Jump to content



Евровизия 2017


Препоръчани коментари

eurovision-2017-kyiv-logo.jpg

Евровизия 2017 ще бъде 62-то издание на конкурса, който ще се проведе в зала "International Exhibition Centre" в Киев, Украйна след като Джамала спечели 61-ото издание в Стокхолм, Швеция. Градът домакин ще бъде Киев за втори път след 2005 г.. Конкурсът ще се състои от два полуфинала на 9 и 11 май 2017 г. и Големият финал на 13 май.

Окончателно 43 страни ще участват.


Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 836
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Какво мислите, дали е по-добре доказани звезди или чисто нови лица да се пращат на Еуросонг ?

Съгласни ли сте че Еуросонг е гей фестивал (промотиране на LGBT правата) като казва Карлеуша ?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво мислите, дали е по-добре доказани звезди или чисто нови лица да се пращат на Еуросонг ?

Съгласни ли сте че Еуросонг е гей фестивал (промотиране на LGBT правата) като казва Карлеуша ?

Според мен ще е добре да се сменят през година. 1 година известен – 1 година ново лице.

 

Това за lgbt, не. Не смятам, че е така. Това, че веднъж спечели човек от тази общност, не прави цялото предаване гей фестивал.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ЈК това не го казва в негативен смисъл. Просто коментираше защо ходят на Еуросонг а се върнат с някое от последните места и казваше че трябва да се направи нещо с промотиране на LGBT правата за да имаш успех там.

Победителката от СРБ е лезбиика - Мария Шерифович.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази година ще се старая да правя ъпдейти за всички, които се интересуват от актуалните събития покрай тазгодишната Евровизия. надявам се да не стане тема тип тази на Рики Мартин, но ще се постарая често да ъпдейтвам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Започваме с новина от последния час. Тази вечер се състоя швейцарската селекция. Победителят е:

 

 

Timebelle е група, барабаниста и китариста са в сенките, тъй като не вървят с такава synthpop балада. Доколкото знам, или вокалистката, или всичките членове, са от румънски произход. През 2015 участваха в швейцарската селекция с

- останаха 2-ри зад победителката. Apollo е дело, естествено, на шведски автори, и по-тъжното - песента е била отхвърлена от азербайджанската телевизия през 2015. Много от песните в тези национални финали обикалят с години из цяла Европа, докато накрая някой не се смили над тях. :mf_surrender: Иначе песента беше фаворитът на феновете, което не е много показателно, де - наистина сравнение с другите, тази песен е най-приемлива.

 

Лично мнение: Песента за мен е доста слаба и правена по калъп. Можеш да си запееш поне 10 песни по същата мелодия - например Impossible на James Arthur/Shontelle. На всичкото отгоре певицата не пее много убедително. Не че е някакъв потрес, де - ок си е песента, става да я слушаш ей така, между другото, но не мисля, че би била топ фаворит на който и да е. Доникъде няма да стигнат и тази година Швейцария - поне по-малко конкуренция за нас, че са в нашия полуфинал. :1000 (29): От 6 песни, избрани за сега, 5 са балади, и всичките са по-силни от тази - не виждам как може да се открои и да накара хората да гласуват за нея.

 

Още за швейцарската селекция: За поредна година швейцарската селекция е една от най-слабите в Европа - докато продължават в същия дух, не могат да очакват каквото и да е. Тази година нивото беше изключително ниско - най-малкото от това, че и шестимата участници са жени, никакво разнообразие като стилове и гласове. Лично на мен фаворитът ми беше

- много свежа смесица от английски, френски шансон и tropical бийт, какъвто е модерен. Едва 4-та остана, макар че и сценичното решение беше доста интересно, нищо че не пасваше на звученето особено. Който се интересува, може да преслуша песните
(първите 6, 7-мото видео е interval act) и да види резултатите тук.

 

Швейцария на Евровизия: участват още от първото издание и не само това, ами и го печелят. Оттам имат доста скучна история - естествено, победа през 1988 със

(невероятно облекло, ah the 80s :1000 (29):) и тук-там добри класирания за 60 години. Не и последните години, де - един
със, забележете, естонска група (брутална песен, бтв, даже в топ 5 е трябвало да бъде, мен ако питат) и
едно 7-мо място със зрителите, отрязано от журитата за едно финално 13-то място (супер приятна песничка, заслужаваше да е в топ 10). През останалото време са покърт - включително последните 2 години, където 2 поредни години са последни, и то в полуфинала. Като гледам какво избраха тази година, може да поставят рекорд 3 години на последно място. :1000 (29):
Link to comment
Сподели в други сайтове

Може ли да поговорим за испанската селекция?! :mf_surrender:

 

При положение, че имаха супер добри песни като

и
, те избраха тази супер лесно забравяща се песен с текст без почти никакъв смисъл...

 

 

СЛЕД КОЕТО се оказа, че всъщност тази песен ще се състезава с 5 други, избрани от самата телевизия (които са покъртителни до една).

 

Изобщо едно голямо WTF

Link to comment
Сподели в други сайтове

Евровизията не е гей фестивал, но определено е бая популярен в лгбт обществото, и то не само щото Кончита спечели почти наскоро. Ако става за на въпрос, ето победителката от Сърбия от кога беше била лесбийка, а израелския травестит (ама без брада) Дана Интернешънъл печели още през 96-7-8 или някъде там че ми се губи. Просто промотира сходни виждания като тези на лгбт обществото. Освен това помагат и денс музиката, която е предпочитан от гейовете жанр, екстравагантните костюми и тн.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Какъв Кристиян Костов, к'ви 5 лева ?

Кой малоумник го бута тоя, толкова противен, че не е истина..

Противен на теб, момчето е много талантливо и стои адекватно на сцената, стига да е добра песента, може и да се забележи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...