Jump to content

Препоръчани коментари

Галена дето толкова говореше, че готви фолклорен албум, пусна ли го?

Галена дето толкова говореше, че готви фолклорен албум, пусна ли го?

не, но веднага след като го обяви Глория и Емилия набраха смелост да пуснат техни

На Галена албума ще е с непопулярни стари песни и нови авторски, по принцип и той е почти готов, но има проблем с откриването на авторите на старите песни за правата и т.н. Тези фолклорни песни дето ги пуска от време на време няма да са в албума, никой нищо не е чувал от него, както и от поп-фолк албума (за съжаление)

Това за Видеоклип и аз го предчувствам. Толкова ли няма кой да й каже на Преслава, че и без награди нищо за нея няма да се промени, нито ще остане без хит, нито без участия, та такова драпане постоянно. :mf_surrender: Да вземе Артистично присъствие - там вече е без конкуренция :3fdb8960598fa63e:

Това за Видеоклип и аз го предчувствам. Толкова ли няма кой да й каже на Преслава, че и без награди нищо за нея няма да се промени, нито ще остане без хит, нито без участия, та такова драпане постоянно. :mf_surrender: Да вземе Артистично присъствие - там вече е без конкуренция :3fdb8960598fa63e:

Абсурдно е да влезе клип на годината, дори не мисля, че ще бъде номинирана. Просто искат да правят реклама на проекта за интерес.

Абсурдно е да влезе клип на годината, дори не мисля, че ще бъде номинирана. Просто искат да правят реклама на проекта за интерес.

Сто процента ще я има в Клип на годината.

Номинация ще има, дори и с най-тъпия клип я номинират. Важното е да не взима Видеоклип.

Те са я номинирали за клип с "Лудата дойде" и "Скоро" без да пропагандират, че са нещо велико, какво остава за сега :mf_surrender:

Те са я номинирали за клип с "Лудата дойде" и "Скоро" без да пропагандират, че са нещо велико, какво остава за сега :mf_surrender:

6K2Csz.gif

:3fdb8960598fa63e: :gun_bandana:

Някой желаещ с мен на разходка до сладкарница "Неделя" на по Чийзкейк с боровинки ?

Някой желаещ с мен на разходка до сладкарница "Неделя" на по Чийзкейк с боровинки ?

:3fdb8960598fa63e:

:roll1:

Етикета ти единствен :drunk:

:roll1:

Етикета ти единствен :drunk:

Гледах Фермата и една крава роди! Сетих се за Тотя

Гледах Фермата и една крава роди! Сетих се за Тотя

Тя вече не е краварка, раздели се с фермера. Сега е чисто и просто - едно нищо.

Пайнер организират "Краварка търси фермер" :helpsmilie:

Това е Яничка :Vishenka_05:

И трите са гледали от световната мода.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...