Jump to content



VIP Brother 2016


Препоръчани коментари

Според мен Емануела има съвсем реален шанс да спечели (да победи фолк певица вече няма да е табу след миналогодишната любима звезда на България :D). Дори не виждам коя друга може да й е конкуренция. Може би Жана, защото доста от младите я харесват като изпълнител и биха гласували за нея. Има интерес и към Миглена, но не съм сигурен дали би получила по-голяма подкрепа от певиците. Според мен те трите ще са финалния ТОП 3, но ще видим...

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не ме интересува особено дали Емануела ще спечели или някой от интелектуалците вътре.

Ема ги смазва просто! Колкото се опитват да я очернят, тя толкова по-бляскава става в очите на хората.

 

Глория добре направи, че си хвана пътя.

Ирина и Лара - миличките, още не могат да се отърсят, че за пореден път фолка е над тях.

 

Забравих да спомена Ути, който до вчера лижеше тиганите по БНТ за две минути слава, а сега е голям ВИП.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Предпочитах и очаквах Лара да се тръгне.

Толкова да ми падна в очите... Никога не съм очаквал, че е толкова тесногръда и озлобена. Глория във визитката си уж казва колко била станала толерантна към всякакви хора, музика и т.н. а тука пищеше против чалгата и чалгарката.... баси лицемерите, баси пумията са тези хора. Как живеят още

..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм много разочарован.

Глория ми беше леко антипатична, но все пак се смеех на глупостите.

Това с ножа примерно беше тоооооп.

Лара трябваше да напусне.

От едно нещо съм доволен - Кака Лили вече не е най-мразената в къщата. :D

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

.

От едно нещо съм доволен - Кака Лили вече не е най-мразената в къщата. :D

Аз пък от нея съм най-разочарована. Все едно я няма в къщата. И подкрепя най-противният ми човек в тоя формат - Ирина. Все след нея се влачи, а оная я манипулира както си иска.

Безхарактерна е. Да я гонят. Вече не я подкрепям.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако има морално дъно, то Ирина е там в момента. Жана може да е всякаква, но такива грозни квалификации не прилягат от една дама за друга. То всъщност дами в къщата няма освен може би Надя. Повечето са някакви грубовати жени с присъщи за женската злоба черти.

Псевдоинтелектуалците започват неистово да ме дразнят и в същото време ми е жал колко са невежи. Емануела беше непоклатима, но ако разполагаше с по-богат речников запас, наистина щеше да ги помете. Те това заслужават. На Христо не му е там мястото, изглежда, не знам как ще се впише тоя човек до края.

Излишна беше сценката на Ирина и Лара след напускането на Глория, която може да се послужи за всичко друго, но не и за пример на младите, какъвто се опитаха да я изкарат. Биг брадър също така прави много гадни провокации към Емануела, постоянно й задава някакви пързалящи въпроси. Толкова ли не могат да си докарат рейтинг без манипулиране на общественото мнение и демонстрирането на пристрастия... "Емануела, защо оправдаваш твоите текстове, но не оправдаваш изложбата с х*йове" - е това беше мега тъпа и нечестна провокация. Ути, Цонева, Торнев също тотално ми паднаха очите, но Майката на къщата наистина е дъното.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жени вчера беше много права за Ирина, че колкото и да я мразят хората поне има собствено мнение и е добър манипулатор. Другите като са мишки и нямат мнение, много ясно че такава като Ирина ще ги командва. Тя е гаден персонаж, но поне има позиция. По-добре е от Лара, Лили, Торнев, Ути и т.н но като цяло цялата им групичка са дъно. Емануела страхотно ги закопа като им каза, че заради такива като бях хората бягат в чужбина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Емануела им го каза, но те няма да го осъзнаят никога.

Интелигентните хора бягат от България не за да ходят на гурбет и да бачкат 24/7, а бягат от тесногръдите, злобни, завистливи, нетолерантни и останали в миналото българи. А тези Лара, Торнев и Ути са точно такива.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Яд ме е за Глория, но нейното напускане беше логичното стечение на обстоятелствата. Лошото е, че в този сезон двама от най-колоритните участници вече напуснаха, защото просто не бяха познати лица - Алек Сандър и Глория. На тяхно място бих изгонила Деси Цонева (която освен скандала с Жана, не е показала нищо) и Надя (която е харесвана само защото не се е дънила, да, редките й включвания са адекватни, но... редки).

Като истински претенденти за победата виждам Емануела, Миглена и Жана, а като контрапункт на тяхното поведение - Вальо. Роро, Борислав, Торнев и Ути за мен са типичните "буфери", които има във всеки сезон - участват в събитията в къщата, но без да са главни действащи лица, не ги гонят в началото, но са първите, които си тръгват, когато дойде време за финала. Същото важи и за двете дами, които според мен трябваше да си тръгнат отдавна - Цонева и Надя. Кака Лили много я харесвам, но за съжаление виждам, че настроенията към нея не са добри. А една от Лара/Ирина, ако не и двете, виждам като следващите изгонени - на нож са с всички и нямат подкрепа от публиката. Христо Живков изобщо не разбирам защо влезе, до момента нищо не се случва покрай него и няма достатъчно време, за да впечатли публиката и да победи. Иначе го харесвам, но по-скоро защото не се е дънил.

Като цяло бих заключила, че сезонът е скучен и няма персонажи, които силно да харесвам. Вината за това виждам в неадекватната подборка на кастинг + мисии. На личностите нищо им няма, но не може да потикваш интелигентни хора (каквито почти всички са) към супер елементарни задачки и скандалчета. Ако бяха подходили към по-интересни мисии и по-хитро манипулиране на сценария, предаването щеше да е интересно. Но пък нямаше да се гледа, защото се търсят интриги и скандали.

 

П.П. Ирина много ми хареса какво каза за Жана, макар и жлъчно, е много вярно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина Глория и Алек Сандър бяха много готини, колоритни и симпатични млади хора, а те гонят тях вместо злобните и лицемерни бабички, безинтересни и отчаяни от неуспехите си в живота.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сега догледах снощния епизод и избухвам - Лара тръгна да жалва Глория, че си е тръгнала и Ирина я спря с думите "Това са кадри, които не ни трябват" и няма и минута по-късно започна да нарежда как са победили Краварката и долнопробните :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сега догледах снощния епизод и избухвам - Лара тръгна да жалва Глория, че си е тръгнала и Ирина я спря с думите "Това са кадри, които не ни трябват" и няма и минута по-късно започна да нарежда как са победили Краварката и долнопробните :roll1:

:roll1: Специално пуснах финала сега, направо съм потресен. Иначе оная наистина е краварка, каруцарка и тираджийка, ама Ирини е дъното просто. Дори Ваня Червенкова не е била толкова мразена, колкото тази.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази Ирина, преди години, когато се появи на екран, ми беше много противна, след това постепенно започнах да я харесвам и за момент повярвах, че наистина е толкова позитивна и добронамерена, но в Биг брадър й лъсна истинското лице - злобна и лицемерна. Всичко това прикрива с добронамереност и загриженост. Жалко наистина. Миглена се оказа права в преценката си за нея.

Кака Лара ми харесваше, че е малко луда, с доста чувство за хумор, но и тя издаде багажа след няколко седмици в къщата и сега не ми е от най - любимите.

А Емануела не знам какво толкова я възхвалявате. Да, до някаква степен се защитава, но го прави по изключително простоват начин. Няма богат речник, за да се аргументира стойностно и да ги затапи. Отговаря малко като в първи клас на нападките им. Затова и продължават да й се смеят.

Жоро Торнев ми изглеждаше много стабилен, когато представяха визитката му, но се оказа дребнав и тесногръд.

Като цяло май само Жана ми е симмпатична. Леко луда, нелогична, но има нещо готино в това. :1000 (29):

849bfacb1ce05353.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Лара и Ирина направо умират от яд.

 

Просто заслужават да останат в къщата заедно с Жана, Емануела и Миглена и по цял ден да въртят песни на двете певици, а по телевизията епизодите на "Искрено и лично" на Меги!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...