Jump to content

Препоръчани коментари

Леле, ако не знаех, че е Люси изобщо нямаше да се усетя.

Много си приличат!

• Отговори 855
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Муахахах, пуснах си Нова и викам "Абе тая защо е тука, нали е жури в Гласът"? :1000 (29):

Това е най-перфектната имитация, правена досега в това шоу въобще. Що за прилика??? :mf_surrender:

Човек верно може да помисли, че това беше истинската Поли Генова. Браво!
И Башар не беше зле, но Люси разби и напълно ще си заслужи победата тази вечер.Пускайте смс-си на 17703. :Vishenka_05:

Хора, това качват ли го после някъде за гледане от чужбина, че трябва да ходя в един бар сега, а исках да гледам леля ни Деска :D

Сега Миро като Фики, вече ми е смешно :D

Хора, това качват ли го после някъде за гледане от чужбина, че трябва да ходя в един бар сега, а исках да гледам леля ни Деска :D

Сега Миро като Фики, вече ми е смешно :D

https://nova.bg/live

И Башар беше доста добре, силна конкуренция тази вечер.

Миро разбива! :roll1: Но си му личи как се мъчи да има толкова лош английски... :roll1:

Колко противен е станал Миро, ама на извивки го докарва. :1000 (29):

ХАхахахах, страшен е верно :D

А ФИки е голям ръб. Да се подиграват с теб по тоя начин, а ти да се хилиш тъпо в публиката :D

Скъсаха го от подигравки, аз не знам с какъв акъл е отишъл.
Скъсаха го от подигравки, аз не знам с какъв акъл е отишъл.

Фики и акъл? :mf_surrender:

Трябва да си страшен ръб, за да отидеш в шоу, където ти се подиграват публично пред почти цяла България... Верно, реклама, ПР, ама всичко си има граници.

Фики за пореден път ме убеди, че нивото му е много ниско!

Коцето и Християна- също добри. Тази вечер повечето имитации са чудесни, дано и Деси да се е подготвила.

На Деси поне не и се е наложило да я уголемяват като Костова.Едни очила и е готова. :Vishenka_05:

На Деси поне не и се е наложило да я уголемяват като Костова.Едни очила и е готова. :Vishenka_05:

Напротив. Трябва да я стеснят :3fdb8960598fa63e:

Напротив. Трябва да я стеснят :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29):

Браво на Деси.Невероятна е.Личи си, че се е постарала.💜💜💜

Деси ме разчувства! Не знам откога не е галила така с гласа си по време на лайф... Голяма е!!!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...