Jump to content

Препоръчани коментари

Колежката- топла кухня вика ще сменя графика на бившия на Джулия, ще го прави в моите смени да е, защото питал за мен защо не съм в неговите смени. Иди го разбери.

Колежката- топла кухня вика ще сменя графика на бившия на Джулия, ще го прави в моите смени да е, защото питал за мен защо не съм в неговите смени. Иди го разбери.

Пък лошо ли ша ти е?

Този видеоклип при вас тръгва ли при мен не?

Не са го пуснали още за обща употреба.

The uploader has not made this video available.

Янева, идваш да попиеш нова информация ли? Сега на дневен ред е Таня. :D
Тя Таня много убаво ви го каза, девойката. Не сте добре. :3fdb8960598fa63e:

Тук няма с кой. Ние сме позитивно настроени.

И аз,но днес много се изморих,а не искам да заспивам толкова рано,та реших малко да си вдигна адреналина с някое скандалче ще ми дойде идеално.

И аз,но днес много се изморих,а не искам да заспивам толкова рано,та реших малко да си вдигна адреналина с някое скандалче ще ми дойде идеално.

Е защо трябва със скандал. Налей си чаша вино, пусни си хубав филм.

Моят лек за всичко - чаша вино и хубава книга! Препоръчвам "Софийски магьосници" - супер леко се чете, не натоварва, някак простовата е, а те увлича адски много. До две-три седмици излиза и втора част.
Е защо трябва със скандал. Налей си чаша вино, пусни си хубав филм.

Обясних защо.Виното и/или филма ще ме приспят още повече :1000 (29):

Моят лек за всичко - чаша вино и хубава книга! Препоръчвам "Софийски магьосници" - супер леко се чете, не натоварва, някак простовата е, а те увлича адски много. До две-три седмици излиза и втора част.

Вече втори път май ги препоръчваш тия Софийски магесници. Вече ще се наложи по пространсвено да ги похвали какво точно им е хубавото.

Обясних защо.Виното и/или филма ще ме приспят още повече :1000 (29):

Е все пак трябва да се спи, но е рано де... в момента няма никой настроен за скандали, спокойно е.

Е все пак трябва да се спи, но е рано де... в момента няма никой настроен за скандали, спокойно е.

Скандалжии гледам има онлайн колкото му душа иска, ма са все от неговата партийка, и явно не му стиска да се посдърпа един път с тях, да види кво му е хубавото. Или не може просто :)

Скандалжии гледам има онлайн колкото му душа иска, ма са все от неговата партийка, и явно не му стиска да се посдърпа един път с тях, да види кво му е хубавото. Или не може просто :)

Друго е да се скараш с някой от кръга "Мисъл", нали? :3fdb8960598fa63e:

Друго е да се скараш с някой от кръга "Мисъл", нали? :3fdb8960598fa63e:

Слагала ли си си изкуствени мигли? От тези, които се слагат у дома, а не снопчета, косъм по косъм и т.н..

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...