Jump to content

Препоръчани коментари

Надявам се е майтап това, което казваш. Айде Таня Савич може да не я знаят повече, но Весна и Миле го знаят под път и над път на балканите. Хич не са малки звезди това, евала. Цеца също имаше успех тук.

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Фокси кои са тия сръбски анонимници ?!?!

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Коментарът на деня

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Коментарът на деня

В Русия съм, в Русия съм.... :1000 (29):

Сърбите настъпват, колкото и да не му е кеф на Пайнера и другите наши продуценти.

9255628R.jpg

9255632d.jpg

Ееее те направо на участия си започват.Информацията сигурна ли е, че мисля да посетя кака Весна на 9-ти март. :1000 (19):

Фокси кои са тия сръбски анонимници ?!?!

Шегуваш се със сигурност, нали? Весна и Миле са икони.

Предишния му концерт в Арената е бил уникален, за жалост го пропуснах, но за този ще дам всичко от себе си да отида.

Ееее те направо на участия си започват.Информацията сигурна ли е, че мисля да посетя кака Весна на 9-ти март. :1000 (19):

Сигурна е, щом е от Сашка "Ангелчето".....

Шегуваш се със сигурност, нали? Весна и Миле са икони.

Предишния му концерт в Арената е бил уникален, за жалост го пропуснах, но за този ще дам всичко от себе си да отида.

Ами не , не се шегувам. Не слушам Сръбска музика.. знам само Карлуеша,Цеца и Емина Яхович

И аз не ги знам тея грозни пачи, а гадния кръчмарски мангал Миле не ме интерсува. Това се води и спам. Не е сръбски раздел. :)

И аз не ги знам тея грозни пачи, а гадния кръчмарски мангал Миле не ме интерсува.

:roll1: :roll1: :roll1:

оооо одне омеее йедан е магууу

Весна има едни от най-големите хитове в сръбския турбофолк и в първата половина на 90-те нямаше човек в България, който да не я знае, но към днешна дата е един деформиран бидон. :Vishenka_05:

Весна има едни от най-големите хитове в сръбския турбофолк и в първата половина на 90-те нямаше човек в България, който да не я знае, но към днешна дата е един деформиран бидон. :Vishenka_05:

Шегувам се много ясно. Знам я, за мое огромно съжаление. :1000 (24):

Само аз съм казал, че от някакъв келеш с пари от мама, Галин стана мъж, защото направи компромис, като си преглътна егото. Колко мъже ще го направят, на негово място?

Тук си много прав. Галин направи за Галена най-голямото нещо в подобна ситуация - застана зад прясното си гадже, без да я знае каква е, заложи си името и репутацията и рискува с нея. След това я засипа с достатъчно пари, за да излезе от батака, а когато тя го направи, беше достатъчно само да се радва на резултата, защото от много години Галена няма нужда и от една негова стотинка.

А всеки мъж, който застане зад линчувана грешница, се превръща в нейн завинаги. Още от древността историята е една и съща ... ако рискуваш с жена и спечелиш, печелиш кажи-речи всичко.

За мен истината е, че Галин е много повече от на мама вафльото, а Галена - много повече от тъпа смядовска чалгарка с късмет. И двамата щяха отдавна да са го закъсали, ако не бяха много повече от това, което се говори за тях. Галин очевидно е добър баща, хитър бизнесмен и борбена личност, а Галена е достатъчно умна, амбициозна и е абсолютна работохоличка.

• Like 1
Тук си много прав. Галин направи за Галена най-голямото нещо в подобна ситуация - застана зад прясното си гадже, без да я знае каква е, заложи си името и репутацията и рискува с нея. След това я засипа с достатъчно пари, за да излезе от батака, а когато тя го направи, беше достатъчно само да се радва на резултата, защото от много години Галена няма нужда и от една негова стотинка.

А всеки мъж, който застане зад линчувана грешница, се превръща в нейн завинаги. Още от древността историята е една и съща ... ако рискуваш с жена и спечелиш, печелиш кажи-речи всичко.

За мен истината е, че Галин е много повече от на мама вафльото, а Галена - много повече от тъпа смядовска чалгарка с късмет. И двамата щяха отдавна да са го закъсали, ако не бяха много повече от това, което се говори за тях. Галин очевидно е добър баща, хитър бизнесмен и борбена личност, а Галена е достатъчно умна, амбициозна и е абсолютна работохоличка.

:1000 (19): :1000 (19):

Браво за този коментар!

Версията на "По друм одам" е великолепна! Недоумявам защо не предизвика фурор, подобно на "Тежко мина младостта". :phpgrin2:

Наистина нейната версия е най-добрата правена. Клипа също много допринася. Евала и правя, че не е като другите които отидат на ''Приказките'' и снимат клиповете там.

Фоклорните песни не стават хитове веднага. ''Тежко мина младостта'' си разгърна потенциала по-късно. Напоследък гледам, че много са скочили гледанията и на ''Машала'', ''Ела се вие'', ''Хубава си, моя горо'' и ''Защо пиеш, приятеле''. ''Конче си изведох'' също съвесем спокойно ще си направи милиона. Надявам се тази песен след месеци да си разгърне потенциала.

Виж примерно статистиката тук - от 2010 а чак сега почва да прави силни гледания. Имаше и друго клипче на тази песен с 1,5 милиона но е изтрит.

Справка - ооооооднео ме йедан мангуп, що би се рекло - ме отне един тарикат (пич) 1000%20(29).gif

И аз не ги знам тея грозни пачи, а гадния кръчмарски мангал Миле не ме интерсува. Това се води и спам. Не е сръбски раздел. :)

Ужас! Ще се направя, че не съм прочела това ... :roll1:

Жалко, че не се оцени :(

Наистина е жалко. Можеше повече да се оцени. На мен ми харесва и си я слушам. Забелязала съм тенденция подобни песни да остават незабелязани. Не говоря само за Преслава. "Да ти олекне" на Галена също ми е много любима, но и тя остана незабелязана.

Жалко, че не се оцени :(

Наистина жалко! Жесток трак, но с толкова лош клип, че чак смешен.

Уникални са, наистина ! Подкрепям напълно мнението ти!

Днес е подписан договора. За панаира при нас през август също.... :happyppl:

9255657J.jpg

Миле не можа да напълни арената в Белград, при вас ще празнувал юбилей :3fdb8960598fa63e:

по темата : Да си припомним кавъра на един хит на Миле :Vishenka_05:

Миле не можа да напълни арената в Белград, при вас ще празнувал юбилей :3fdb8960598fa63e:

по темата : Да си припомним кавъра на един хит на Миле :Vishenka_05:

Ама тук в София пълни Арената :notworthy:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...