Jump to content

104 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз чакам момента,в който тази тъпотия ще писне на хората и вече никой няма да я пее. :1000 (29):

Иначе Емилия я пее много красиво и нежно. Най-търпима ми е за слушане в нейно изпълнение.

Наско Ментата. :D Най-доброто изпълнение си е неговото, след това нареждам това на Джена от един лайв.

Пак ще кажат Преславови, че се заяждам, но за мен изпълнението на Преслава е най-слабото от всички, които излязоха - и записи, и лайв. Пее я като някаква протяжна народна песен, няма никакъв пауър в изпълнението, а аранжиментът е отвратителен. По принцип не ме кефи тя като пее чужди песни, много преиграва някак. Особено гадно имитира Лили Иванова, направо се гаври с нея. Нейните песни си ги пее много по-добре и майсторски.

И двете са добри ,но на Емилия има много преработка на гласа и затова избирам Преслава!

Емилия.

Другата грачи, чак не се търпи.

Емилия винаги е била по-стабилна от Преса в пеенето.

На Преслава гласът е много по-силен.Емилия я пее някак невзрачно.Преси и Наско я пеят най-добре.Бих искала да чуя и Деската ама тя в майчинство,жалко

На Преслава гласът е много по-силен.Емилия я пее някак невзрачно.Преси и Наско я пеят най-добре.Бих искала да чуя и Деската ама тя в майчинство,жалко

И аз искам много неща, ама няма!

Аз чакам момента,в който тази тъпотия ще писне на хората и вече никой няма да я пее. :1000 (29):

Иначе Емилия я пее много красиво и нежно. Най-търпима ми е за слушане в нейно изпълнение.

+1

Иначе защо забравяте мъжете? Калайджиев даже клип засне. :D

И на Илиян дуета с Живко Микс: http://www87.zippyshare.com/v/PUDe3pCK/file.html

Емилия. И като цяло не само между Преслава/Емилия, ами от всичко, което съм чул до момента просто Емилия ТОП!

Емата размазва Преса в анкетата, а уж нямала фенове...

Това не означава че Емилия има много фенове, гласуват така анти феновете на Преслава, фенове на други певици, някак ко на инат 1000%20(29).gif

Харесват ми двете испълнения, но повече на Праслава, нали пристрасна съм си. :3fdb8960598fa63e:

Само ли аз имам впечатление че Емилия малко страно я испълнява. Някак като че ли някой и стиска носа и тя пее с запушен нос? 1000%20(29).gif

Емилия, разбира се. Личи си разликата. Емилия е много по-добра певица от Преса.

Това не означава че Емилия има много фенове, гласуват така анти феновете на Преслава, фенове на други певици, някак ко на инат 1000%20(29).gif

Харесват ми двете испълнения, но повече на Праслава, нали пристрасна съм си. :3fdb8960598fa63e:

Само ли аз имам впечатление че Емилия малко страно я испълнява. Някак като че ли някой и стиска носа и тя пее с запушен нос? 1000%20(29).gif

иЗпълнява се пише , какви са тея груби правописни грешки?

Ема я води с 22 гласа. Е нали Петя била с най-многобройната фенска маса :1000 (29):

Просто изпълнението й е потресаващо зле, толкова мудно и грачещо, че няма на къде. Ема е класа и с лиричен глас.

иЗпълнява се пише , какви са тея груби правописни грешки?

Айде сега ти пробвай и пиши на македонски, па аз да ти видя твоя правопис 1000%20(29).gif

Като споредба с някои пишещи тук, а са българи, направо съм си гений по правилно писане 1000%20(29).gif

Айде сега ти пробвай и пиши на македонски, па аз да ти видя твоя правопис 1000%20(29).gif

Като споредба с някои пишещи тук, а са българи, направо съм си гений по правилно писане 1000%20(29).gif

Така е, има много българи тук дето пишат много по зле от нас. Понякога грешки стават и с бързене, не виждам защо една буква им е проблем. :mf_surrender:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...