Just_Me Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 1 час , HIStory каза: Сезони ми е една от любимите нейни, не знам що не я пее. Опиат към днешна дата е тотално забравена, но си стана достатъчно популярна, когато я пусна. И мен ме е яд за За първи път и За мъжете... тия песни и днес да клипира пак ще има успех и ще е по-добре от последните и творения, които даже не изслушах целите. На чисто е толкова тъпа, колкото и Опиат и нищо нямаше да стане и от нея. Поне изпя "Сезони" в НДК, явно се присеща за нея от време на време За "Изповед" ме е яд, че не я пее 😐 "Опиат" си е хубавка, в онзи перид много харесвах "Град на греха". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 От 1.04.2025 г. от 10:21, Just_Me каза: Поне изпя "Сезони" в НДК, явно се присеща за нея от време на време За "Изповед" ме е яд, че не я пее 😐 "Опиат" си е хубавка, в онзи перид много харесвах "Град на греха". Изповед е пята на награди на Нов Фолк.. Опиат е страхотна боза, както и Приличам ли на вятъра, ужасни са. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 36 минути, Jake каза: Изповед е пята на награди на Нов Фолк.. Както и на 20 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Планетчо младши заснел цяло участие без паузи. Ама в крайна сметка на народното му писнА. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 18 минути, pacho каза: Планетчо младши заснел цяло участие без паузи. Ама в крайна сметка на народното му писнА. Туй съм аз пишейки в Рама, че Глора е селянка, флоп и няма хит от 2004-та. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Какво стана с албума на Глория? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 2 часа , Karma93 каза: Какво стана с албума на Глория? Ми още не се е хвалил да е ходил в грецко или италианско на плаж, та албум със снимки у фейса още няма. Сигурно чака да се стопли още малко времето и тогава. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа От 23.04.2025 г. от 21:01, pacho каза: Планетчо младши заснел цяло участие без паузи. Ама в крайна сметка на народното му писнА. Баси каква е тази ужасна снимка и поза за корица? Жив да не бях... Тоз микрофон като огромен кур и тази изтощена физиономия на Глория. Не знам дали съм отвратен или възбуден... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа Гюра да вземе да си преработи сингбековете на най-старите си песни, че са й вече прекалено високи. Ама откъде акъл? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 12 часа , Illyria каза: Баси каква е тази ужасна снимка и поза за корица? Жив да не бях... Тоз микрофон като огромен к0р и тази изтощена физиономия на Глория. Не знам дали съм отвратен или възбуден... Извратен. Аз лично виждам само собре навит и сочен дюнер, който Гюр няма търпение да налапа. Даже огладнях 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Важна новина от Сигнал Точка Бе Ге Глория: Свалям ти шапка, животе! Даваш ми толкова Глория: Свалям ти шапка, животе! Даваш ми толкова / СНИМКИ | Signal.bg SIGNAL.BG Глория отново смая почитателите си с перфектна визия и емоционално послание. Обичаната фолк звезда си подари екзотична почивката в Египет и сподели кадри, Дали след "Влюбена в живота" 20 години по-късно да не очакваме "Свалям ти шапка, животе!" 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа От 23.04.2025 г. от 22:01, pacho каза: Планетчо младши заснел цяло участие без паузи. Ама в крайна сметка на народното му писнА. ебаси скуката, на помен ли пее??? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 1 час , DevilWish каза: Важна новина от Сигнал Точка Бе Ге Глория: Свалям ти шапка, животе! Даваш ми толкова Глория: Свалям ти шапка, животе! Даваш ми толкова / СНИМКИ | Signal.bg SIGNAL.BG Глория отново смая почитателите си с перфектна визия и емоционално послание. Обичаната фолк звезда си подари екзотична почивката в Египет и сподели кадри, Дали след "Влюбена в живота" 20 години по-късно да не очакваме "Свалям ти шапка, животе!" Този живописен разказ за живота щеше да е трогателен, ако не беше сглобка от псевдоелитарни фразички от книги за самопознание. Дребно буржоазна безпомощност. Да говори със свои думи от своя опит. Можеш да си живееш живота щастливо и смирено, без да се заяждаш с всичко живо в коментари и индиректно да визираш въображаеми душмани и майстори на дългия разказ... при положение че и ти самата си публикувала реферат. Нека прави хубава музика просто и да не се произнася. По-полезна ще е, ако прави благотворителност, примерно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 1 час , DevilWish каза: Важна новина от Сигнал Точка Бе Ге Глория: Свалям ти шапка, животе! Даваш ми толкова Това звучи като нейна песен от 90-те... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Btw, в тоя хотел Риксос, където се е снимала сега, беше заснет навремето и "Очакване", мисля... Всъщност не, "Очакване" е в Турция, но пак беше някакъв Риксос. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 5 минути, Karma93 каза: Това звучи като нейна песен от 90-те... одеве пуснах участието ѝ, качено погоре и установих, че тя почти няма слушаеми, хубави и хитови песни. Много елементарна дискография. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Пълни глупости, има си много песни. Само да спре да пее "Най-щастливата жена", защото малко в повече идва с този текст. За ресторантски участия, дето всички са с вратовръзки и рокли и не смеят да се отпуснат - да вземе да си извади "Красив свят", "За добро или зло", "Илюзия" и другите по-умерени песни, че като гледам се наложи да вкара БГ микса. Явно по ресторантите е умряла история. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 11 минути, pacho каза: Пълни глупости, има си много песни. Само да спре да пее "Най-щастливата жена", защото малко в повече идва с този текст. За ресторантски участия, дето всички са с вратовръзки и рокли и не смеят да се отпуснат - да вземе да си извади "Красив свят", "За добро или зло", "Илюзия" и другите по-умерени песни, че като гледам се наложи да вкара БГ микса. Явно по ресторантите е умряла история. Има хотелски ресторанти с блок маси, където обстановката е скована. Те са отишли там с пакет от по няколко дни за празниците и са се разплули от спа и ядене и вечер гост изпълнителя го гледат като все едно е полюлей. От друга страна, е правила участия в обикновени механи в Търново или в Южна България, и когато пее песни като "Дива нощ" и "Златна клетка", става купон, но и тя самата не пее много други хитове като "Сбогом, адиос". Трябва да прецени мястото и хората и да съобрази репертоара в движение, а не да кара по заучена схема. На мен лично ми писна от "Кой уши байряка". Нея я пее и в дискотека, и на частно парти, на концерт, без значение от датата. Облачето - също. Просто трябва периодично промяна, репертоар има да се заиграва колкото иска. "Красив свят" е чудесна, но не я знаят. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Да, но след като е полилей на такова място, значи е просто там за фон. Няма нужда да заковава тотални хитове от началото до края. Може да почне с тези по-лежерни и умерени песни и накрая да завърши с няколко хита и малко народно. Така или иначе 90% си гледаха в чиниите на "Ако бях се..." и "Любовен дъжд". Относно реката - това "и" дето го вкарва след всяка фраза е ужасно и изобщо не се връзва. Относно БГ микса - продължава да пее "Вървят ли двама" с това "Ах, как не искам да СИ сама", сакън да не каже "да СЪМ сама". Какво ги променя тези текстове не мога да разбера. Двамата музиканти за какво ги мъкне, като изобщо не се чуват... или да ти свирят песните на живо, или просто си пускай синбека... Хем й се иска да тежи, хем предлага бутафория, докъде я докара... Клиповете от участия, дето ги качва по социалните мрежи са на ниво 2002-ра. Вече има толкова приложения и екстри в инстаграм да си сглобиш сам клип, може ли всеки 2-ри потребител на инстаграм да прави по-добър контент от теб звездата?. Да погледне клиповете на Цеца от участия, стига с тези слайдшоута и нестабилизирани кадри. Да даде 150лв. и да вземе на антуража си 1 гимбал за снимане. Сайтът и соц. мрежи й тръгнаха супер. Яки корици, яки постери, но до там. Наистина ми е трудно да повярвам в какво се превърна или винаги си е била такава? Има толкова много потенциал да прави чудеса, а изостана някъде там в началото на века. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 40 минути, pacho каза: Да, но след като е полилей на такова място, значи е просто там за фон. Няма нужда да заковава тотални хитове от началото до края. Може да почне с тези по-лежерни и умерени песни и накрая да завърши с няколко хита и малко народно. Така или иначе 90% си гледаха в чиниите на "Ако бях се..." и "Любовен дъжд". Относно реката - това "и" дето го вкарва след всяка фраза е ужасно и изобщо не се връзва. Относно БГ микса - продължава да пее "Вървят ли двама" с това "Ах, как не искам да СИ сама", сакън да не каже "да СЪМ сама". Какво ги променя тези текстове не мога да разбера. Двамата музиканти за какво ги мъкне, като изобщо не се чуват... или да ти свирят песните на живо, или просто си пускай синбека... Хем й се иска да тежи, хем предлага бутафория, докъде я докара... Клиповете от участия, дето ги качва по социалните мрежи са на ниво 2002-ра. Вече има толкова приложения и екстри в инстаграм да си сглобиш сам клип, може ли всеки 2-ри потребител на инстаграм да прави по-добър контент от теб звездата?. Да погледне клиповете на Цеца от участия, стига с тези слайдшоута и нестабилизирани кадри. Да даде 150лв. и да вземе на антуража си 1 гимбал за снимане. Сайтът и соц. мрежи й тръгнаха супер. Яки корици, яки постери, но до там. Наистина ми е трудно да повярвам в какво се превърна или винаги си е била такава? Има толкова много потенциал да прави чудеса, а изостана някъде там в началото на века. Пее каквото нея я устройва, сигурната програма. Един път лично ме поздрави с "Роден за грешки" и ме попита "Сега доволен ли си? Щото вече никой не ги иска тия песни". Почувствах се, сякаш насила го прави. И не, не е вярно, че никой не ги иска тия песни, казах ѝ го. Тя е забравила какви хитове бяха "Сбогом, адиос", "Кръговрат" и че дори едни песни като "Балканска душо", "Завист", "Как бързо времето лети" - с тях може да направи добра програма и прием точно в механите. БГ миксът е прекрасно изпят, но лъха на соц вече. 1 балада на Г. Христов стига, ако ще пее на колеги. Песни като "Луче мое" също биха ѝ лежали. Както и да е, има си достатъчно свои. За музикантите си напълно прав. За мен това е излишен разход, както бяха и балерините. Или изцяло да е на живо, или да си пълни сцената сама със синбеците и това е. Няма нужда от презаписани лайв аранжименти. И от акапели няма нужда. Може да прелива от песен в песен. Тони Дачева побърква хората с нейния Фолк микс. Един такъв да си направи и нашата. Сайтът иска постоянно обновяване, там нищо ново няма от година - откакто разпродаде мърча с потниците. Може да си вземе страхотни неща от архива на Пайнер и да си напълни канала - както Емилия направи при напускането, но тя Емилия няма комплекси и е супер уважителна към миналото. Я виж каква промоция качи на "Нежни устни", тепърва и още ще качва. Никакви постпродукции, супер натурално. При Глория отдавна няма дори интересни фотосесии и календари, а в сайта махна и магазина. Споменал си Цеца. Каквото и да съм говорил за нея като човек и успехи - а то са факти, в момента е много интересна в предаването си. Страхотни тоалети, страхотни гости, диалози, пеене - може ли да се каже на хубавото лошо? Очаквах, че Глория ще продължи да бъде канена по ивенти, да бъде в комисии, журита, гост в предавания... част от бизнеса е. Не на всяка цена, но все пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 13 минути, adorable каза: Пее каквото нея я устройва, сигурната програма. Един път лично ме поздрави с "Роден за грешки" и ме попита "Сега доволен ли си? 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 7 минути, Karma93 каза: Да, с този поздрав с любимата ми песен се очакваше най-накрая да мирясам и да млъкна. :ДДД Все едно си просиш парче торта и "на, яж". Смееш ли да кажеш, че не си доволен. Ох, да е жива и здрава, има нещо магнетично в този неин инат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 59 минути, adorable каза: Очаквах, че Глория ще продължи да бъде канена по ивенти, да бъде в комисии, журита, гост в предавания... част от бизнеса е. Не на всяка цена, но все пак. Не виждам как очакваш подобно нещо. Тя не може да говори изобщо, върти едни и същи заучени фрази и има едно дръпнато намусено поведение. Просто е скучна и неприятна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 14 минути, DarkChild каза: Не виждам как очакваш подобно нещо. Тя не може да говори изобщо, върти едни и същи заучени фрази и има едно дръпнато намусено поведение. Просто е скучна и неприятна. Не че не може, а по-скоро на нея самата ѝ е досадно и личи. Просто явно на хора като Галена им е по-приятно и се справят и ги канят, защото им се занимава, отделно и заради рейтинга и шоуто. Глория е прекалено умислена. Едно време беше част от събития, на които друга певица от жанра не стъпваше. Сега или не я канят, или тя не иска, или и двете. Жалко, защото от това се губи по точки. В маркетингов план има много какво да подобрява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.