dj_delmundo Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Клипът е много добър. Песента не ми допадна от първо, второ или трето слушане - като цяло харесвам Галена. Не е лоша песента, но няма нещо запомнящо се в нея, поне според мен. В желанието си да бъдат текстово оригинални, някой път се получава една бъркотия. Абе пей си поп-фолка къде си тръгнала да се правиш на каквато не си - не винаги се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Ганев е велик!!!Най-добрия композитор за последните 6-7 години!Галена е хубава, харесва ми нахаканото и поведение пред камера и чупките в колата. Това ще гърми цяло лято! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 жестока е, Галя.. но песента е тъпа, поне от първо слушане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Уби ги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 За клипа няма грешка, но песента ми идва слаба и на мен. Може би просто не си падам по това звучене. #МамаУраган си е връх. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Нещо не ми допада песента дано по натам да ме зариби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Клипът е супер як и Галена е много красива,но песента нещо много слаба ми идва.- Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Клипът е добър, но песента е абсолютен бълвоч и никой няма я помни след 2 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Клипът е добър, но песента е абсолютен бълвоч и никой няма я помни след 2 месеца. Клипът не е добър, а е шедьовър. А песента толкова мощно ще гърми в тези 2 месеца, че на никой няма да му пука след тях ще се помни ли. А и пилците се броят наесен, ще видим дали няма да гърми по-дълго. Не съм я спрял аз от 2 часа, което е странно предвид факта колко ревностен радетел съм на чалга звучащите песни в чалгата. В този ред на мисли определено смятам, че парчето е много далеч от песните на Криско и Гери Никол, с които я сравнявате и които на мен лично трудно ми понасят повечето. Наистина стилово е нещо различно и оригинално парчето и ми е трудно да го сравня с някоя друга българска песен. Модерен регетон може би бих я дефинирал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Клипът не е добър, а е шедьовър. А песента толкова мощно ще гърми в тези 2 месеца, че на никой няма да му пука след тях ще се помни ли. А и пилците се броят наесен, ще видим дали няма да гърми по-дълго. Не съм я спрял аз от 2 часа, което е странно предвид факта колко ревностен радетел съм на чалга звучащите песни в чалгата. В този ред на мисли определено смятам, че парчето е много далеч от песните на Криско и Гери Никол, с които я сравнявате и които на мен лично трудно ми понасят повечето. Наистина стилово е нещо различно и оригинално парчето и ми е трудно да го сравня с някоя друга българска песен. Модерен регетон може би бих я дефинирал. Когато излезе песен на Преслава и аз я въртя по 2-3 часа, независимо дали е силна или слаба. Мисля че всички го правим с новите песни на любимците си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Когато излезе песен на Преслава и аз я въртя по 2-3 часа, независимо дали е силна или слаба. Мисля че всички го правим с новите песни на любимците си. Може при повечето да е така, при мен не е. Има песни, които ме изнервят и не ги слушам. "Мина ми" и "Пантера" на Галена да речем не съм си ги пускал повече от 20 пъти сумарно сигурно. Същото се отнася за "Зависима" на Джена примерно. Но да не спамим повече в тази тема. И за да не е съвсем спам - колко гледания мислите, че ще направи за 24 часа? На мен ми мирише на нещо от порядъка на 300к. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Браво, Галена, браво!!! Много добър проект, доста различно идва, но аз и други не очаквах! I'm th Boss" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Брутален клип с хитова песен, каквато в момента на пазара няма - разнообразието при Галена винаги печели. Най-лесното беше да пусне отново умерена фолк песен като Moro Mou (както всички след нея правят), но тя е Галена точно, защото не прави очакваното. А по коментарите, интереса и лайковете в youtube виждам, че не е сгрешила и пак е в десятката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 стига сте мрънкали !!! Нали не искахте циганска песен, кючек и тн. ето една различна песен от Галена или май искате точно тип песни като ПЕЙ СЪРЦЕ ???????? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Хубав клип наистина, изглежда скъпо, а всъщност е толкова евтино. Само се замислете, колко нелепо е изглеждала да се мята на ревюто на баче Фильо и да си снима там клипа докато други хора се забавляват. Бизнес на техен гръб. Ако преди година в "Пей сърце" тя бе звездата в циганската махала, то тук тя е циганката в звездната обстановка. Като сложим и факта, че подържа добри отношения с Арабаджиеви и се е ползвала от тяхната къща да дозаснеме в България клипа възлиза точно на 0 стотинки дадени от Галена, тъй като трябва все пак да се излиже гъза на Фильо и да кичнем черепите навсекда. По отношение на песента - почти 1:1 с тази песен на Ларисс: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Галеена прави най-качествените продукти на музикалният пазар за България.Другите жанрове много имат да учат,гледат,сверяват... когато те почнат да правят всеки 1 проект по този начин ще е добре.Също трябва да почнем да оценяваме труда на артистите си.Ако такъв проект беше направила някоя USA изпълнителка никой нямаше да има проблем с клипа или песента.В БГ можем само да оценяваме критично и да сме чуждопоклонници ?!?Но каквото и да казват хората които плюят само защото не могат да оценят креативност и всичко което тази изпълнителка ни показва тази жена ще продължава да бъде най-добрата в бранша или бг сцената! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Хубав клип наистина, изглежда скъпо, а всъщност е толкова евтино. Само се замислете, колко нелепо е изглеждала да се мята на ревюто на баче Фильо и да си снима там клипа докато други хора се забавляват. Бизнес на техен гръб. Ако преди година в "Пей сърце" тя бе звездата в циганската махала, то тук тя е циганката в звездната обстановка. Като сложим и факта, че подържа добри отношения с Арабаджиеви и се е ползвала от тяхната къща да дозаснеме в България клипа възлиза точно на 0 стотинки дадени от Галена, тъй като трябва все пак да се излиже гъза на Фильо и да кичнем черепите навсекда. По отношение на песента - почти 1:1 с тази песен на Ларисс: Да , точно 0 стотинки е даала :1000 (29): :1000 (10): Това е за темата за бисери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Припева не ми допадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Изчетох цялата тема. Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Изчетох цялата тема. Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи. в YOUTUBE 98% коментарите са пложителни, да не кажа 100% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Изчетох цялата тема. Ми толкова негативни мнения за летен хит на Галена не е имало никога. Сами си правете изводите. Не казвам, че песента е лоша - готина е. Но май очакванията към лидерката вече са конщунствено високи. Коментарите за "Пантера" и особено "Една жена" бяха доста по-смесени, така че не знам доколко това е индикатор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Тук по принцип всичко първо се оплюва, после се харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Тук по принцип всичко първо се оплюва, после се харесва. +1 моето слабо място Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Коментарите за "Пантера" и особено "Една жена" бяха доста по-смесени, така че не знам доколко това е индикатор. Говорех за летните й хитове. За Една жена разбирам, по-трудно смилаема песен е, но Пантера? Че тя си беше готов гигахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 321K 11,800 харесвания 30К+ споделяния Първите 24ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.