Jump to content


Класация

 1. pacho

  pacho

  Графикьор на форума


  • Точки

   9

  • Коментари

   8266


 2. Gerganafen

  Gerganafen

  Ramaniacs


  • Точки

   8

  • Коментари

   5474


 3. RumyanaFen

  RumyanaFen

  Ramaniacs


  • Точки

   5

  • Коментари

   994


 4. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   5

  • Коментари

   5834


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 17.02.2023 навсякъде

 1. "Самолетът се разпадаше отвсякъде. Цялата седалка беше в боклуци. А па и на стюардесата обувката беше скъсана, даже съм ви я снимала. Добре, че се приземихме живи и здрави, че със скъсаните обувки и трохите на седалката си беше животозастрашаващо"
  4 точки
 2. Не знам коя компания е била, но ако е нискотарифна, то най-вероятно Е българка стюардесата.
  3 точки
 3. Пресла, която беше по паспорт Петя, какво се прави на аристократка? Не разбрах защо го е постнала това и какво е целяла изобщо? Тя сякаш не помни, когато се возихме в Чавдар с плюшените пердета или в такситата Лади, дето бяха със застлан килим долу. Много ѝ порастна работата на нея, някои хора всеки ден се возим в раздрънканите автобуси на Фандъкова или с евтините авиолинии, ама не го слагаме по профилите си. Гадно е от известно лице като нея да излизат подобни констатации, представете си как би се почувствала стюардесата, ако беше българка. Може пък да си е скъсала чепика в момента на полета. Пресла да беше написала един имейл на авиокомпанията, вместо да търси сензации със скъсаната обувка на момичето. А може пък стюардесата просто да е мърлячка, да не чисти и да не й дреме за скъсаните й обувки. Ама пак си има начин за оплакване. Другият път да ляга веднага да спи, вместо да брои трохите по седалките... аман.
  3 точки
 4. Точно заради това. Едно е да промениш нещо по себе си още в началото, след третия клип примерно, друго е да се коригираш след 15-20 години кариера, когато вече публиката е свикнала с несъвършенствата ти и те е приела какъвто си. Ето затова за мен Преса и Кама сгрешиха като си пипаха лицата.
  2 точки
 5. Тук не съм съгласен. Всяко нейно видео е пълно с коментари за носа ѝ дори толкова години след операцията. Това ще си остане до края на кариерата, или поне докато има хора които помнят старият ѝ вид. В сравнение, при Лидия вече почти никой не говори за носа ѝ. Вероятно защото още не беше толкова популярна в масовката когато го отряза.
  2 точки
 6. Преслава си е подигравчийка. В началото на кариерата си се прикриваше и се правеше на скромна девойка, тя с това и спечели хората, но реално после се показа каква е лисица. Тя обича да се присмива и това са си селски комплекси. Цял живот минава между капките и никога не я нарочиха за нищо, дори и след като се обезобрази. Като почна да изкарва и на сцената на клубовете някакви карикатури и да се присмива и на тях, просто няма съмнение, че тая е неспасяем случай. 15 години пее, нищо смислено не направи, освен да разчита на късмет и талант.
  2 точки
 7. И едно време в самолетите е имало мухи, и Мира го е изпяла даже. Не знам какво щеше да прави Петя ако имаше и в този полет мухи.
  2 точки
 8. Нещо напоследък ни в клин, ни в ръкав вземат, че качат по нещо супер старо на Аня от преди почти 20 години. Да не е заплашила, че ще си бие шута от Кокошарника?
  2 точки
 9. По проста се оказва. Гюрга поне намазва хитове от нейните изцепки, а Лиса, още повече гази лука по-често и много по-резилно, само резил и хейт.
  2 точки
 10. 21-ви февруари, вторник, 19ч. ФЕН ТВ - САША САНДРА ЦИГЛЕТО! Интервюто ще проведе: ПедиЙовко
  2 точки
 11. Ми Атанас Колев като започна да тресе кючеци и спряха да го викат по участия, трябва тя да изхранва семейството
  2 точки
 12. Освен това Либия е една голяма никоя.
  1 точка
 13. 1 точка
 14. На тази трътла песента наистина се забива в главата. Дочух че оригиналното демо било на Симона.
  1 точка
 15. 1 точка
 16. Както казах и тогава, тоя е за бой, да, но това от клипа е правилната реакция само на селска тьотка, която за пръв път е напуснала родното си населено място. Лиса обикаля тия кръчмотеки от 20 години. Ма то не е за първи път, всичките и изцепки ги знаем много добре на толбухинската простакеса.
  1 точка
 17. Преслава е толкова проста, колкото е и Глория. Дори е на път да се превърне в по - мразена от нея. Целия фейс я хейти. Ама то това се случва със всяка голяма поп - фолк звезда в България.
  1 точка
 18. Между другото, Преслава пак е станала на скелет. Вече ми мяза на Лили Иванова.
  1 точка
 19. Хита на 2021, който засенли ВНЛ!
  1 точка
 20. Имаше видео в Тикток как Преслава заплашва фен с бой в някаква механа, но докато го кача тук го изтриха. Беше се засилила да го удари с микрофона и репликираше по-младата ѝ колежка Глория с прословутото “да ти забия един шЪмар”.
  0 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...