Senhor Публикувано на Април 24 Report Share Публикувано на Април 24 Темата е вдъхновена от дискусията преди малко в тази на Глория. Споделете свои моменти през годините, когато сте чували грешно текстове на песни, дори и да ви е ясно, че няма как да се пее това. Аз започвам: Във втория куплет чувах "на дансинга обядваха" вместо "на дансинга бях върха". :1000 (29): И бях сигурен, че се пее това, даже имах теория как има предвид, че всички са много забили и вместо да танцуват, ядат, а само той танцува и изпъква на фона на тях. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 "Сега на портата (тортата) вземи черешката". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 0:54 Небето расо на монах от мъка си облече. (Небето расо номонах от мъка сиво вече) Има и други песни,но в момента не се сещам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Камелия - Няма шега "Няма, няма, няма, няма, няма шега - Шеф Петров май е влюбен в мене сега" Една позната беше чула Нещо интимно на Валя като: "Свиквай ти, че с висока черна капа аз докрай се оставам" вместо "Свиквай ти с мисълта, че такава аз докрай си оставам" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Джулия "Твоя бях" Вместо "Пука ми, изгаряй, няма да ти вдигна" -----> "Путко, изгаряй, няма да ти вдигна". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Аз в "Още колко нощи" чувам само отделни думи - нищо не разбирам в речитативите и куплетите. Само припевът е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Нищо не и се разбира в припева "Уволнен си от живота ми уволнен си от сърцето ми..... късам ги късам ги (кое къса не ясно) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Камелия и Гъмзата: “Мамата си тръгва, като настояваш”. Нямам представа какво е наистина. Деси Слава - “Лъжа”. - В душа на заек във нощта..”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-култово си остава "От твойта любов на първия мой бял кон съм" на един потребител тук... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Като малък. "Бягай, лудост е това. вече няма спиране, целите осираме" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 С теб, с теб ми се..... Изкривява чувам пък незнам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Галена - #МамаУраган Колкото и да се мъча не го чувам това "фукай, фукай материал" , а чувам "НЕ фукай материал" . :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Емануела - Без чувства Оригинал: "Оо, след мен и потоп..." Как аз го чувах: "Оо, смени ли и по ток..." което няма и грам смисъл ПС: Сега прегледах някои текстове в нета, и там го бъркат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Преди години бях намерил текста на "Баклава" на Мая - някой го беше чул като "Хан Крум, благ и мекичък локум" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 "Путко, изгаряй, няма да ти вдигна" го чух и аз, чак се чудих защо и как са я пуснали в такъв вариант, а то не било така... И преди съм казвал съм за грешно чуто във "Върнах ти го" на Яница - "върнах ти го - сауна е снощи, върнах и го преди 7 нощи". В което никакъв смисъл нямаше, а първия ден нямаше изкаран и текст, слушах внимателно и пак така - сауна та сауна. И стигнах до извода , че е ходила на сауна преди да му изневери :D :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Любов или инат ни е всичко-Любов или надник е всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ти си топ топ топ... всички правиш комбо (компот) :1000 (29): :1000 (29): Знам, знам, на тарикатките, ей ти коли подаряваш НО-ШПА за (Апък ) девойките сладките, ей ти, с цветя ги зарибяваш По-безчуствен съм от тебе, ти си мръсна, аз съм червей (черен). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Като малък. "Бягай, лудост е това. вече няма спиране, целите осираме" Аз пък "целите ПОСИРАМЕ" вместо пулсираме. :1000 (29): Теди Александрова - "Белег на съдбата" "с останки от душа правя СЕКС и живея" , вместо "правя се, че живея" :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Аз пък "целите ПОСИРАМЕ" вместо пулсираме. :1000 (29): Теди Александрова - "Белег на съдбата" "с останки от душа правя СЕКС и живея" , вместо "правя се, че живея" :1000 (29): И аз така го чувах. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 "Но поне веднъж с уста направи ми.. най-любимото ми заешко е" вместо "знаеш кое" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Стрела от говна /лайна/ :1000 (29): /Като малки така се шегувахме макар че знаехме че е ОТРОВНА/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нищо не и се разбира в припева "Уволнен си от живота ми уволнен си от сърцето ми..... късам ги късам ги (кое къса не ясно) Мъж и връзка затъпеят ли На слушалки и с много въображение го схванах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Аз пък "целите ПОСИРАМЕ" вместо пулсираме. :1000 (29): Аз пък "депозираме". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз пък "депозираме". Аз чувах "цели депулсираме" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Кръвта ми ври, диагноза "ти", ти си тръпка, подкожна, нелечима... Кръвта ми ври, диагноза "ти", ти си ПЪПКА, подкожна,нелечима.. :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.