Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 За сега Анелия няма и 1% конкуренция от която и да е певица! 11 милиона Така е, Джудженка! Тази песен и дуетът с Джула предизвикват масова истерия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ще се изкефя да има награди и Анелия да 'надживее' Преслава и Галена като Певица... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Ще се изкефя да има награди и Анелия да 'надживее' Преслава и Галена като Певица... И след виковете "По-силно можеме ли", да погледне към оркестрината, където ще са двете кокони и да им каже "сега кой си изигра по-добре картите"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 И след виковете "По-силно можеме ли", да погледне към оркестрината, където ще са двете кокони и да им каже "сега кой си изигра по-добре картите"? В този момент камерата ги показва - двете ще се намират на диаметрално противоположни ъгли в оркестрината, за да са възможно най-далече една от друга, Галче - с изражение на порцелан, ала "неправилно инжектиран ботокс", ще е заета да позира за фотосесия с новата реплика на итиалински моден бранд, а Преси с едната ръка ще държи бурканче детско пюре, а с другата ще си сипва съмнителна прахообразна консистенция в носа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 В този момент камерата ги показва - двете ще се намират на диаметрално противоположни ъгли в оркестрината, за да са възможно най-далече една от друга, Галче - с изражение на порцелан, ала "неправилно инжектиран ботокс", ще е заета да позира за фотосесия с новата реплика на итиалински моден бранд, а Преси с едната ръка ще държи бурканче детско пюре, а с другата ще си сипва съмнителна прахообразна консистенция в носа Сипващата прахообразна консистенция в носа, се изправя срещу Башурка сега в ранг листата, а ти си тръгнал да мислиш за евентуален сценарий на следващите награди, на които Аня ще ги отнесе като куцо пиле домат! Давай по същество! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Янева, избрала си Глория пред Камелия в ранглиста, евала! Като гледам и доста други са го направили до този момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Янева, избрала си Глория пред Камелия в ранглиста, евала! Като гледам и доста други са го направили до този момент. Ти пък... Нима си очаквала да избера Кама? Че тя Глошка успя да задмине Деса в личните ми предпочитания, ти за Кама ми говориш! Само Ваня не може да мине, останалите ги отнесе и официално е номер 2 в сърцето ми, заедно с Тоньо и Борьо, предхождани единствено от мадам маман Ванче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не лош фен кавър :Vishenka_05: Но аз я пея по добре https://soundcloud.com/julie-simeonova/sledi-ot-sylzi искам инструментала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ти пък... Нима си очаквала да избера Кама? Че тя Глошка успя да задмине Деса в личните ми предпочитания, ти за Кама ми говориш! Само Ваня не може да мине, останалите ги отнесе и официално е номер 2 в сърцето ми, заедно с Тоньо и Борьо, предхождани единствено от мадам маман Ванче! Ванча има типичния вид на маман в бардак обаче, ако закъса с кариерата, има алтернативно решение Помним ли как изкара мъж от публиката и започна да го съблича на сцената на един концерт? :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ти пък... Нима си очаквала да избера Кама? Че тя Глошка успя да задмине Деса в личните ми предпочитания, ти за Кама ми говориш! Само Ваня не може да мине, останалите ги отнесе и официално е номер 2 в сърцето ми, заедно с Тоньо и Борьо, предхождани единствено от мадам маман Ванче! Не съм разбира се, просто те закачам, защото ме кефи как я защитаваш пред другите. Аз съм ти казвала, че след като преди години я плюеше така разпалено, сега ми е кеф да видя, че те е спечелила за фенка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Ванча има типичния вид на маман в бардак обаче, ако закъса с кариерата, има алтернативно решение Помним ли как изкара мъж от публиката и започна да го съблича на сцената на един концерт? :1000 (29): Абсолютна мръсница и хищна тигрица е маман без капка свян! Дано най-сетне ни го докаже на сто процента в нов клип! А представяш ли си я на корицата на Плейбой? Не съм разбира се, просто те закачам, защото ме кефи как я защитаваш пред другите. Аз съм ти казвала, че след като преди години я плюеше така разпалено, сега ми е кеф да видя, че те е спечелила за фенка. Абе голяма е Глория, мразех я заради огромната конкуренция с Ваня само! Иначе си пее жената, факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Абе голяма е Глория, мразех я заради огромната конкуренция с Ваня само! Иначе си пее жената, факт! Както сега феновете на Преслава мразят Галена и обратното, поне повечето. Кай сигурно още дупчи вуду куклата на Галя с игли и изрича заклиняния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Както сега феновете на Преслава мразят Галена и обратното, поне повечето. Кай сигурно още дупчи вуду куклата на Галя с игли и изрича заклиняния Е, аз чак вуду кукла на Гло нямах, но в нейна чест бях измислила тоталния хит "Една селячка носи рокли Юнона", по музиката на "Кралица"! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Е, аз чак вуду кукла на Гло нямах, но в нейна чест бях измислила тоталния хит "Една селячка носи рокли Юнона", по музиката на "Кралица"! :1000 (29): Дай текста, стана ми интересно. Помниш ли го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Дай текста, стана ми интересно. Помниш ли го? Не, но трябва да го има някъде в Сигнално жълто: Рамания стайл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Янева, що не си кажеш, че е заради мен и да ти олекне? Какво само даваш на хората тук някакви витиевати обяснения, като всичко е много просто? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не, но трябва да го има някъде в Сигнално жълто: Рамания стайл. Тя по това време май рекламираше Юноната. Преслава също се снимаше с техните рокли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 За сега Анелия няма и 1% конкуренция от която и да е певица! 11 милиона все си мисля,че Анели купува гледания ! във форума само негативни коментари ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 все си мисля,че Анели купува гледания ! във форума само негативни коментари ! То в тоя форум освен негативизъм друго няма, но хората извън форума друго говорят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 А не бе, как няма да купува Анелия? Ще гледа тя как Галена, Преслава и сие пазаруват като ненормални и после се правят на звезди.... :1000 (29): Ако наистина имаха тия трафици щяха да имат поне 1000 души на концерта във Варна преди 2 години, а не 300... спонсорирани от пекарна за банички. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Рокса уби ги ! Постоянно ме ревнувай, нека ми е неудобно :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тая циганка Роксана още ли е жива? Не разбраха ли, че втора Софка от нея няма да стане? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тая циганка Роксана още ли е жива? Не разбраха ли, че втора Софка от нея няма да стане? Жива е... даже живееше в Ловеч с мангото, но сега се махат към София. И на мен са ми странни тези гледания на Анелия, една песен нейна не ми е харесала от началото на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Янева, що не си кажеш, че е заради мен и да ти олекне? Какво само даваш на хората тук някакви витиевати обяснения, като всичко е много просто? Кое да е заради теб, моя отколешна слабост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Жива е... даже живееше в Ловеч с мангото, но сега се махат към София. И на мен са ми странни тези гледания на Анелия, една песен нейна не ми е харесала от началото на годината. А нейният мангал да се е изказвал нещо за чалгата напоследък? Че миналата година се вживя в ролята на Митко Пайнера и даваше мнение дори за Камелия? Кое да е заради теб, моя отколешна слабост? Е, знаем се, не е нужно хората да ровят в дребните ни конфликти? Иначе има някакъв импулс в теб, щом дори Глория си прослушала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари