Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Стар е, разбира се, не всеки обича да се търка с чичковци.

На 40-50 години има доста запазени, добре изглеждащи и поддържани мъже. Има и младежи които мятат тумбаци и приличат на чичковци.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ама никой не е казал, че се мисли за тийн. Той човека може да е на 50 и пак да е на ниво... все пак не всички искат да имат връзка с тийнейджъри :)

Принципно 50 годишните точно това искат, но това е отделна тема.

Сподели в други сайтове

Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му.

И за мен е стар, но моя много близка приятелка имаше връзка с 50+ годишен преподавател в университета. Всеки си преценява за себе си. Според мен голяма разлика във възрастта, в един по-късен етап е проблем.

Сподели в други сайтове

Принципно 50 годишните точно това искат, но това е отделна тема.

Да, има такива. Но има и други, които се държат на положение според годините си и в същото време имат модерно мислене и мироглед. Затова казвам, че всичко е до човека.

Сподели в други сайтове

И за мен е стар, но моя много близка приятелка имаше връзка с 50+ годишен преподавател в университета. Всеки си преценява за себе си. Според мен голяма разлика във възрастта, в един по-късен етап е проблем.

Аз имам приятелки, за които това не е било проблем. Едната е омъжена за човек, който в момента е на 50 и нещо, имат дете и са супер щастливи. Той има още 3 деца от предишен брак.

Сподели в други сайтове

Няма нищо по-гадно от тези чичаци.Първо,че са виснали като на баба ми гащите,второ че вече от критическатата съвсем не ги слуша главата.

Много богат опит имаш явно.

Сподели в други сайтове

По чичковци ли си падаш,че отговаряш така злобно?

Кое е злобното? Щом слагаш всички под общ знаменател значи имаш известен опит, за да се изказваш като последна инстанция.

Сподели в други сайтове

Кое е злобното? Щом слагаш всички под общ знаменател значи имаш известен опит, за да се изказваш като последна инстанция.

Естествено,че имам опит.Трудно е да се намери запазен мъж над 30 пък камо ли над 50.Имам наблюдения от това,което виждам по улиците и тн.Най-хубави са мъжете около и малко над 30те,тогава са достатъчно успели в личен план,знаят какво искат от живота и имат предостатъчно опит във всеки един аспект.

Сподели в други сайтове

Естествено,че имам опит.Трудно е да се намери запазен мъж над 30 пък камо ли над 50.Имам наблюдения от това,което виждам по улиците и тн.Най-хубави са мъжете около и малко над 30те,тогава са достатъчно успели в личен план,знаят какво искат от живота и имат предостатъчно опит във всеки един аспект.

Може да е трудно, но не е невъзможно. Има мъже на 50 и над 50, които скриват шапката на много 30 годишни. Просто не може да се дават такива крайни определения....

Сподели в други сайтове

Може да е трудно, но не е невъзможно. Има мъже на 50 и над 50, които скриват шапката на много 30 годишни. Просто не може да се дават такива крайни определения....

И къде са тези 50 годишни? Никога не съм виждал такъв мъж,поне не и в България.

Сподели в други сайтове

И къде са тези 50 годишни? Никога не съм виждал такъв мъж,поне не и в България.

Може ти лично да не си виждал, но това не значи, че няма. Аз съм виждала и познавам много такива хора.

Сподели в други сайтове

Може ти лично да не си виждал, но това не значи, че няма. Аз съм виждала и познавам много такива хора.

Дори и да има такива са единици,а и това че ти смяташ,че са нещо повече от 30те годишните,не означава,че всички ще са на това мнение.

Сподели в други сайтове

Дори и да има такива са единици,а и това че ти смяташ,че са нещо повече от 30те годишните,не означава,че всички ще са на това мнение.

Ми това, че са единици пак си е твое мнение. Според мен изобщо не са единици. И това да слагаш хората в някакви рамки, защото са на еди колко си години говори за тесногръдие, което за мен не е ок.

Сподели в други сайтове

Ми това, че са единици пак си е твое мнение. Според мен изобщо не са единици. И това да слагаш хората в някакви рамки, защото са на еди колко си години говори за тесногръдие, което за мен не е ок.

Значи отричаш факта,че поне едно 95% от мъжете над 50 години в България са виснали чичковци?

Сподели в други сайтове

Аз имам приятелки, за които това не е било проблем. Едната е омъжена за човек, който в момента е на 50 и нещо, имат дете и са супер щастливи. Той има още 3 деца от предишен брак.

Аз също имам наблюдения от семейство, в което мъжът е 15 години по-възрастен. Имат и дете, но са пред раздяла.

Както и да е. Ситуациите са различни, хората са различни, всеки сам си решава и преценява. ;)

За мъжете на 50 мога и аз да поспоря. Забелязала съм, че след 45-50 дори и най-запазените и младоликите мъже някак изведнъж остаряват.

Сподели в други сайтове

Как пък се прецени кой е тесногръд от едно-две мнения? По тази логика, всеки, който не излиза с 20 годишни пак е тесногръд?! Човекът се преценява чрез реална комуникация на различни теми, начина му на мислене по разнородни сфери и т.н. Това че някой не би искал да се среща с 50 годишен не го прави тесногръд, просто си е до човек, както беше казано по-горе. Не всеки може да приеме мисълта да бъде с човек, който може да ти е баща.. и това съвсем не значи, че си ограничен, а просто, че имаш други предпочитания и изисквания за връзка.

Сподели в други сайтове

Значи отричаш факта,че поне едно 95% от мъжете над 50 години в България са виснали чичковци?

Да, отричам го. Тази статистика е само в твоята глава.

Сподели в други сайтове

Ми всеки си има право на избор. Вашето тесногръдие ме убива просто.

Кое ми е тесногръдото?Имам мнение и го изказвам.Каква е тази защита на чичките тук?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...