъжни да ви търпим нервните изблици с Джиги,хващайте се под ръчичка и се задоволявайте по храстите! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Какво сте се захванали с на Борко шушката? :gun_bandana:

Има си, вашите не се ли свиват? Я дайте като спец да проверя и да изкажа компетентно мнение! :3fdb8960598fa63e:

Моята в морето се уголемява! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Какво сте се захванали с на Борко шушката? :gun_bandana:

Има си, вашите не се ли свиват? Я дайте като спец да проверя и да изкажа компетентно мнение! :3fdb8960598fa63e:

Абе свиват се, ама все нещо остава. При Борко е като влезнал навътре направо... Такова симпатично момче... Сигурно е разочаровал доста лакоми дами... Може би затова се преориентирал към 16-18 годишни момченца, които още не се интересуват от размера :1000 (29):

Моите снимки по бански се разнасяха по лични съобщения преди няколко месеца. Сигурен съм, че някой услужлив форумец може бързо да съдейства на молбата ти :roll1:

Сподели в други сайтове

Много злобно и гнусно изказване.

Тя колкото е ниска, толкова е и злобна. Да не говорим, че и тя има кавърчета, явно не знае милата, то като цял живот чака на готово някой да й даде песен.

Евала на Антониа, разбуни духовете. И тесногръдите скочиха.

А защо не скачаха, като мангалите се подиграваха с паметници и с флага на БГ?

Сподели в други сайтове

И кво? Няма нова продукция, която да е слушаема и сте се захванали да правите съчинения за слушалката на Борио. :mf_surrender: :mf_surrender:

Никога не е имало по-ужасна пролет в Планета-Пайнер. А като гледам как тръгва юни месец, положението няма да се подобри.

Сподели в други сайтове

Нем. Ние я изритахме. Общо взето тя имаше доста изцепки по някви места дето ходеха група Десови - турнето на Комиците, МАД концерта и доста и се подиграваха и бъзикаха. Дори някой фенове на Деси повлияха на самата Деси и тя се отдръпна от Петя, след което Петя се залепи за Преслава. Беше отлъчена :feminist_en:

Ти да видиш, никога не е късно човек да разбере някоя подробност. :1000 (29):

Аз Петя съм я виждал през годините и тя така и не искаше да каже конкретната причина да зареже Деси и да скочи към Преслава. Имаше период, в който им се кефеше и на двете и явно точно тогава е била необходима една интрига, за да остане само при едната. Въпреки това имам впечатления, че все още таи някакви добри чувства към ДС, макар и не толкова маниакални вече.

Блиц и бяха посветили статия. Ето какво пише относно отношенията и с Деса:

Петя започва да намира единствено развлечение в любимата си музика - попфолка. По онова време нейният идол обаче е ангелогласната ДесиСлава. Пайнерката й помага да се отърси от проблемите, свързани със здравословното й състояние. Затова без да е преувеличено, може да се каже, че Петя посвещава живота си на Деси Тя не просто колекционира всичко свързано с блондинката, но също така я следва по участията й - където и да са те. Заради ниския си ръст и миловидното си детско излъчване, Киронова бързо става емблематична персона в чалга средите. Още повече че е навсякъде, където е и ДесиСлава, точно като нейна сянка. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат” започва да я приема като част от семейството си. Допуска я в покоите си, кани я на лични празници, нерядко й прави и подаръци, както и други жестове. „Деси много я уважаваше и никога не й е обръщала гръб. Какво остава да я пренебрегне спрямо други почитатели. Даже искаше да й намери работа, като я назначи да й помага”, разказват запознати с отношенията на Петя и Деси в миналото. Да, но след дълги години вярност и лоялност, най-неочаквано Киронова обръща гръб на своя идол Изоставя звездата от Раднево без обяснение, а в полезрението й вече е нова любимка в лицето на Преслава. Във фенските среди се твърди, че за този обрат е виновен друг почитател на ДесиСлава. От ревност той спретнал жестока интрига между Петя и блондинката, дори успял да накара съмишленичката си да му завещае огромната си колекция от плакати, материали, касети, дискове и дивидита на Деси. „До ден-днешен този човек отказва да й върне колекцията. Петя не може да го преживее, защото всичко това е един съществен период от живота й”, разказват фенове, запознати със ситуацията.

:roll1:

Изненадан съм, че Светльо би правил такива интриги, и то след като очевидно любовта към Деса му е била временно явление. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Боже, колко съм щастлива, че така и не хукнах да следвам Ванча по градове и паланки с колекции изрезки в торбичка... :mf_surrender:

Щеше да си като изперкалите лелки-шпакли или едни други, дето на 14 години бягаха нощем от вкъщи в София с влака, за да отидат до Айтос за турнето й през 2010 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Щеше да си като изперкалите лелки-шпакли или едни други, дето на 14 години бягаха нощем от вкъщи в София с влака, за да отидат до Айтос за турнето й през 2010 :3fdb8960598fa63e:
Кои са вторите? :3fdb8960598fa63e:

Калка, днес пускам анкетата за най-добър текст на Мариета за Преслито! Чакам си плюсче в репутацията! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Кои са вторите? :3fdb8960598fa63e:

Калка, днес пускам анкетата за най-добър текст на Мариета за Преслито! Чакам си плюсче в репутацията! :Vishenka_05:

Групичката на Todorov и Ybiec na Lubov.

Първо да видя предложенията и мигом ще го сторя! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Убиец на любов ли е бил на 14 тогава? :3fdb8960598fa63e:

Остаряха и те с Ваня, животът им мина с лелята на фолка.

Не, една Кристине, но май не влиза тук, но и той да е бил там някъде :3fdb8960598fa63e:

За тях поне има надежда, че могат да се оправят, но лелките са безнадежден случай! Коментирай обвиненията на Фокси, че Ванча си разнасяла плакатите в багажника на джипа и им ги раздавала за всеки концерт от турнетата на Планета :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не, една Кристине, но май не влиза тук, но и той да е бил там някъде :3fdb8960598fa63e:

За тях поне има надежда, че могат да се оправят, но лелките са безнадежден случай! Коментирай обвиненията на Фокси, че Ванча си разнасяла плакатите в багажника на джипа и им ги раздавала за всеки концерт от турнетата на Планета :3fdb8960598fa63e:

Е, той Фоксът един ден казва, че Ивана е от малкото честни в бранша, на следващия ден, решава, че е пачавра... Като ги знам нейната агитка, надали има нужда Ивана да им раздава каквото и да било, те живеят за нея.

Тя само да направи още едно турне, хуквам и аз, ама като я знам каква е мързелана! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Е, той Фоксът един ден казва, че Ивана е от малкото честни в бранша, на следващия ден, решава, че е пачавра... Като ги знам нейната агитка, надали има нужда Ивана да им раздава каквото и да било, те живеят за нея.

Тя само да направи още едно турне, хуквам и аз, ама като я знам каква е мързелана! :gun_bandana:

Тя един клип да заснеме, че мина половин година от последния :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...