Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

Не, Цецо, цифрово изражение на успеха е публиката, която ти е дошла на крака в залата и ти е купила билетите и албумите и с теб дори до 80-тия ти рожден ден (Лили Иванова).

Това не е хранителен магазин, че да се брои оборотът в края на смяната. Явно за теб кариерата се свежда само до някаква парична печалба.

 

И междудругото получих дежа вю. Точно така си мислех, че ще се включиш, имало е драми, трагедия, Десови и кралските се въргалят от яд, заради милионите на Камс. :1000 (29):

 

 

Няма как да разбере това чичо ти, защото за него сръбското и гласът на Камелия за най-великите неща в музиката. Сам си прави колко разбира и колко адекватен би могъл да бъде :1000 (29): Да сравнява Камелия с Мадона :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

 

Много се радвам, че точно вие двамата ме разбрахте прекрасно. :1000 (33): Силно се надявах, да не се дразни само Славчо. :ad:

 

Така, 2 думи за последното убежище на хейта, срещу тази моя таза. Само да кажа, че когато Камелия е пълнила концертни зали, кина, театри, читалища и всякаква такава бивша концертна дейност без бъдеще днес, с по 200 концерта на подобни места в периода 1998-2001, защото в клубовете чалга почти нямаше, това е само малка, но луксозна добавка в биографията и. Виждам, че подобна концертна дейност днес се изтъква като някакво "символ верую" от "кралската" агитка, но това е просто романтично минало за старата генерация, а не битие в 20018 година. То не може днес да се компенсира със зала 1 на НДК веднъж на 5 години така, както и не може да стои стария етикет на Деса.... там нещо за гласа. Съжалявам, но Камелия успешно премина теста на времето и уверено е в 21 век, докато в главите на изпълнителите от старата генерация още доминираща е системата от края на 20-ти век.

 

Няма да се разсърдя, че се оспорват моите линкове, като доказателства, с които съм напълнил темата за Камелия. Винаги мога да направя постовете на "съмняващите се" в тезите ми безпредметни, но аз съм сигурен, че същите колеги тук прекрасно знаят за това и просто си чешат езиците, оспорвайки безсмислено очевидното.

 

:az:

Link to comment
Сподели в други сайтове

ДесиСлава работи по системата от 20-ти век... :roll1:

И може би затова е най-актуалната от старата генерация в края на второто десетилетие на 21-ви. Фокс, откажи се, прекалено много години хейт ти станаха и все още се бориш срещу задържащи интерес имена... :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

ДесиСлава работи по системата от 20-ти век... :roll1:

И може би затова е най-актуалната от старата генерация в края на второто десетилетие на 21-ви. Фокс, откажи се, прекалено много години хейт ти станаха и все още се бориш срещу задържащи интерес имена... :whistling:

 

Деси Слава, както са я измислили Пайнер да се пише никога не е била на върха дори за секунда. Нито като продажби, нито като заетост, нито като хонорар, нито като мадама, нито дори като модел на корици в списания. Ивана, Глория, Кама са имали своите периоди, в които са окупирали безспорно върха, на не и Деса. Та тя не закри дори концерта на Планета, на който я назначиха за "Артист-изпълнител 2002" от страх, че ще се провали и Пайнер пуснаха накрая Камелия, която умря от смях, на дебилските им сметки. Деса има много сериозни спадове в своята музикална кариера, каквито Камелия никога не е имала. Много сте сгрешили, ако паузите в издателската дейност ги броите за отстъпление. Участията и бизнесът при Кама никога не е падал под 10 участия на месец през което е да е време от началото на 1998 година. Това я нарежда в топ 10 на актуалните имена за постоянно. А това е нещо, за което Деса само може да мечтае. Само вие "десовите" представяте някакви нейни риалитита, в които нямат нищо общо с музиката за чутовен музикален успех. Само вие представяте статии в медиите за музикален успех. Само вие я изкарвате фотомодел дори когато е видно, че самите вие можете да се справите по-добре с фотошоп. Вие уважаеми мои опоненти имате само една мечта - да го няма Фокса тук, за да си леете същите дитирамби безпрепятствено. Но, за съжаление... :1000 (30):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой знае ли какво се случва с Ванеса беше си доста успешна , ако не се лъжа последната и песен беше ”Шедьовър” , която все още слушам , но беше преди година и нещо.

 

Последното ново е, че си е сложила силиконче. :3fdb8960598fa63e:

 

Сигурно не вади достатъчно от участия, че да прави нови песни и клипове. Според мен си изпусна окончателно шанса. Вече е на 27, а младите обожават млади-Тита, Дара, Гери и сие...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Стига сте ги сравнявали и играли по свирката на фокси. Те нямат нищо общо като кариера, излъчване и глас. Аман от безпочвените и безсмислени сравнения. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами нека си е постоянно в ТОП 10 Камелия... Десислава преди да напусне Пайнер беше номер 1, а през 2016 в ТОП 3... :whistling: Лидерка!

 

Ама вие верно сте се бъгнили? Тук е специализиран чалга форум и точно знаем кой и колко струва. Но заслужава ли си въобще да се спори с вас, след като можете да напишете подобна глупост и да не ви се смеят? Само в "десовият" свят "В твоите очи" е авторска на Деса и само за вас онази година Деса е лидер някакъв. Така сте пичове от 20 години. Тотално сте се бъгнали и вирусът ви е закърнил нормалните мисловни процеси. Жалко....

 

Ей го и тоя Наско от Пловдив. Беше уж нормален преди 7-8 години, а сега призовава за бунт срещу Фокса, щото и той безпомощен.... :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само че 2016 не е годината на "В твоите очи", а годината на "И на всички като тебе", "Нека да е тайно", "В друг живот", "И това ще преживея" и 'провала' "Отново се родих" със 7 милиона гледания. :3fdb8960598fa63e: Тя дори и претендент за номер 1 беше тогава, все пак единствена нямаше песен, която да е зациклила на 2-3 милиона. Добро отбелязване на 20 години на сцена беше, даже й простихме, че пак ни излъга и не направи концерт. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

И ти нямаш реални хонорари, но иначе изчисли колко е взела Камелия сега, колко Деса преди това, помолих те дори и за скан да видя, къде ги пише - не даде. Каза жълти медии, на които по твоите думи (Когато не става дума за Деса) не трябва да вярваме.

 

 

A аз кога съм тръгнал от никъдето да ви обяснявам колко е богата или печелеща Деса? Никога. Мога да да ви вляза в дискусията с реални данни обаче. И ако чичо не си измисляше фантасмагории, не бих дори и писал на подобна тема, защото НЕ НИ интересува с точност коя колко.

 

И все пак. Ето през 2013, когато приказваше Фокса, че и 2000 лв не взима Деса, тя ви отговаря в прав текст колко взима - 4 bona и защо ги взима:

https://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%...0-news6438.html

 

Къде Камелия говори за нейните хонорари?

Ето и статии за печалбите и хонорарите и от риалитита:

 

2017: Шокиращи цифри: Деси Слава прилапва всеки месец колосална сума от хонорари

 

2015 - хонорара и като се върна в пайнер - https://novini.bg/show/kliuki/308403

 

2017 http://www.razkritia.com/520533/%D0%B2%D0%...BE%D0%BD%D0%BE/

Тук дори се твърди, че е взела 160 бона от Капките, които е инвестирала в ново возило, но според мен статията е преувеличена, невъзможна и никога не бих ви го натрисал, въпреки че го има в нета черно на бяло

 

Още за парите, които изкара преди да излезе в майчинство: http://secret.bg/famous/eto-kakvo-se-sluch...ve-kapki-voda/#

Подобни колосални суми били взимани само от топ звездите Преслава и Галена

 

2017, официално хонорара и от 4 500 отива на 5000 https://lifestyle.bg/bulgarian/koy-e-s-nay-...v-popfolka.html

 

2009-2010 ДесиСлава е взимала и по 6 000 - http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=635.90

 

45 бона от втория биг брадър: http://www.dailypress-bg.com/%D0%B4%D0%B5%...B0%D0%B4%D1%8A/

 

А ето и цената която Деси е обявила за събличане във Плейбой - 100 000

https://www.avtora.com/desislava-gola-v-pla...00-hiliadi-leva

За по малко може да им се съблече Камелия... за 7000...

 

 

И това са публикации от 2009 до днес, така че да си имаме уважението и като пишем нещо да го аргументираме по този начин.

 

Сега доволен ли си, Сашо... Дай да видиме вие с Фокси с какво разполагате!

 

И нали знаеш, че не се дразня от това, че някоя може да спечели милион за година. Дразни ме, че няма с какво да подплатите писанията ви. Която и да е към 2018 ако спечели 1 милион за година, мога само публично да я похваля и да и се възхитя как при всичката тази паплач в жанра фолк, го е постигнала. Затова и хваля непрекъснато Азис, но всички добре знаете, че никога не ми е бил симпатичен. Няма как да не похваля някой, който заслужава. Затова последния месец хваля само Анелия. Няма значение коя харесвам и коя не, за да си отворя очите и да призная фактите. Научете се и вие така

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Евала, Слави. :1000 (29):

И аз ще дам един линк като доказателство на твърдението си колко е загубила покрай телевизията т.е колко е имала резервни на милионите, които е натрупала през годините и които е харчила преди да се върне в Пайнер. Ще призная, че Фокс се оказа прав, че по медиите е пишело 700 000, въпреки че съм убеден, че някъде бях чел за милион... но тъй като не мога да го докажа ще потвърдя не по-малко колосалната сума от почти милион.

http://senzacia.net/български-звезди/деси-...а-от-фали-43050

 

Много държа и Фокс и Сашо да дадат някакви доказателства за техните твърдения. И взе да ми се иска да видя такива доказателства не само за хонорарите на Кама, а и за друга една налагана лъжа, която повече би трябвало да ни засяга като фенове, вместо личните им доходи и разходи- твърдението на първия, че тя била най-продаваната чалга звезда на всички времена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Евала, Слави. :1000 (29):

И аз ще дам един линк като доказателство на твърдението си колко е загубила покрай телевизията т.е колко е имала резервни на милионите, които е натрупала през годините и които е харчила преди да се върне в Пайнер. Ще призная, че Фокс се оказа прав, че по медиите е пишело 700 000, въпреки че съм убеден, че някъде бях чел за милион... но тъй като не мога да го докажа ще потвърдя не по-малко колосалната сума от почти милион.

http://senzacia.net/български-звезди/деси-...а-от-фали-43050

 

Много държа и Фокс и Сашо да дадат някакви доказателства за техните твърдения. И взе да ми се иска да видя такива доказателства не само за хонорарите на Кама, а и за друга една налагана лъжа, която повече би трябвало да ни засяга като фенове, вместо личните им доходи и разходи- твърдението на първия, че тя била най-продаваната чалга звезда на всички времена.

 

Най-продаваната чалга звезда е Глория - фокси не е толкова плиткоумен за да твърди обратното.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Евала, Слави. :1000 (29):

И аз ще дам един линк като доказателство на твърдението си колко е загубила покрай телевизията т.е колко е имала резервни на милионите, които е натрупала през годините и които е харчила преди да се върне в Пайнер. Ще призная, че Фокс се оказа прав, че по медиите е пишело 700 000, въпреки че съм убеден, че някъде бях чел за милион... но тъй като не мога да го докажа ще потвърдя не по-малко колосалната сума от почти милион.

http://senzacia.net/български-звезди/деси-...а-от-фали-43050

 

Много държа и Фокс и Сашо да дадат някакви доказателства за техните твърдения. И взе да ми се иска да видя такива доказателства не само за хонорарите на Кама, а и за друга една налагана лъжа, която повече би трябвало да ни засяга като фенове, вместо личните им доходи и разходи- твърдението на първия, че тя била най-продаваната чалга звезда на всички времена.

Аз лично не бих оспорил продажбите на Кама преди 2002, а тези след 2002... Нищо продадено няма. Нито албуми, нито билети за концерти, нито колосални суми от риалитита...

 

Но дори и продажбите и преди 2002 не са продажби, които името Камелия е направила като оборот, а случайността и да попадне на огромни хитове. След 2002 няма мегахитове, няма продажби, няма висок хонорар. Всичко е в реда на нещата!

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-продаваната чалга звезда е Глория - фокси не е толкова плиткоумен за да твърди обратното.

Грешиш, чича ни е толкова нахален, че за Глория или Деса не би признал нито продажби, нито гласища, нито нищо. Те не са Мадони, друга е Мадоната в БГ :1000 (29):

 

и все пак - всички знаем, че най продаван си остава Слави Трифонов. Едва тогава Пайнерките могат да посегнат за техния дял. Слави е ненадминат. И малки и големи знаят песните му на изуст от преди 15-20 години. Не мисля, че която и да е чалгаджийка може да му се опре...

 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-продаваната чалга звезда е Глория - фокси не е толкова плиткоумен за да твърди обратното.

 

Напротив, твърди го, и то доста често. :1000 (29): Това би изглеждало като лоша неосведоменост ако днес Фокс беше 20-годишен, но в случая неговото си е чиста проба умишлена лъжа. Бил е на нашата възраст в зората на чалгата и много добре знае, че най-големите продажби са там, но се опитва да втълпи друго на хората.

 

Аз лично не бих оспорил продажбите на Кама преди 2002, а тези след 2002... Нищо продадено няма. Нито албуми, нито билети за концерти, нито колосални суми от риалитита...

 

Но дори и продажбите и преди 2002 не са продажби, които името Камелия е направила като оборот, а случайността и да попадне на огромни хитове. След 2002 няма мегахитове, няма продажби, няма висок хонорар. Всичко е в реда на нещата!

Да, аз не й оспорвам продажбите в никакъв случай. Но нито тя, нито Десислава са дори и в ТОП 3 при продажби цялостно. Изпълнителите, които направиха поп-фолка музика на народа (онези от 1993-1994 до към 1997) са най-продаваните и най-изявените от тях са Глория, Румяна и Сашка Васева. Слави го слагам настрана, за него си е ясно и незнайно защо дори не го възприемат за чалгар. Но дори и да гледаме само жените Кама пак не е над тези трите т.е не е в ТОП 3. И тъй като Глория успя да задържи интереса към себе си до към 2004, а дори и след това не спря да прави добри продажби чат-пат... определено тя е номер 1 в това отношение.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чудя ви се на акъла да се дърлите за чуждите пари.

 

 

Вече трети ден говорят за това. :1000 (29):

 

 

Точно :roll1:

 

 

И тъй като винаги ще се намерят чудещи се, обяснил съм в постта си преди това защо се обяснявам:

A аз кога съм тръгнал от никъдето да ви обяснявам колко е богата или печелеща Деса? Никога. Мога да да ви вляза в дискусията с реални данни обаче. И ако чичо не си измисляше фантасмагории, не бих дори и писал на подобна тема, защото НЕ НИ интересува с точност коя колко.

 

Освен това винаги съм се бунтувал срещу лъжците - и във форума, и в живота. А бонуса е, че ми доставя удоволствие да смазвам Фокса на каквато и да е тема :Vishenka_05:

 

 

А и поне от 4-5 дни върви някаква дискусия. Преди това беше пълно мъртвило. По ли ви допада като темата е замръзнала и няма нови коментари. Въпрос на ваш избор е дали да четете счетоводните ни сметки и обяснения :3fdb8960598fa63e:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фокси, ти какъв процент от припечеленото от Кама прибираш? :3fdb8960598fa63e:

Нито една стотинка. Дори и като полицай си седи на дъното в йерархията - катаджия. Защо не е инспектор или разследващ или каквото и да е различно от поста му вече 20 години. Неуспешен и неразвит полицай... Кама да не е луда и стотинка да му даде. Само пици го е черпила, но и това кранче му беше спряно...

 

 

Нищо не каза за моя ТОП 8 на Ивана. Очаквах рецензия, анализ... :Vishenka_05:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нито една стотинка. Дори и като полицай си седи на дъното в йерархията - катаджия. Защо не е инспектор или разследващ или каквото и да е различно от поста му вече 20 години. Неуспешен и неразвит полицай... Кама да не е луда и стотинка да му даде. Само пици го е черпила, но и това кранче му беше спряно...

Нищо не каза за моя ТОП 8 на Ивана. Очаквах рецензия, анализ... :Vishenka_05:

Не съм запозната с биографията му, но ми прави впечатление еуфорията, с която разказва за прихода на мадам Вескова, та реших, че и той има кяр от тая работа. :whistling:

 

Тя да е жива и здрава, да печели жената, но за къде и за кого ги трупа?

 

А иначе очаквам още топове с песни на леля и ще направя едно обобщение... :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...