adorable Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Явор е много зле. Типичен пример за лекенце, неприличащо на нищо, с неоправдано високо самочувствие. Нещо не ми харесват мисиите и хрумванията на сценаристите този сезон. И Емануела не успя да ги съживи. http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1705913 - дърпайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 http://bgnews168.com/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0...F%D1%80%D0%BE/# ГРОЗНО. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Гледахте ли видеото във вбокс, където Емануела и Рени си коментират хонорарите и процентите, които им взимат Митко взимал 70% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Жана пак се прави на жертва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Тая Глория е супер дразнеща и грозна. Къде са я намерили!? Ирина изригна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 оле-оле и хапове гълта. :1000 (15): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ужас, Ирина и Лара се засегнаха на тема възраст. Ирина има психически отклонения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ирина какво прави сметка на държанието, поведението и характера на хората. Супер противна женица. А Деси, докато си правиха таш*ак с Явор направи едно изключително грозно нещо, каза "Как сега ще ида на панахидата на баща ми с тази синина на окото?" докато се бъзикат, смеят и пият. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ирина е истерична и досадна. Прави се забележка веднъж и се приключва. Да ги бяха спрели още вечерта. А че по-младото поколение в къщата и не само е въплъщение на деградацията и лабилната психика, истина е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Деса наистина се изгаври много сериозно с баща си отново, но то самото й влизане е гавра. Падение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 А Деси, докато си правиха таш*ак с Явор направи едно изключително грозно нещо, каза "Как сега ще ида на панахидата на баща ми с тази синина на окото?" докато се бъзикат, смеят и пият. Ужас. Тая изобщо имам чувството, че не й пука, че баща й е починал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ирино, ковро, лека-полека ти излиза истинското лице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ирина - ВЪН! Лицемерно същество, което ако ти помогне за нещо, докато си жив ще ти го натяква... не понасям такива хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Десислава и мъжлето й какво правят в студиото? :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Деса и гаджето и са в публиката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ухуу! Смотаната Рена пак се показа колко е лицемерна и нагла. Какви неща говореше за Емануела а сега пред нея и прави четки! Аз ако съм ще я заплюя в лицето. Смотла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ухуу! Смотаната Рена пак се показа колко е лицемерна и нагла. Какви неща говореше за Емануела а сега пред нея и прави четки! Аз ако съм ще я заплюя в лицето. Смотла! Прави й четки дотолкова, че не е крокодил. Във вибокса има вече доста клипчета за колко много неща си говорят двете. Но Емануела си е такава, каквато и Ути каза одеве, това няма нищо общо. Рени не е казала: "Много си морална, много те харесвам, искам да си ми приятелка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Прави й четки дотолкова, че не е крокодил. Във вибокса има вече доста клипчета за колко много неща си говорят двете. Но Емануела си е такава, каквато и Ути каза одеве, това няма нищо общо. Рени не е казала: "Много си морална, много те харесвам, искам да си ми приятелка". Е да де, но аз ако имам такова мнение за някого не стоя до него, за да си говорим сладко и да си ръсим комплименти. Пак казвам, че не оспорвам казаното от нея, може и да е вярно, но мнението и трябва да си е за нея. Така казано публично по телевизията е много грозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Е да де, но аз ако имам такова мнение за някого не стоя до него, за да си говорим сладко и да си ръсим комплименти. Пак казвам, че не оспорвам казаното от нея, може и да е вярно, но мнението и трябва да си е за нея. Така казано публично по телевизията е много грозно. Не знам, аз понякога се обърквам кой какво си мисли. Имам чувството, че изкуствено помпат тоя сезон с някои умишлено инсценирани мини провокацийки и психични етюди вътре. А в миналия сезон се караха за къде-къде по-реални неща, не като тука само за цигари и алкохол. Сега дори мисиите са някакви никакви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Не знам, аз понякога се обърквам кой какво си мисли. Имам чувството, че изкуствено помпат тоя сезон с някои умишлено инсценирани мини провокацийки и психични етюди вътре. А в миналия сезон се караха за къде-къде по-реални неща, не като тука само за цигари и алкохол. Сега дори мисиите са някакви никакви. Оооо, това е така естествено. Всичко е много преувеличено и насила. Това с обувките е мега гадно. Някои скъпи обувки се съсипват от водата така накиснати... Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Къде е Лили ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Къде е Лили ? В старческия дом Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Къде е Лили ? Съквартирантите и я хвърлиха в басейна по волята на Брадъра, тъй като на практика е абсолютен галош! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Милата ми тя. Да бъде морална не се харесва. Време е да стане кучка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Лили с имунитет - припадам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари