Jump to content



Препоръчани коментари

Какво прави тая некадърница в темата :D aaa

Най-добрата след Деси Слава е. :Vishenka_05:

Трябва да вземат да направят един дует вече, не че чичо Митко ще позволи. А и Дес навярно ще настоява да е Назмилер стайл и с беквокали от Роксана и Саша Рико, а Камс попринцип се въздържа от такива песни.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, тези трите са ми най-големите любимки, и Емилия някъде около тях, а Джулия се опитва да си пробие път. :D

Разбира се, това е само ако гледаме изпълнителките, които и към днешна дата са актуални и имат някакви успехи. Иначе Глория и Ивана също ми се въртят някъде там, ама...

 

Абе Деската още си е най-добрата (когато я тресне да го показва). :D

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

За мен Деската е най-добрата! :Vishenka_05:,но винаги съм харесвала и следяла с интерес и творчеството на Емилия,Глория,Камелия и Преслава.

На останалите изпълнители харесвам определени песни.

 

Поздрав! :Vishenka_05: На това му се казва изпипан проект от до.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Отново разочарован... Очаквах фолклорен албум с популярни песни в нейно изпълнение и със симфоничен оркестър...

 

Ще бъде поредния Пайнерски фолклорен сватбарски албум...

Първия трябваше да е по специален.

 

Във Фб четох, че е снимала Любовта не умира...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще се реваншира като стане на 50 и вече си е загубила фен базата. Убеден съм, че тогава ще осъзнае какво е изпуснала в младите години и как всъщност трябва да си движи една кариера на звезда с такъв потенциал. Но може би вече ще е твърде късно. Дано да не съм прав.

На мен иначе ми допада идеята да има и сватбарски, и авторски песни в народния албум, но поне половината трябва да са си автентични и лежерни, като ония фолклорни, с които я обикна народа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Май е снимала клип онзи ден, тази снимка в инстаграме е като от гримьорна. Дано да е самостоятелна песен.

Супер, дано да е вярно. Очакваме с нетърпение новата Чае Шукарие!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да направим отчет на гледанията на Коцето с Деси, че кой знае дали няма да му ги изтрият.

 

Болка в минути - 11.6М

От утре ще е друго - 13.4М

Аз бях тук - 9.1М

 

По някое време през годината няма да е зле да й отчетем и нейните като основен изпълнител, че договорът й изтича и кой я знае дали няма пак да послуша нечии 'съвет' и да отлетят милионите. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма как да напусне отново, а просто ще поднови с 10 годишен договор..има два музикални албума да издаде...а представяш ли си да повтори отново , като онова напускане и издаде „Любовта е само чувство 2” пак с подпис и с хитове хахаха
Link to comment
Сподели в други сайтове

Само че вече не е свежа 20-годишна сензация, а 40-годишна изпълнителка на кючеци. :D Към днешна дата само нейн фолклорен албум би вървял без компания. Участията й пък бързо биха намалели отново, защото тя няма нюх като една Камс, а и сама си беше казала, че не е била доволна от желанието на клубовете да си намалява хонорара заради тях. Нещо, което навярно се изисква от почти всички самопродуциращи се. А и каквото да си говорим, телевизия Планета все още е мнооого по-гледана от Фен, също както каналът им в YouTube е с двойно повече абонати.

А и чичо Митьо бързо ще й заличи труда за тия 5 години, като нищо ще изтрие дори и песните с дуетните половинки, нищо че ще останат при него.

 

Единственият плюс от евентуално напускане би бил, че отново ще е свободна да твори във всякакви насоки. И навярно да печели някой и друг лев за себе си от стрийминг. Не че тези неща са малко, де.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма да посмее да си тръгне, абсурд. Не говорете глупости, тепърва има толкова планове, а и вече наистина не е онова младо момиче, има 2 деца, а и си личи, че иска да е хитова, да се получават нещата. Не е случайно, че търси и бързите успехи. Само се надявам скоро да предложи нещо хубаво, защото за мен не се е завръщала, последната песен, която слушам й е преди раждането.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам дали се е коментирало, че "И това ще преживея" най-накрая заслужено е с над 10 000 000. Вече всички Пайнерски балади на Деси Слава като основен артист са в клуба на 10-милионните. Чакаме и "Аз бях тук" да ги стигне, за да са баш всички с нейно участие.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...