Jump to content

Препоръчани коментари

Ама как бе, на Джулия и Анелия "проектът" е класа, а това е пълна помия.

Като пак влезем в топ 5, ще видим как ще се надпреварвате да хвалите.

Коментарът е за клипа а не песента. Песента стана ясно, че е изненадващо добра и дори тези, които недоволствахме, че ще ни представи Кристиян се кротнахме. Джулия и Анелия не разбрах каква работа имат тук? :) :)

Разглезени или не всички знаем, че в България са правени далеч по-добри клипове. Отричате? Глезльовци! ;)

Още държим второ място по залози. Ако журито не ни прецака малко може да влезем дори и в топ 3! Никакъв топ 5, Блу!

• Отговори 836
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коментарът е за клипа а не песента. Песента стана ясно, че е изненадващо добра и дори тези, които недоволствахме, че ще ни представи Кристиян се кротнахме. Джулия и Анелия не разбрах каква работа имат тук? :) :)

Разглезени или не всички знаем, че в България са правени далеч по-добри клипове. Отричате? Глезльовци! ;)

Още държим второ място по залози. Ако журито не ни прецака малко може да влезем дори и в топ 3! Никакъв топ 5, Блу!

Не визирах теб конкретно, а всички, които плюят проекта на Крис, а хвалят всяка втора чалга. :1000 (29):

Правени са, разбира се, но няма смисъл да се хвърлят много пари за клип. По-добре да се дадат за представяне, нали така? :1000 (30):

Не визирах теб конкретно, а всички, които плюят проекта на Крис, а хвалят всяка втора чалга. :1000 (29):

Правени са, разбира се, но няма смисъл да се хвърлят много пари за клип. По-добре да се дадат за представяне, нали така? :1000 (30):

Това ясно. Обобщавам няколко неща.Нищо лично, никога.

Просто ме е яд като знам, че можем нещо а го изпускаме. А, дано представянето е добро. Миналата година бяхме кофти и с визия и с представяне. Въпреки, че имаше коментари, че танцът на Поли е зарибяващ и грозния костюм е интересен. :)))

А песента лично аз съм я пускал поне по веднъж всеки ден от излизането и.

Аз за представянето спрях да се притеснявам, все пак работим с най-добрата сценична режисьорка в последните години. Сигурен съм, че особено ако ѝ е платено добре, ще е нещо невероятно!

Ние тук сме разглезени със невероятна видео продукция

Искаш да кажеш "с изкривени чалга представи за нещата".

Няма нужда от толкова крайни коментари. Клипът напълно пасва със песента и настроението, което носи. Чужденците са страшно впечатлени от клипа от това, което прочетох. Ние тук сме разглезени със невероятна видео продукция, но и това е професионален клип, който е напълно адекватен. Пък и аз не очаквах повече, щом е Люси - той открай време снима 60 различни идеи, повечето от които вече виждани в други клипове.

Надявам се визията на Кристиян да е нещо подобно - изглежда страхотно в клипа!

В други негови клипове, предимно тези на Ани Хоанг. Иначе аз в това видео оригиналност не виждам, всичко сме го виждали, но поне не е манджа с грозде, каквото очаквах, пак по-добре го е събрал, отколкото в клипа на Жана например. Но не знам защо се забиват все в студиа да снимат - на бял фон, има далеч по-приятни и интересни места за снимки.

Клипът няма никакво значение. На Поли Генова приличаше на ТВ версия и какво от това?

Клипът няма никакво значение. На Поли Генова приличаше на ТВ версия и какво от това?

Има, защото като малка страна това е шанс да покажем продукция и привлечем допълнителен интерес и в тези ни възможности.

Днес Крис ще пее на партито в Лондон. Утре ще чуем първото изпълнение на живо на песента и нямам търпение. Дано само не се получи като миналата година, където всички звучаха ужасно.

Има, защото като малка страна това е шанс да покажем продукция и привлечем допълнителен интерес и в тези ни възможности.

Днес Крис ще пее на партито в Лондон. Утре ще чуем първото изпълнение на живо на песента и нямам търпение. Дано само не се получи като миналата година, където всички звучаха ужасно.

България не е малка страна :mf_surrender:

Малки са ви *******.

Кое? :)

Пиш***е! :roll1:

Каквото да си говорим, попадна ни хубава песен. Сценичното ни представяне и пеене ще е от значение. Другото е без значение. :)

Пиш***е! :roll1:

Каквото да си говорим, попадна ни хубава песен. Сценичното ни представяне и пеене ще е от значение. Другото е без значение. :)

Много ясно. Комплексарщината винаги избива в п*****е.

Не звучи зле. Само ми се струва, че леко бяга от музиката на моменти, но ми хареса. А и се предполага, че озвучаването в Киев ще е супер изпипано, така че очаквам желязно пеене. Дано остави импровизациите.

Много ясно. Комплексарщината винаги избива в п*****е.

Комплексарщината е твоята. Иначе щеше да знаеш, че България е 16-та по големина в Европа от общо 48.

Комплексарщината е твоята. Иначе щеше да знаеш, че България е 16-та по големина в Европа от общо 48.

Дишай. Целият фоурм знае що за псевдопатриот си.

Не съм визирал площ.

България, Македония и Сърбия - страшни песни.

След тях ми харесват тези двете, надявам се някоя балканска страна да спечели!

Дишай. Целият фоурм знае що за псевдопатриот си.

Не съм визирал площ.

Нещо не ти се получи. Пробвай пак.

По население сме по средата.

България, Македония и Сърбия - страшни песни.

Автор им е Борислав Миланов и сие.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...