asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Това било доста добро! От периода на упадък. Късно я засне. Беше в албума Мъжко момиче, където имаше доста нереализирани готини мелодии. Напусна Пайнер и пусна клип с босненеца 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 От периода на упадък. Късно я засне. Беше в албума Мъжко момиче, където имаше доста нереализирани готини мелодии. Напусна Пайнер и пусна клип с босненеца 😁 Че тя Екстра жената през повечето време е в период на упадък. Но има парчета жената, прослушвам за "Нереализираните", добра дискография! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ето тази песен ми беше много любима, но май не я завъртя по никоя телевизия. Доста клипове бълваше тогава, не й ги въртяха, изнерви се и напусна Пайнера, за да се върне - като теб Текст в стил Ивана, Глориева тв версия, Камелиено "л", една от първите, едва ли първа, с мангалски вокали Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 "Забранената любов" ме кефи мен, Изживяно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тя още иска да я снима, или поне тв версия. 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Тя още иска да я снима, или поне тв версия. 😂 Да я снима! Великолепна!!! А какво парче съм избрала за "Нереализираните"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Да я снима! Великолепна!!! А какво парче съм избрала за "Нереализираните"! Бая материал има. Интересно ми е какво ли си избрала. Дано да не е на ниво "Сърфирай с мен" 😁😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Бая материал има. Интересно ми е какво ли си избрала. Дано да не е на ниво "Сърфирай с мен" 😁😁 "Сърфирай" си е много секси песньовка на Райнуш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Хора , а бе верно ли ,че Джамайката е баща на Теди Александрова , че спорим с едни хора :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Лека нощ. Поздрав с нещо от най-любимите. Теодора някъде се появи със същата рокля 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Хора , а бе верно ли ,че Джамайката е баща на Теди Александрова , че спорим с едни хора :1000 (29): :1000 (29): Не, даже пускаше слухове, че я е ебал, включително в тройка със Сурайката. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Не, даже пускаше слухове, че я е ебал, включително в тройка със Сурайката. Нищо чудно, като си я знаем Тедунка каква е! А на теб съм ти сърдита, че си предпочел Исмигюл пред Ванча в темата на Данито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Нищо чудно, като си я знаем Тедунка каква е! А на теб съм ти сърдита, че си предпочел Исмигюл пред Ванча в темата на Данито! Името й е роза ми е любимка, много жалим Кофти конфигурация, ама сигурно Ванча ще продължи. И любимката си Мира дисквалифицирах заради лунната ми такава. Несправедлив свят. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Името й е роза ми е любимка, много жалим �� Кофти конфигурация, ама сигурно Ванча ще продължи. И любимката си Мира дисквалифицирах заради лунната ми такава. Несправедлив свят. Е, остава и да не продължи лелчинка! Познай какво ще става тогава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не, даже пускаше слухове, че я е ебал, включително в тройка със Сурайката. Нищо чудно , то след като почина приятеля и тя стана парантия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 По БТВ сега концерът на Веселина. Цура е покъртително зле, пее носово, избързва, не държи тона.... :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 По БТВ сега концерът на Веселина. Цура е покъртително зле, пее носово, избързва, не държи тона.... :1000 (24): Резнали концерта. На Пеги 1 песен само пуснаха. Бтв са много зле.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Резнали концерта. На Пеги 1 песен само пуснаха. Бтв са много зле.. Да, пък пя страхотно. А Цеца си умира да дойде в България и да ни пее Белград. Доста е зле този концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Да, пък пя страхотно. А Цеца си умира да дойде в България и да ни пее Белград. Доста е зле този концерт. От целият концетр Пеги пя най-добре. Дори Цеца нещо не е във топ форма тук. И с този рокля не ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 6 месеца Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Добре че са "Не се изтриваш" и "Обратно в играта", защото очевидно дуета с Кеба се оказа провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Добре че са "Не се изтриваш" и "Обратно в играта", защото очевидно дуета с Кеба се оказа провал. Защо да е провал? Просто не е правена за тотален хит. Нещо не разграничаваме комерсите от песните за душата. Аз като фен на сръбската музика я оценявам. Да можело е да се постараят малко повече, но като се има в предвид, че не харесвам Кеба ми допада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не съм съгласен с това музиката да се определя като провал. Звучи доста грозно. Много ясно, че тук не е хит, но дали ще са 10 или 1000 човека или милион, ще има своите почитатели, важи за всяка една песен. По-скоро има някакви ужасни и втрещяващи неща и песни като това на Ангел и Сузанита, което си е селяния например. Този дует си е пък за сръбската аудитория. То и аз, въпреки, че Преслава ми е любимка няма да си я пусна втори път, защото не слушам такъв тип песни, но ми хареса. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Преслава втрещи със секс атрибут Фолк певицата Преслава, която е на път да стане майка за първи път има изключително богата сексуална фантазия. Бивша изгора на звездата предпочел да запази анонимност, разкри какво прави любимката на народа със своите музикални отличия. Всъщност статуетките, които получава ежегодно за Певица на годината, Преси ги използва като... секс атрибут! "Спомням си, когато беше спечелила наградата, още докато пътувахме в колата, започна да усмива статуетката. "Какво е това?! Това е новата играчка за п****та ми!" и започна да я прокарва в интимните си части. Преслава е изключително вулгарна и палава в леглото", разказва екс-любовник на певицата. Изгората й твърди, че по този начин добричлийката изпитвала още по-голямо удоволствие от победата си на музикалните награди на "Планета", като уж неглижирала значението дали е "Певица на годината" или не е, научи HotNews. Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/preslava-vtreshti-sus-...but.130391.html Това е като взето от тукашната тема "Сигнално жълто" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Преслава втрещи със секс атрибут Фолк певицата Преслава, която е на път да стане майка за първи път има изключително богата сексуална фантазия. Бивша изгора на звездата предпочел да запази анонимност, разкри какво прави любимката на народа със своите музикални отличия. Всъщност статуетките, които получава ежегодно за Певица на годината, Преси ги използва като... секс атрибут! "Спомням си, когато беше спечелила наградата, още докато пътувахме в колата, започна да усмива статуетката. "Какво е това?! Това е новата играчка за п****та ми!" и започна да я прокарва в интимните си части. Преслава е изключително вулгарна и палава в леглото", разказва екс-любовник на певицата. Изгората й твърди, че по този начин добричлийката изпитвала още по-голямо удоволствие от победата си на музикалните награди на "Планета", като уж неглижирала значението дали е "Певица на годината" или не е, научи HotNews. Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/preslava-vtreshti-sus-...but.130391.html Това е като взето от тукашната тема "Сигнално жълто" Да не го писал някой от форума верно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари