Jump to content



Поверително от -А.


Препоръчани коментари

  • Отговори 593
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много силно начало на сезона! Разбрах, че всеки има шанс да бъде хванат от папараците на -А, защото те били хакнали системата на охранителите и имали записи от охранителните камери из цялата страна. Моля да не излъчвате това, което направих на 01.11.2016 година. Иначе ще се видим в съда! Благодаря!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Димитричка Мейзер е роден в Чепеларе през далечната 1995.
Още от малък желае да напусне родния град за да се премести в голяма София и да постигне целта си - цяла България да говори за нея!!!
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Годините минават бавно а мечтите на Димитричка стават все по-големи, но момента все повече наближаваше. Тя имаше голям успех и беше въпрос на дни да бъде приета в университета в София и да напусне корените си за да започне новия си живот изпълнен с приключения, секс, музика, пари и слава!

Годината е 2013, деня е 15 септ. а часа 10:23 - Димитричка пристига в апартамента си в София. Мечтата му вече е реалност - тя е в големия град! Идните месеци са странни за нея. Не беше свикнала на подобен динамичен живот. Веднъж се загуби с метрото и плака с часове под звуците на ''Няма проблем'' на Теди А. а като влезе в Мола ''Paradise'' направо се поклони и се разплака. От малки магазини с дрехи внос от Турция или България вече можеше да залага на по-популярни марки като Зара и H&M, но тя все още не беше щастлива. Липсваше и едно - перфектната фигура!

...следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

На Коледа стават чудеса и Димитричка тогава си пожела - ''Господи, дари ме с перфектна фигура и ще съм ти благодарен за цял живот''. Последваха няколко минути депресия със сълзи, но нейното желание се сбъдна. Една от най-популярните личности на България - Сузана Зеленова пусна невероятна хранителна добавка ''Бесузел'' благодарение на която сваляше килограми със скоростта на светлината. Димитричка спря да купува списание ''Нов фолк'' и дискове на изпълнителки за да може да си позволи тази хранителка добавка, но резултатите бяха на лице - за 12 месеца свали над 80 килограма. Самочувствието на нашата звезда ставаше все по-голямо и нейните приятели се радваха на това. Метаморфозата се получаваше. Покани за секс, купони и други не спираха а Димитричка ставаше все по-популярна из средите на София, но някой очакваше ли, че ще стане бръмчалка ?

...следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Димитричка също така беше популярна и в един форум - ramania-bg.com - където го раздаваше голяма девица. Ни лук яла ни лук мирисала и отиваше като определение. Докато из София се носеха легенди за нея във форума всички си мислеха, че става въпрос за добро и спокойно момиче. Нейния рожден ден наближаваше и тя реши да го празнува в най-добрия клуб в София а това е именно ''Club 33''. Тя беше резервирала ВИП Сепаре благодарение на стипендията! Деня наближаваше и тя се чудеше на какви дрехи да заложи. Накрая отиде в магазин на Мегз. Беше харесала един модел в сайта и реши да го пробва. Хареса се и го купи защото беше евтин - 20 лв, но си личеше качеството и че ще бъде използвано само веднъж. Деня е 21 ноември.



....следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Рождения ден на Димитричка кипеше на макс. Хитове в нейна чест звучака. Диджея добре я познаваше и знаеше с кои песни да я поздрави - ''Няма проблем'' на Теди Александрова беше задължителна. Драматичната ''Грешната'' на Яница също. Там стоеше един известен наш бизнесмен - Дефян Семески. За никой не е тайна, че той е обвързан с Цветелина Яшева, но това не попречи да подари букет на Димитричка за рождения ден 99 червени рози и една черна. Тя не знаеше защо, но реши да го приеме! Двамата се заговориха на вип сепарето и накрая се озоваха в един от много апартаменти на политика в ''Манастирски Ливади''. Димитричка беше ударила джакпота! Не използваха презерватив и тя се надяваше да е заченала от него. Почна се връзка в която тя беше любовница. Трудно се живееше с тази мисъл и един ден реши да го сподели в известния форум - ramania-bg.com

...следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Обясняваше как са се любили в Бентлина и таксита, как ходили на вили за да не ги хванат и хората от форума и се кефеха. Набираше все повече популярност във форума. Уви един ден един от най-активните (в писането) потребители - kondomcho заяви на Димитричка да се смаже от секс и да направи един минет в Борисовата Градина. Идеята я възбуди и реши, че може би е време за лека промяна. Предложи това и на Дефян Семески и той не отказа. Решиха да го направят на следващия ден късно вечерта за да не ги хване никой.

 

 

...следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

На сутринта Димитричка беше притеснена. Отвори програмата excel и почна да прави математически упражнения за да види какъв е процента да ги хванат. Excel никога не лъжеше и резултата беше точен - 50%. Уви, хормоните на никой не прощават и тя реши да го направи. Вечерта настъпи и двамата отидоха в Борисовата градина. Поседнаха и се заговориха набрежно. В един момент спряха да минават хора и Димитричка реши да се захване с работата. Разкопча панталона и налапа дюнера! Както обаче пее Веселин Маринов ''Родната милиция ни пази'' и съвсем случайно изведнъж изкочиха полицаи и репортери на топ каналите на България - БТД и НОРА ТВ! Да, приятели, точно така - това беше капан! Телефона на Семески се подслушваше от много хора и решиха да му направят мръсно!!!! За броени секунди всички разбраха коя е Димитричка и обидите по неин адрес не спряха!! Трябваше да преспи в ареста поради неприлично поведение на публично място, но това не я притесняваше а факта, че месеци ще са необходими България да я забрави. А да отиде пак до Чепеларе - дума да не става!

...следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Близо месец след случката Димитричка отиде в MC Donald's знаедно с една нейна приятелка. Беше си поръчала менюто и изведнъж някой я докосна - Цветелина Яшева! Тя се обърна, метна подноса и каза на приятелката: ''Да бягаме!!!!'' и излезе навън! Никога не се стигна до контакт с Цеци. Към днеша дата тя е напуснала университета и се занимава предимно с поп-фолк. Нощта в която бе задържана, дежурен в райнното бе Лисица_Видон. Там той и разказа как благодарение на Камелия съществува поп-фолка. Тя вече го познаваше от форума, но друго беше да се срещеш лице в лице с него! ''Преслава, Ивана и Десислава са троянския кон в поп-фолка а Кеми е антивирусна система'', ''Образовай се малко на тема поп-фолк, момиче. Каква фенка на жанра си ти?'' и други можеше да чуете тази нощ. Първите месеци се опита да живее нормален живот, но бе невъзможно! Хората я обиждаха и присмиваха. Не можеше да излезе спокойно на улицата. В Манастир не искаха да я приемат. Реши да намери утеха в списание ''Нов Фолк'' и дисковете! Към днеша дата тя е колекционер номер едно на това списание. Няма брой които да не е купила.
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добре направено, невероятно!

 

ТЕМА НА 2016!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Както знаете най-добрите папараци са моите. За поредна седмица не ме разочароваха и материала с които разполагаме е повече от скандален!!! Телевизията дори поиска цензура, но за вас сме готови на всичко! Започваме.
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Нашата потребителка постъпи в болница.

Една от любимките на форума, която блести с чувство за хумор и вкус за мъже постъпи в болница. Става дума за скандалната Blueberry. Всички знаем за нейната връзка със секс иконата Малума. Уви, от няколко седмици не се бяха виждали поради факта, че той е на турне. Този уикенд той намери време да дойде до България и двамата решиха да прекарат целия уикенд в леглото. Уви, за никой не е тайна, че Малума си пада по грубия секс. След поредния секс маратон изведнъж нашата кралица изпищя. Двамата мигом отидоха в Пирогов защото ситуацията го изискваше. Там доцент Kondomcho заяви: ‘’Мигом се пригответе за операция. Трябва да я шием‘‘. Първоначално Блу изпищя, но Малума и каза: ´´Бебо, до теб съм‘‘. Тя се успокои, но предупреди Fast да не се доближава до Пирогов на 500 метра или ще реже глави!!! Операцията мина повече от успешно и нашето момиче в момента си почива у дома. Малума си взе почивка от турнето и са по щастливи от всякога!
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...