Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, boy_07 каза:

Единствено приемам закъснение ако подготвя дует с Драгана и иска да го вкара вътре.

Случайно чух, че са били в предаването "На обяд" по БТВ примерно и там Симона е казала, че би било добре да имат някакъв нов дует, което за мен означава че пак ще има някакво семейно дуетче такова за пълнеж.

Значи остават 4 броя нечувани песни. Дали няма най-накрая да направи някой кавър?

Може би в тавата ще е вкарала и песента с Ани Хоанг и тези народните песни за мерака, за родината и за аверите.

Отделно подготвя фолклорен албум за 3-ти март или 24 март. Уточнявали го.
Ами не..... 16 познати + 5 нови което означава....

1.В тишината
2.Живот в цветове
3.Тя не пита
4.Прераждане
5.Пускай от нашите
6.Избирам любовта
7.Вълк
8.Его
9.Кадифе
10.Най-добрите
11.Просто съвършени с Тони Стораро
12.Обратно в Рая с Кеба
13.Музиката е лек с Кеба и Симона Загорова
14.Звезда на вечерта с Тони Дачева
15.Ало, как си
16.Ледена кралица - нова версия/Чудо дует със Симона Загорова или Нова година (естествено, че не вярвам да я включи нея)

Стават си точно 16 плюс 5 нови. Друг е въпросът, че ако включи тези две коледни песни ще са 18 плюс 3 нови. :D Но не вярвам! "Весела Коледа" например никъде не е включена :D 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275771
Сподели в други сайтове

преди 1 час , boy_07 каза:

Единствено приемам закъснение ако подготвя дует с Драгана и иска да го вкара вътре.

Случайно чух, че са били в предаването "На обяд" по БТВ примерно и там Симона е казала, че би било добре да имат някакъв нов дует, което за мен означава че пак ще има някакво семейно дуетче такова за пълнеж.

Значи остават 4 броя нечувани песни. Дали няма най-накрая да направи някой кавър?

Може би в тавата ще е вкарала и песента с Ани Хоанг и тези народните песни за мерака, за родината и за аверите.

Ако ще го вкарва на другия траверс Драг-ана, дано ни спести визуализацията! И как така 4 броя нечувани песни? Всичките 21 са нечувани, и ще си останат така поради не просто мижавия, а нулев интерес към заниманията извън кабината на трактора. 

С тава може да направи нещо по-атрактивно. Татяна примерно готвеше зайци с ориз преди години, Гюр дори да напълни тава лайнa би предизвикало повече интерес, най-малкото извратеняци всякакви. 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275779
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Lelqtian каза:

Ако ще го вкарва на другия траверс Драг-ана, дано ни спести визуализацията! И как така 4 броя нечувани песни? Всичките 21 са нечувани, и ще си останат така поради не просто мижавия, а нулев интерес към заниманията извън кабината на трактора. 

С тава може да направи нещо по-атрактивно. Татяна примерно готвеше зайци с ориз преди години, Гюр дори да напълни тава лайнa би предизвикало повече интерес, най-малкото извратеняци всякакви. 

Сериозно вече, опитвам се да разбера стратегията на тази жена за музикална кариера.

Тя не е спряла да работи - видно е, прави си музиката, клипове (айде тв версии), има си хонорар 16,17 хиляди лева, има си внуче, щерка й и тя носи приходи, но това ли е успеха, или това ли е "тайната на успеха", както пееше едно време?!

Да, спрямо певци като Ивана, Нелина и Тони Дачева, жени с гласове от нейния калибър продукцията й е една стъпка по-комерсиална и все още запеваема, но в днешния динамичен свят това не е достатъчно, за да оставиш траен бе;ег в музиката, както беше едно време.

Много музиканти и хора на изкуството като са влюбени творят много. Дали заради последното й любовно разочарования тя пусна една балада по това време "Любовта настоява" мисля беше, където от тогава съм си я пуснал два пъти и то случайно. А аз харесвам музиката на Глория.

Признавам, че с времето тя си изгради стил в поп-фолк стила. Песните й, музиката, клиповете, че дори и текстовете си приличат една с друга, факт. И това не ми е пречело. Но не може от години наред стила да бъде "Лято пълнолудие" и "Циганско сърце".  Животът се променя, хората също, както и предпочитанията и вкусовете им.

Глория има много хубави песни. И много силни текстове. За времето си. Но днес новите й прототипи на тези песни звучат като естраден ремикс на "Златна клетка" и "Дива нощ". Песни, които и до днес харесвам в оригинал. Но новите й предложения дори не ги чувам и по радио "Вероника".

Участията й по телевизията са изключително архаични, сякаш гледам за пореден път интервю в хола й, снимано от "Фолк маратон", когато Планета ТВ я пускаха не само в казината в малките градове. Нищо интересно като разговор, като послание, сякаш е приела пагубна позиция и говорим за Глория като, че ще се прави филм за нея и че вече новата музика е без значение щом е пусната от нея.

Дори и да заложи на нови текстописци... дори и да преведе текстове на песни на Цеца и Драгана пак нещо ще куца, не разбирам защо...

Мисля, че отношението й към гонене на нови върхове е погрешно. Мисля, че е останала с впечатление, че е направила това което е могла и в момента поддържа ниво. Ниво, което обаче отива на певици стил Нели Рангелова и дует Ритон.

Глория не е Камелия, на която да отидеш на концерт за да чуеш как ще изпее "Луда по тебе" на живо. 

Глория не е Десислава, която ще те разреве с импровизация на нейна балада или народна песен.

Глория не е Галена, която ще заложи на шоу, дори да трябва да се снима под вода, над вода и с динозаври, за да е интересно за слушане и гледане.

Глория не е Преслава, която всяка песен която и да изпее е хит.

Глория е еталон и пример за много певици, ама за времето си. Както е била Лили Иванова. Сякаш сега медиите и анализатори говорят за Глория сякаш е някоя стара гербова марка и си спомнят за песните й как е пробивал фолка с нейните парчета. 

Глория все още държи ниво, ама нейното си ниво и за това не ми изглежда да се конкурира с актуалните си колеги и музиканти днес. А това нарежда песните й автоматично като ново предложение, ама не до там хитово, не до там успешно, не до там интересно. За това и песните й в момента са ниво Татяна. Последната й песен "В Тишината" има според мен едно различно изпяване - единственото нещо в песента, което се откроява. И пак това не е достатъчно да пуснеш тази песен и да тръгнеш по телевизии да разказваш наизустени фрази за семейния кът и каква мила и добра баба е Глория. Това не е интересно, нито за хората, която я слушаме от "Щастието е магия", нито за младите хора, които много добре знаят песни като "Намери си майстора", "Присъда" и "Крепост".

Не мисля, че ако закупи една мелодия от Кости и нещата ще й се получат.

Не мисля и че стабилните й фенове ще задръстят Арената ако има концерт с нея. 

Нивото за съжаление си остана там, тип НДК концерт и до там. 

Което е жалко, защото много изпълнители останаха там, под чертата.

Мисля, че Глория каквото и да прави е оставила проектите си като пълнеж, с които да може да помогне на Симона да има репертоар за участията й. 

Харесвам Симона, харесвам как изглежда, но си мисля, че единственият успешен вариант за нея е да тръгне по отъпканата пътека от Глория. Да прави подобни песни, като песните на Глория преди повече от 10 години, когато бяха визитна картичка за прохождащите поп-фолк изпълнители.

Бих слушал музиката на Симона, но да бъда в стила Глория, иначе не виждам как ще стане.

Май наистина бъдещето на фолк музиката остава в ръцете на Алфа, Галин ако удържи да ги контролира и да съумее да задържи гарда ще е добре. Иначе пазара пак се запълни с някакви нови некадърници, цигани и Кати...

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275782
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , boy_07 каза:

Его е кавър, май и Вълк.

Народните ще ги вкара в друг албум, каза.

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275788
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, asylum каза:

Его е кавър, май и Вълк.

Народните ще ги вкара в друг албум, каза.

И двете са гръцки, да.

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275792
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

И двете са гръцки, да.

Защо копира Ванчето Великова? 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275796
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , boy_07 каза:

Сериозно вече, опитвам се да разбера стратегията на тази жена за музикална кариера.

Тя не е спряла да работи - видно е, прави си музиката, клипове (айде тв версии), има си хонорар 16,17 хиляди лева, има си внуче, щерка й и тя носи приходи, но това ли е успеха, или това ли е "тайната на успеха", както пееше едно време?!

Да, спрямо певци като Ивана, Нелина и Тони Дачева, жени с гласове от нейния калибър продукцията й е една стъпка по-комерсиална и все още запеваема, но в днешния динамичен свят това не е достатъчно, за да оставиш траен бе;ег в музиката, както беше едно време.

Много музиканти и хора на изкуството като са влюбени творят много. Дали заради последното й любовно разочарования тя пусна една балада по това време "Любовта настоява" мисля беше, където от тогава съм си я пуснал два пъти и то случайно. А аз харесвам музиката на Глория.

Признавам, че с времето тя си изгради стил в поп-фолк стила. Песните й, музиката, клиповете, че дори и текстовете си приличат една с друга, факт. И това не ми е пречело. Но не може от години наред стила да бъде "Лято пълнолудие" и "Циганско сърце".  Животът се променя, хората също, както и предпочитанията и вкусовете им.

Глория има много хубави песни. И много силни текстове. За времето си. Но днес новите й прототипи на тези песни звучат като естраден ремикс на "Златна клетка" и "Дива нощ". Песни, които и до днес харесвам в оригинал. Но новите й предложения дори не ги чувам и по радио "Вероника".

Участията й по телевизията са изключително архаични, сякаш гледам за пореден път интервю в хола й, снимано от "Фолк маратон", когато Планета ТВ я пускаха не само в казината в малките градове. Нищо интересно като разговор, като послание, сякаш е приела пагубна позиция и говорим за Глория като, че ще се прави филм за нея и че вече новата музика е без значение щом е пусната от нея.

Дори и да заложи на нови текстописци... дори и да преведе текстове на песни на Цеца и Драгана пак нещо ще куца, не разбирам защо...

Мисля, че отношението й към гонене на нови върхове е погрешно. Мисля, че е останала с впечатление, че е направила това което е могла и в момента поддържа ниво. Ниво, което обаче отива на певици стил Нели Рангелова и дует Ритон.

Глория не е Камелия, на която да отидеш на концерт за да чуеш как ще изпее "Луда по тебе" на живо. 

Глория не е Десислава, която ще те разреве с импровизация на нейна балада или народна песен.

Глория не е Галена, която ще заложи на шоу, дори да трябва да се снима под вода, над вода и с динозаври, за да е интересно за слушане и гледане.

Глория е еталон и пример за много певици, ама за времето си. Както е била Лили Иванова. Сякаш сега медиите и анализатори говорят за Глория сякаш е някоя стара гербова марка и си спомнят за песните й как е пробивал фолка с нейните парчета. 

Глория все още държи ниво, ама нейното си ниво и за това не ми изглежда да се конкурира с актуалните си колеги и музиканти днес. А това нарежда песните й автоматично като ново предложение, ама не до там хитово, не до там успешно, не до там интересно. За това и песните й в момента са ниво Татяна. Последната й песен "В Тишината" има според мен едно различно изпяване - единственото нещо в песента, което се откроява. И пак това не е достатъчно да пуснеш тази песен и да тръгнеш по телевизии да разказваш наизустени фрази за семейния кът и каква мила и добра баба е Глория. Това не е интересно, нито за хората, която я слушаме от "Щастието е магия", нито за младите хора, които много добре знаят песни като "Намери си майстора", "Присъда" и "Крепост".

Не мисля, че ако закупи една мелодия от Кости и нещата ще й се получат.

Не мисля и че стабилните й фенове ще задръстят Арената ако има концерт с нея. 

Нивото за съжаление си остана там, тип НДК концерт и до там. 

Което е жалко, защото много изпълнители останаха там, под чертата.

Мисля, че Глория каквото и да прави е оставила проектите си като пълнеж, с които да може да помогне на Симона да има репертоар за участията й. 

Харесвам Симона, харесвам как изглежда, но си мисля, че единственият успешен вариант за нея е да тръгне по отъпканата пътека от Глория. Да прави подобни песни, като песните на Глория преди повече от 10 години, когато бяха визитна картичка за прохождащите поп-фолк изпълнители.

Бих слушал музиката на Симона, но да бъда в стила Глория, иначе не виждам как ще стане.

Май наистина бъдещето на фолк музиката остава в ръцете на Алфа, Галин ако удържи да ги контролира и да съумее да задържи гарда ще е добре. Иначе пазара пак се запълни с някакви нови некадърници, цигани и Кати...

Твърде дълго, аз се отказах след като включи Гюр и "стратегия" в едно изречение. Той ако имаше стратегия, щеше да си гледа трактора и да пее в кабината, както е редно, не да осигурява трудова заетост на ушните доктори из страната. 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275806
Сподели в други сайтове

преди 23 часа , boy_07 каза:

Така е - Гюр е антипод на Преслава - всяка песен, която изтънаника от кабината на трактора, докато оре нивата, е пълен ФЛОП.

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275882
Сподели в други сайтове

Феновете на Гюр дори по социалките и в апповете за запознанства се цъкат с фотоси с Гюра, мислейки си, че е престижно, а е тъжно и комично едновременно.

В първия момент помислих, че е Гюр и щях да й пиша да потфаща трактора, че има безброй ниви за оране, а то било Крум.
image.png.c9314e92ca5e93aebe4194aabe28af6c.png

@WindWalkerMonk с коя чалга дива би си сложил снимки в социалките?

Редактирано от Andrew Cunanan.
https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275895
Сподели в други сайтове

Баба Ви още от време оно не си сменя дрехите:
image.png.53dadf85edc4b5ea7422bd9537404872.png

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275904
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Баба Ви още от време оно не си сменя дрехите:
image.png.53dadf85edc4b5ea7422bd9537404872.png

Мяза на оса. 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275923
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Феновете на Гюр дори по социалките и в апповете за запознанства се цъкат с фотоси с Гюра, мислейки си, че е престижно, а е тъжно и комично едновременно.

В първия момент помислих, че е Гюр и щях да й пиша да потфаща трактора, че има безброй ниви за оране, а то било Крум.

Какво приложение е това?

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275936
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, DarkChild каза:

Какво приложение е това?

Badoo или Facebook dating трябва да е.Като Тиндър са,но с повече ман гали и селяни

Редактирано от xroflx9
https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275938
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза:

Като сестри са, или по скоро като братя. С тия високи чела, скоро без коса и двамата, ама какво да правиш ген.

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2275970
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , WindWalkerMonk каза:

Като сестри са, или по скоро като братя. С тия високи чела, скоро без коса и двамата, ама какво да правиш ген.

в миналото високото чело е било признак за висока интелигентност, разбира се Гюр оборва този мит.

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276008
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Andrew Cunanan. каза:

в миналото високото чело е било признак за висока интелигентност, разбира се Гюр оборва този мит.

Бледнее пред Весела и Сузанита!

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276013
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , WindWalkerMonk каза:

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276014
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Lelqtian каза:

Три женски Гюр да се срещнат и влюбят в три женски Гюр. Идилия за зрителя и мъчение за д-р Енчев с толкоз материал за преправяне.

By the way Гюр можеше в ерата, когато "Трима братя..." създаваше по-голяма истерия от нея - да направи песен и клип в този стил:

но къде толкоз акъл у нея.

Редактирано от Andrew Cunanan.
https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276050
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Три женски Гюр да се срещнат и влюбят в три женски Гюр. Идилия за зрителя и мъчение за д-р Енчев с толкоз материал за преправяне.

By the way Гюр можеше в ерата, когато "Трима братя..." създаваше по-голяма истерия от нея - да направи песен и клип в този стил:

88 нали направиха? Но те отдавна са космически прах, а Глория...остава!

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276052
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Гюр е мокрия сън на всички доктори от Енчев и Емилия до УНГ специалистите, колко старини е осигурила, само не нейната. 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276058
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

Еми умните хора се отказват навреме, но Гюр вече коя петилетка упорито отказва да се включи в тази категория. 

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276059
Сподели в други сайтове

От 16.01.2026 г. от 7:33, DarkChild каза:

Камелия отъпка пътя за "Трима братя, три систърс" с визията към промоцията на "Нещо зловещо"

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2276182
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Някой да има парфюма на Глория, че май никъде не може да се намери, дори и със изтекла годност да е :)

https://www.ramania-bg.com/topic/107322-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/page/195/#findComment-2277362
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...