Jump to content

Чат мания


Препоръчани коментари

Честита награда на Рики, Дарън Крис, Едгар Рамирес и останалите от екипа вчера за American Crime Story за Outstanding Miniseries на наградите 34th Annual Television Critics Association Awards в Бевърли Хилс, Калифорния. :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да става 10:00 часа и да надувам музиката.

С един ден съм изпреварила рождения ден на близнаците. Днес имат рожден ден. Рики гледам се подготвя.

 

А вчера е репетирал за концертите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Константин липсва на музикалната сцена. Голяма почивка си взе със семейството си. Дано след участието си в Бургас пусне скоро и нова песен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Докато нямахме работа, колко истории научих за Джулия от колегата- голяма фурия е.

Колегата ще ходи на Коцето в петък след 2-ра смяна, а на другия ден ще е цял ден. Пак няма да знае къде се намира.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Убиха ни досега, почти ще си ходя. Шефът иска утре рано да идвам като знае, че ще съм 1-ва смяна. Питаше ме рано ли ще идвам. Викам в 8:10, а той много късно било. Чуди се как да остане с мен насаме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ужас! Къде изчезнаха всички?!?

 

Ужас си е, зайка пише, ама вече няма истории и народа вече няма причина да влиза.

 

Ако тряя сме по-сериозни, тъпи скандали от токсичното присъствие на една раздвижваща особа. Ама това беше просто повод, все едно отлива е нещо ново и от днеска.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не утре, а сега, да, ние може да загърбим

целия свят. И в звездната светлина ние ще

блестим, Тайните любовници в тайния рай.

 

Нека нашите мечти се сбъднат тази нощ.

Ела насам, ела насам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рики тъкмо пристигна вчера в Испания и утре ще пее на UNICEF Summer Gala в Сардиния, Италия и после обратно в Испания-отново на път. Животът му е само в пътуване. С Джоан са разделени временно заради кариерите си- Рики ще има турне и други концерти, на Джоан също му предстоят ангажименти с неговите изложби.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами да, Рики винаги го канят на специални събития и то такива, които се организират за първи път в дадената страна. :P

 

 

Днес в 17:00 часа наше време ще се проведе първoто лятно Гала събитие на Уницеф в Порто Черво, Сардиния организирано от Уницеф Италия и LUISAVIAROMA. Рики е специален гост там и ще пее заедно с Рита Ора. Чрез LUISAVIAROMA, УНИЦЕФ организира първата Гала в Италия, обещава да бъде едно магическо събитие. Вечерта ще започне с коктейли, гала вечеря, на търг на произведения на изкуството и уникални преживявания, и ще продължи с афтър парти с DJ-сет на DJ Ruckus и Лучано . Впечатляващото Средиземно море ще бъде идеалното място за събитието. Пригответе се за най-специалното събитие на лятото, една нощ, която не трябва да пропускате. Всички приходи ще отидат в подкрепа на работата на УНИЦЕФ за осигуряване на грижа и защита на най-уязвимите и нуждаещите се деца по света. Въпреки известните предизвикателства по целия свят, УНИЦЕФ служители се борят за правата на човека на всички деца, които търсят безопасна подслон, храна, защита от бедствия и конфликти, както и равенство.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Уау, Рики колко е секси вчера на благотворителната Гала вечер на Уницеф Италия-съвсем нова прическа и какви тоалети само. Пял е и Венте Пака също сред песните, голям фен е на Рита Ора, качил е малко от изпълнението й вчера.

 

А шефът ми е полудял по мен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Бях при фризьорката ми допреди час. Само 30 лв ми взе за терапията и сега ми е мека косата и понеже съм й редовен клиент и нейн човвк на промоция подстригването и ми предложи да ме направи на букли и сега съм на букли като певиците. Все гледа да съм хубава и всеки път вика различна ще ме прави. Следващия път и плитка. :P

 

Добре ми дойде терапията след работен ден. Много добре се чувствах при фризьорката ми.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...