Jump to content

Препоръчани коментари

Аз не виждам да е номер 1 Камелия 20 години, виждам обратното.

Ти не виждаш много вещо в тоя живот, та Камелия ще видиш....

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ти не виждаш много вещо в тоя живот, та Камелия ще видиш....

Ами не, ти си заслепен просто. Как пишеш толкова неща за другите изпълнители, а когато Камелия направи същото, ама не тя едва ли не е най-великата, а тя прави абсолютно същите песни копирани от колежките си.

Ами не, ти си заслепен просто. Как пишеш толкова неща за другите изпълнители, а когато Камелия направи същото, ама не тя едва ли не е най-великата, а тя прави абсолютно същите песни копирани от колежките си.

Когато Камелия е правила ПЪРВА всичко в този бранш, на свой риск, колежките се подхилваха. После никак не им беше смешно и накрая всички се направиха на нея, защото върви, защото е актуално, защото е хитово и защото граби публика. Никога не забравяй, че ПЪРВА е рискувала тя. Затова на 20-та година от кариерата ги сгази всичките във всяко едно отношение. Гледай клипа, там всичко е показано и не ми трябва на мен да обяснявам нищо.

Да там е,но ти най-нагло каза,че тва е една класация треторазрядна дето не струвала.

Е кой е наиграния в случая ХАХА

И класацията не и вдига хонорара от 2 499 лв :derisive:

Класацията си е треторазрядна и без абсолютно никаква тежест, без значение коя певица е на първо, второ, трето, десето място. Това би трябвало да е ясно на всички. След спирането на радиото, единственото хубаво и реално, което остана е Открит Микрофон. Всичко друго е шитня. От един Открит Микрофон пускат по 10000 статии, отделно взимат статии от други сайтове, а интернет класацията им е пълен фарс най-вече заради начина на "гласуване". Е, все пак е хубаво жанрът да си има някакъв -никакъв сайт с инфо и интервюта...

И също да спомена, радиото стартира с програма през 1994г., а не в годината, в която Камелия стартира...

Когато Камелия е правила ПЪРВА всичко в този бранш, на свой риск, колежките се подхилваха. После никак не им беше смешно и накрая всички се направиха на нея, защото върви, защото е актуално, защото е хитово и защото граби публика. Никога не забравяй, че ПЪРВА е рискувала тя. Затова на 20-та година от кариерата ги сгази всичките във всяко едно отношение. Гледай клипа, там всичко е показано и не ми трябва на мен да обяснявам нищо.

И двете й песни са много слаби, няма какво да гледам. Всичко пято, пято, гъзено, гъзено- нищо ново.

И двете й песни са много слаби, няма какво да гледам. Всичко пято, пято, гъзено, гъзено- нищо ново.

Няма как някаква сърдита бургазлийка да казва кое е слабо и кое не, като дъни в цялата държава. Съжалявам, не ти се получи, като с Бургас и Ники....

Кажи ми пък песен, в чиито текст няма вече изпяти фрази, думи и т.н?! Конкретно Дразни ме е един от летните хитовете тази година, а новата песен едва ли ще стане кой знае какъв хит, но Камелия тази година си има Дразни ме, а ти си супер ограничена. Смятам дори, че разказите ти,в една друга тема, че си посещавала участия на някой изпълнител, са плод на твоите сънища. Евентуално клуб може би си посещавала преди години и то на детска дискотека...

За седмица 600 000, което по 70-80 000 на ден. За нея даже е повече от добре. Не гледай толкова в трафика на Пайнер. Кама си има собствена писта...

Е, не е 600к. За 7 дни има 450к. От миналия четвъртък до днес има няма и 200к. Така като гледам в най-добрия случай ще направи 250к за 7 дни.

Фокси, разбирам да защитаваш ТОП 5 позицията на Камелия за годината, но да я изкарваш номер 1... Дори и Деса миналата година не беше категоричен номер 1, въпреки че беше стабилен ТОП 3.

А думата 'първа' по-добре не я споменавай, че Десовите скоро може да се захванем с този въпрос в темата за ДС... :3fdb8960598fa63e:

Фокси, разбирам да защитаваш ТОП 5 позицията на Камелия за годината, но да я изкарваш номер 1... Дори и Деса миналата година не беше категоричен номер 1, въпреки че беше стабилен ТОП 3.

А думата 'първа' по-добре не я споменавай, че Десовите скоро може да се захванем с този въпрос в темата за ДС... :3fdb8960598fa63e:

Напротив, точно затова споменавам думата ПЪРВА, защото нищо не можете да покажете, нито да докажете. Деса винаги е след Кама във всичко....

Да напомня, че други са №1 по всички критерии.

Кажи ми пък песен, в чиито текст няма вече изпяти фрази, думи и т.н?! Конкретно Дразни ме е един от летните хитовете тази година, а новата песен едва ли ще стане кой знае какъв хит, но Камелия тази година си има Дразни ме, а ти си супер ограничена. Смятам дори, че разказите ти,в една друга тема, че си посещавала участия на някой изпълнител, са плод на твоите сънища. Евентуално клуб може би си посещавала преди години и то на детска дискотека...

На 1 декември бях на Константин в Планета Пайнер, като не знаеш, си мълчи. И напоследък от години не ходя на участия на изпълнители, защото не си заслужава като преди години- сега е едно и също, едни и същи песни в едно темпо вървят в някакъв микс. А преди години какви участия имаше на Галена, Борис Дали, Райна, Емилия, Гергана, Анелия, Глория. Сега не си заслужава да се ходи.

Сигурен ли си, че не си ударил три мастики? Не си спомням да е имало завера срещу Камелия. По принцип си човек, от когото може да се научат полезни неща, но това е само когато си спокоен. В дни като този целомръдието ти се губи някъде по трасето. Защо звучиш така реваншистки? И в какво са първи Десислава и Камелия пред едни Глория и Тони Дачева? Защо в устата ти е само Камелия при наличието на още изпълнители също със свои заслуги - ми да, има си място жената в бранша както всяка от големите, ама ти я изкара първопроходник във всичко. От 10 г. лафовете ти са едни и същи въздухарски такива от рода на "Камелия гази наред като валяк цинкова кофа". Никой не е оспорвал нейните качества. Има нещо по-дълбоко и лично тука според мен, медиатор си на някакви стари рани на Камелия. Стига с тоя кариеризъм. Гледайте малко по-глобално на нещата. Защо вече не се говори за музика тука? По тоя случай ще те поздравя с нещо наистина музикантско, а не с Кукли, Фукли, Дрипли и подобни неща, от които и Камелия иска да е част:

Сигурен ли си, че не си ударил три мастики? Не си спомням да е имало завера срещу Камелия. По принцип си човек, от когото може да се научат полезни неща, но това е само когато си спокоен. В дни като този целомръдието ти се губи някъде по трасето. Защо звучиш така реваншистки? И в какво са първи Десислава и Камелия пред едни Глория и Тони Дачева? Защо в устата ти е само Камелия при наличието на още изпълнители също със свои заслуги - ми да, има си място жената в бранша както всяка от големите, ама ти я изкара първопроходник във всичко. От 10 г. лафовете ти са едни и същи въздухарски такива от рода на "Камелия гази наред като валяк цинкова кофа". Никой не е оспорвал нейните качества. Има нещо по-дълбоко и лично тука според мен, медиатор си на някакви стари рани на Камелия. Стига с тоя кариеризъм. Гледайте малко по-глобално на нещата. Защо вече не се говори за музика тука? По тоя случай ще те поздравя с нещо наистина музикантско, а не с Кукли, Фукли, Дрипли и подобни неща, от които и Камелия иска да е част:

Старите рани на Камелия са липсата на Певица на годината - неслучайно Фокса е настроен най-остро към носителките на тази награда - Гло, Деса, Преса .. :3fdb8960598fa63e:

Какви времена дойдоха. Камелия, на 46 мачка ама откъдето и да го погледнеш и забележки няма, а някакви си фенчета на смачканите наскоро в САЩ взели да ни обясняват как някаква си статуетка "Певица на годината" било щета. Алооооооооо, в 21 век сме, няма "Певица на годината"! Няма бре, закриха я като мерило. Скоро ще закрият и тубата така, както закриха и класациите на какви ли не медии. И тогава остават живите участия и концертите. Само това винаги остава. А там, там си знаят същите как стоят нещата, от колко много години са така и как няма шанс да се променят поради ясните възможности на всеки в чалгата. Та те така, колкото и да им е мъка на едни писатели тук....

Размаза есента! Направо навря в миша дупка гордостта на Пайнер. И им го каза в очите, като се върна от Америка. Дерзайте, това е днес....

Размаза есента! Направо навря в миша дупка гордостта на Пайнер. И им го каза в очите, като се върна от Америка. Дерзайте, това е днес....

Не знам, Цецо, едно време бързите песни на Камелия бяха "Целувай ме" и "Никотин", а сега - "Бентли, ментли". Ако е само експеримент - ок, но да се движи по течение,което някой друг е създал не й е нито в стила, нито й отива.

бъдещата лидерка !

Видеоклип с възрастово ограничение (въз основа на правилата на общността :(

Не знам, Цецо, едно време бързите песни на Камелия бяха "Целувай ме" и "Никотин", а сега - "Бентли, ментли". Ако е само експеримент - ок, но да се движи по течение,което някой друг е създал не й е нито в стила, нито й отива.

Нищо, нека и малките видят, че и такава музика може да прави. И "Бентли-Ментли" е брутална гавра с курветините в чалгата. Има много такива. Иначе, това се харчи днес. На това симпатизират тези, които се надяваха Камелия да не направи нещо такова, за да си плуват спокойно в нишата. На такива трябва да се покаже, че само да поиска и спира тока на измислената част от тях. Толкоз, засега стига....

Тук обсъждано ли е, че "Пайнер" са пуснали ретиражи на албумите на Деси Слава (а и на много други)?

За съжаление на обложката на "Нямам проблеми" има печатна грешка и пише "Намам проблеми". :1000 (10):

Тук обсъждано ли е, че "Пайнер" са пуснали ретиражи на албумите на Деси Слава (а и на много други)?

За съжаление на обложката на "Нямам проблеми" има печатна грешка и пише "Намам проблеми". :1000 (10):

Обсъждано е, но правописната грешка, която си е от стара обложка едно време, е най-малък проблем в случая. Което не оправдава недоглеждането им, де.

Нищо не са направили освен да напечатат грозни, грапави и неоригинални щампи върху най-евтините дискове, които не са матрични.

Прежалих се само за "Завинаги", защото го нямам, но принко диск всеки може да си направи във фотото и няма да струва 6 лв. Аз мога и 60 лв да дам за албум, но ако е качествен. Антиките в olx и базар, макар и употребявани, си струват сто пъти повече. Сега с тия тиражи им личи колко не им се е занимавало... Видели там, че има интерес и айде... Ми направи го като хората. Има хора, които разбират.

За първи път Кама е била на 2-ро място в тази класация и дайдакажем,че е топа на чалгата, ами какво ще кажеш тогава за оная дето я печели за 6-ти път , където твърдеше ,че песента и е претоплена манджа. Ти си наистина голяма фурнаджийска лопата.

Когато Камелия е била на върха на тая класация, Петя от Добрич въртеше свирки и минети на Милко, че да стане Преслава.

Ти си психопатка, нормално да виждаш различно от нормалните хора

Без обиди....

Аз бих добавил и тази към бързите - ненормална е, а и клипът, макар че не се възприе от масите. Но масата, както знаем, е сбъркана...

Има и още песни, като "Оставяш петна", които са изключително добри. Какво всички започнаха да правят рап песни...

Нормално е да се правят рап песни, след като това е комерс вълната, наложена от Гери-Никол, Криско, Тита и други подобни. Чалгата както винаги изсмуква най-модерното от други жанрове около себе си, нали затова се нарича чалга- ТОП музиката на Бг, която винаги привлича хората с най-скандалното и комерсиалното, но и е оплювана за това. Каквото и да си говорим, и горепосочените няколко поп имена вече са си чалга, особено тази година. Поп-фолкът привлече и тях.

И във връзка с това песента на Камелия идва малко закъсняла, защото тази мода чалга певци да навлизат в поп и ар енд би води беше и си остана актуална само през 2016, сега е по-скоро обратното. На мен ми е интересно дали с такъв проект в малък канал би могла да стигне милионче до края на годината, това ще си е все някакво постижение...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...