Jump to content

Препоръчани коментари

Шок беше че Ивана не участваше на турнето през 2004, тогава пърскаше с хитове, каква беше причината да не участва ?

Шок ли? Не си спомням да е имало масови самоубийства или протести за кръчмарката с краденият репертоар.

Причината е конфликтът й с Димитров от февруари 2004-та.

Подкрепям за турнето през 2008 - беше пълна катастрофа, особено безплатните коли, облепени със сливи и круши Дерби :mf_surrender:

Но не мисля, че беше слаба година, имаше си доста хитове - Новата ти, Първата-последната, Знам диагнозата, Само мой, Дай ми всичко, Омръзна ми, Ще рискувам, Трети път, Продължавам, Аз съм с теб, Фалшива кожа ... и още доста популярни песни.

Отново забрави хитовете на лютата Mакедонка :3fdb8960598fa63e:

Отново забрави хитовете на лютата македонка :3fdb8960598fa63e:

Да - Нежна полиция и Големи думи :3fdb8960598fa63e:

Подкрепям за турнето през 2008 - беше пълна катастрофа, особено безплатните коли, облепени със сливи и круши Дерби :mf_surrender:

Но не мисля, че беше слаба година, имаше си доста хитове - Новата ти, Първата-последната, Знам диагнозата, Само мой, Дай ми всичко, Омръзна ми, Ще рискувам, Трети път, Продължавам, Аз съм с теб, Фалшива кожа ... и още доста популярни песни.

Забележи, че от всички дето си изброил - първият е от месец май, дотогава бяха в дупка тотална..

Иначе чалгарките винаги са били комерсиални боклуци, първо с сливите дерби по колите, после с цигарите Мерилин, а накрая с млякото издоено от кравата Бочка и предоставено от Бор Чвор.

Да - Нежна полиция и Големи думи :3fdb8960598fa63e:

И хита на лятото 2008 (според Фолкмаратон) :3fdb8960598fa63e:

И хита на лятото (според Фолкмаратон) :3fdb8960598fa63e:

Изключително малоумна песен. Райна с онзи албум направо потъна, то не бяха ципове, усти, сантиметри, метри...само "Големи думи" става от всичките й творчески мъки в този период.

И така като говорим за албума Аз на Галена най яката песен и нейна визия е този клип

Изключително малоумна песен. Райна с онзи албум направо потъна, то не бяха ципове, усти, сантиметри, метри...само "Големи думи" става от всичките й творчески мъки в този период.

Е аз пращах СМС за полифона мелодия за "Ти дали видя" :roll1:

И така като говорим за албума Аз на Галена най яката песен и нейна визия е този клип

Изключителна песен. А Галена е като тигрица, супер артистична, жалко, че като човек е една проста комплексирана селянка.

Е аз пращах СМС за полифона мелодия за "Ти дали видя" :roll1:

Беше хит, но аз я мразя...

Шок ли? Не си спомням да е имало масови самоубийства или протести за кръчмарката с краденият репертоар.

Причината е конфликтът й с Димитров от февруари 2004-та.

Та тя се е опитвала всячески да му се подмаже, за какъв конфликт става въпрос?

Но си мисля, ако първото турне беше 2003г. тогава старта вече щеше да бъде ултра - много силна година, то се видя, половината пяти песни бяха от тогава. Гло с Феникс и Крепост, Рени с Не мога без теб и Луда за любов, Ивана със Шампанското и Къв си ти бе, Емилия с Няма да тъгувам и Легенда за любовта, Мария с Обичай ме така и Обич на заем, но пък за Камелия и Анелия беше пауза. Дори като гости можеше Магда с Море и суша и Вероника със Стъклен свят.. Изпускам някой разбира се, но да беше и само с тези, си представям. Лято 2003 е легендарно <3

Изключителна песен. А Галена е като тигрица, супер артистична, жалко, че като човек е една проста комплексирана селянка.

Напротив аз съм чувал точно обратното как Галена си отделя от времето да се снима с нейните фенове докато Преслава се прави че "окъснява" за нейно участие и съответно докато Галена се снимала с феновете си Преслава я гледала отсреща защото жената окъснявала за участие!

"Новата ти" си е реалната песен на 2008.

Към днешна дата може би, но тогава "Първата последната" си беше топ, заслужено си взе наградата.

Напротив аз съм чувал точно обратното как Галена си отделя от времето да се снима с нейните фенове докато Преслава се прави че "окъснява" за нейно участие и съответно докато Галена се снимала с феновете си Преслава я гледала отсреща защото жената окъснявала за участие!

На колко си години?!

Аз съдя по интервютата й, тъкмо започна да й симпатизират и тя отива в национален ефир да се изложи и да опорочи доверието към нея. Най-пресен пример интервюто при Лай Но, като индириктно се подигра на Преслава, че няма деца, като изтъкна своите. Много е долна. Да не говорим, че е безхарактерна и няма топки. Прикрита е и го дава Дева Мария като Ивана.

"Новата ти" си е реалната песен на 2008.

Тя взе "Песен на годината" от Нов Фолк.

На колко си години?!

Аз съдя по интервютата й, тъкмо започна да й симпатизират и тя отива в национален ефир да се изложи и да опорочи доверието към нея. Най-пресен пример интервюто при Лай Но, като индириктно се подигра на Преслава, че няма деца, като изтъкна своите. Много е долна. Да не говорим, че е безхарактерна и няма топки. Прикрита е и го дава Дева Мария като Ивана.

Аз казвам какво съм чувал от фенове иначе си нямам любима певица е имах но тя не е сред живите вече :(

Та тя се е опитвала всячески да му се подмаже, за какъв конфликт става въпрос?

Но си мисля, ако първото турне беше 2003г. тогава старта вече щеше да бъде ултра - много силна година, то се видя, половината пяти песни бяха от тогава. Гло с Феникс и Крепост, Рени с Не мога без теб и Луда за любов, Ивана със Шампанското и Къв си ти бе, Емилия с Няма да тъгувам и Легенда за любовта, Мария с Обичай ме така и Обич на заем, но пък за Камелия и Анелия беше пауза. Дори като гости можеше Магда с Море и суша и Вероника със Стъклен свят.. Изпускам някой разбира се, но да беше и само с тези, си представям. Лято 2003 е легендарно <3

Нека Фокси ти обясни за какво иде реч, иначе турнето е било запланувано като "Глория и приятели" със спонсортво - 100 К от Жоро ...., но след като Кама подшушва на Димитров за 1 милион от Мтел, той склонява за първи и последен път в историята на чалгата. Естествено този милион е турне Планета Прима, а не за Глория и приятели, но Димитров вярва, че само Гло може да изнесе такова концертно събитие на гърба си и тя е вписана под номер 1 в списъка, а под номер 2 е Кама, защото без нея няма Мтел, няма милион. Останалите натегачки от 3 до 8 са избрани от по-нискостоящи във фирмата.

Из Мемоарите на Чалгата от д-р Фокси.

Нали Глория участваше тогава не заради Пайнера, а само защото Мтел са поставили условието тя да е сред 8те? Аз знам, че дори не е било планувано да бъде там и едва ли не не са я искали, просто нямало иначе Мтел да дадат парите.. Тя едвам и закърпи де, добре че бяха "Не сме безгрешни" и тези от 2003г. и Жоро :whistling1: Редактирано от Runevski
Нали Глория участваше тогава не заради Пайнера, а само защото Мтел са поставили условието тя да е сред 8те?

Васее, не Глория а за Камелия било условието да е сред 8те.. седи 2 :3fdb8960598fa63e:

Нали Глория участваше тогава не заради Пайнера, а само защото Мтел са поставили условието тя да е сред 8те? Аз знам, че дори не е било планувано да бъде там и едва ли не не са я искали, просто нямало иначе Мтел да дадат парите.. Тя едвам и закърпи де, добре че бяха "Не сме безгрешни" и тези от 2003г. и Жоро :whistling1:

В грешка си. Турнето беше планувано без Кама, но Мтел са имали изискване Кама да бъде на концерта иначе Ноу Кама, ноу кинти :1000 (29):

Нали Глория участваше тогава не заради Пайнера, а само защото Мтел са поставили условието тя да е сред 8те? Аз знам, че дори не е било планувано да бъде там и едва ли не не са я искали, просто нямало иначе Мтел да дадат парите.. Тя едвам и закърпи де, добре че бяха "Не сме безгрешни" и тези от 2003г. и Жоро :whistling1:

Това са глупости. Глория властва през 2004 с "Присъда" и "Не сме безгрешни".

През същата година издава и един от най-бруталните проекти - "Намери си майстор".

Препоръчвам ти да прочетеш темата за Рени, Емануела и.процентите и много неща за чалгата ще ти станат ясни. А Фокс в един километров пост е обяснил положението на Глория от 2001 до 2008 включително.

Аа да, май вярно така беше наистина, обърках ги. Жалко, че Кама не беше още с червената коса, много ми харесваше така :Vishenka_05:
Аа да, май вярно така беше наистина, обърках ги. Жалко, че Кама не беше още с червената коса, много ми харесваше така :Vishenka_05:

С тази боя си изгори косата.

Коментирай, че Има любов е имала 20 гласа по малко от Дяволско желание за Песен на годината.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...