Jump to content


Online: Katy Perry - Hey hey hey


Препоръчани коментари

Това е най-абсурдната й песен за сингъл.

Напротив, тази е една от най-близките до старата Кейти в Witness - надъхващ текст и запеваем рефрен. Ако аз ѝ избирах синглите, със сигурност щеше да е сред тях :1000 (29): И мисля, че е идеален момент предвид това колко се говори за феминизъм и еманципация конкретно тази година.

Клипът е интересен, леко cringy, но за Кейти това си е норма. И е далеч от Swish swish :1000 (29): Не вярвам, че ще успее да си стъпи на краката след провалите, но вече смазва с гледания и със сигурност ще се представя добре в YouTube.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипът е брутализъм- за пореден път видео на Кейти, което трябва да гледаш много пъти, за да схванеш всички заигравки. Честно казано, очаквах сериозно видео, но после си припомних, че да е шарена и забавна е нещото, което оформи Кейти Пери като Кейти Пери. По 1-2 сериозни клипа на ера са достатъчни.

Песента все още не я виждам като голям хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ми се ще някой да разясни бруталния и дълбок смисъл на видеото.

Чак дълбок смисъл не мисля че има, но освен перфектно допълнение на текста на песента, може да се разчете идеално в контекста на топ събитията на 2017 - изобличаването на "сексуалните насилници" или иначе казано жалките мижитурки, които си мислят, че жената/жертвата им е длъжна, защото 1) е по-слаба 2) самите те имат някакъв статут в обществото. Даже актьорът визуално ми напомня на гнусния педофиляга Уайнстайн :1000 (19): Евала на Кейти, винаги е умеела да поднася сериозни теми, гарнирани с нейната налудничавост и лека нелепост.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ема много смисъл във видеото, но мен не ме кефи. За пръв път не ми харесва заснемането при видео на Кейти. Не ме кефи гримът и още много дребни детайли. Песента също не ми допада особено. Да се стяга и да започва следващия албум. Толково ме кефи тази жена и не мога да приема, че няма какво още да даде на музика!

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...