Видеоклипове
4852 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 179 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 9 отговора
- 300 преглеждания
- 5 отговора
- 290 преглеждания
Music: Marseli Serjani Arrangement: Andrean Stefanov /Andro/ Mix and mastering: Andrean Stefanov /Andro/ Lyrics: Metodi Panov, Andro, Petya Radeva Оригинал:
Last reply by Victor, -
- 14 отговора
- 316 преглеждания
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 84 преглеждания
🎼 Музика: Traditional ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio ℗ Diapason Records 2002 © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshna li sum Горя и чезна в дълбока бездна, а гласът ми има мъка негасима. В безкрайни нощи те чакам още – не издържам вече, ти си тъй далече. Разбрах – не мога без тебе на света... И за теб ли е така? Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и ст…
- 23 отговора
- 952 преглеждания
Music: Hari Tonchev, Stavri Stefanov Lyrics: Hari Tonchev, Stavri Stefanov Arrangement: Pavel Kazakov Session Musician: Alex Toploto
Last reply by BULGARIANXTRASH, -
- 1 отговор
- 146 преглеждания
- 1 отговор
- 105 преглеждания
Търся тази песен на качество : WAV - FLAC
Last reply by milesto, -
- 0 отговора
- 63 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🆕 ПОП ФОЛК ХИТОВЕ 2025
- 5 отговора
- 131 преглеждания
Ебо и Анал 😍
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 59 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ V TUMNOTO" автор: Герго Милов В тъмното избухват страсти, в тъмното сме с теб опасни. В тъмното ще стане нещо, в тъмното ще е горещо. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) В тъмното ще бъдем диви, в тъмното ще сме щастливи. В тъм…
- 18 отговора
- 616 преглеждания
Last reply by iraklis, -
- 3 отговора
- 105 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 8 отговора
- 237 преглеждания
Текст: ANDREIKATA , MURGAVIQ, INA Инструментал : TISHEV Музика: Пламен Велинов Mix & Master: D-Zasta
- 5 отговора
- 182 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music Видео реализация: Redehaka Studio 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “Obich moya " Избърши сълзите, ангел мой, вече в миналото ти е той. Няма начин да те нарани, днес животът ти се промени. Аз ще бъда твоята утеха и ще давам, дето взеха. И като скала ще съм опора от природа и от хора. Искам да ти заблестят очите, да си върнеш п…
Last reply by Karma93, -
- 16 отговора
- 539 преглеждания
Music: Tedi Aleksandrova, Daniel Ganev, Silvestar Mateev - Silver Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Tedi Aleksandrova, Silver, Siana Director: Nikolay Skerlev
Last reply by asylum, -
- 22 отговора
- 550 преглеждания
Кати избухва с римейк на златния си хит „Най ми е добре“
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 67 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 НОВИ ПЕСНИ 2025
- 4 отговора
- 193 преглеждания
музика: Димитър Топузов текст: Станимира Костова - Мира аранжимент: Димитър Милев
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 94 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 15 отговора
- 298 преглеждания
текст | Галин Маринов музика | Галин Маринов аранжимент | Галин Маринов
Last reply by pacho, -
- 5 отговора
- 326 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “Moeto vsichko " Искам да попия с устни твоите сълзи, Искам твойта болка мен да ме гори. Искам да те гушна, в мене да заспиш И от любовта ми да се преродиш. Искам с теб да дишаме в ритъм И да се погубя, докато опитвам. Всичко, дето искам, свързано е с тебе – Няма ли те, значи няма ме и мене. Не те об…
- 3 отговора
- 105 преглеждания
- 8 отговора
- 171 преглеждания
🎼 Музика: IG, Dragan Brajović Braja, Dejan Kostić ✍️ Текст: Герго Милов; Dragan Brajović Braja (Serbian) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Легитимно Знаете го и двамата – Мое ли е, нейно няма да е никога. Затова на мене ми е все едно – И с тебе, и без теб, очевидно. Малко по-добър грим и е готова, Това ѝ трябва. Тя не е като мен, огън във кръвта ѝ няма. Аз не съм виновна, че избра я, даже може би спаси ме. И че с татус нов криеш мойт…
- 1 отговор
- 99 преглеждания
- 2 отговора
- 119 преглеждания
- 6 отговора
- 199 преглеждания
музика: Питър Райнов - Spacesound текст: Полина Петкова и Моан аранжимент: Питър Райнов - Spacesound
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 24 отговора
- 830 преглеждания
music: Medi arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Anastasiya Mavrodieva
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 142 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ✨ „Катарзис“ – Yorgos ✨ 🎵 Вдъхновяваща балада, която носи послание за надежда и преодоляване на трудности. 💡 Песента се превръща в стимул за всички, които се чувстват в безизходица, напомняйки им, че изход винаги има, стига да вярват — дори ако само един човек вярва в тях. 🔥 „Катарзис“ показва, че с вяра и постоянство можем да постигнем чудеса и да възкресим силата си, дори след най-тъмните моменти. 💫 Слушай сега и се вдъхнови! 📲 Сподели мо…
- 2 отговора
- 141 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Оркестър "Северняшки Бисери" Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Izpoved" Куплет 1: Появих се на земята, като всеки друг човек. Но, за зла беда, съдбата създаде ми живот нелек. И разбрах, че аз съм бил изоставен кат дете, още щом съм се родил – подиграли се със мен. Пред-припев: Може ли, кажете, децата в домовете самички да стоят и за обич да горят? Припев: (x2) Господи, пази ги, с радост надари ги! Нещастни по света нека няма никога! …
- 3 отговора
- 116 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "Mazno " автор: Герго Милов Искаме го мазно! (Искаме го мазно!) Айде, да къртим! Върти го, върти! Пускай от нащо! Партито частно и безобразно. Давай го мазно! Викайте полиция! Дреме ми на шлифера. Днеска сме вървели, куките са спрели. Мазно, мазно, мазно! Тука е заразно и е безобразно. Мазно, мазно, мазно! Гледай к'во ти пее TikTok-а, бе! Лудница, бате! Пълна, егати! Куп откачалки, другите – жалки. И безобразно, давай го м…
- 1 follower
- 24 отговора
- 1,1k преглеждания
- 18 отговора
- 1,1k преглеждания
Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production Arrangement, Mix & Master: Diamond Beat Production
Last reply by Thecranfan, -
Persiana feat. Kyllo - Digitalno Surtse / Персияна и Кайло - Дигитално Сърце I Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 61 преглеждания
© & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Илия Георгиев ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 🎵 Digitalno Surtse! Persiana & Kyllo Prod. by Redehaka Studio / GM Music Създадени от нули и от единици, с код, а не със пулс в гърдите, обречени на вечно недоверие – на бъдещето сме предверие. Не сме дошли да всяваме уплаха, различията искаме да махнем, където с вас в единство да вървим и заедно изкуство да творим. Различните сравнявате с грешки – това е просто страх човешки, а този стр…
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 112 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Паднал ангел" автор: Герго Милов Да имах право на молба към Бога, бих дала всичко за единствен звук – в прегръдките си майчини да мога да чуя просто: „Мамо, аз съм тук!“. Да имам право на една усмивка и после да остана без очи, тогава бих била щастливка, усмихнатият ако беше ти. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъ…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 18 отговора
- 748 преглеждания
- 100 отговора
- 5,8k преглеждания
Last reply by asylum, -
- 10 отговора
- 302 преглеждания
- 17 отговора
- 459 преглеждания
музика: Деян Асенов текст: Лора Димитрова аранжимент: Деян Асенов
- 14 отговора
- 564 преглеждания
Музика: Rinat Bar Текст: Петър Петров Аранжимент: Павел Казаков Микс & Мастер: Павел Казаков Гост музикант: Сандрито
- 17 отговора
- 660 преглеждания
Music - L Padr3, Mila Robert, Azis Lyrics - Mila Robert
Last reply by FikLena, -
- 43 отговора
- 2,9k преглеждания
music: Velislav Draganinski lyrics: Petya Radeva arrangement: Velislav Draganinski
- 7 отговора
- 228 преглеждания
- 14 отговора
- 476 преглеждания
Last reply by hrsata, -
- 29 отговора
- 1k преглеждания
- 29 отговора
- 975 преглеждания
music: Velislav Draganinski arrangement: Velislav Draganinski lyrics: Marieta Angelova, Petya Radeva Оригинал:
- 3 отговора
- 142 преглеждания
Музика: Николай Гурманов Текст: Николай Гурманов Аранжимент: Никола Томов
Last reply by Marin, -
- 12 отговора
- 685 преглеждания
Last reply by pacho, -
- 1 отговор
- 145 преглеждания
- 2 отговора
- 95 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 🎵 НЕПОРОЧНА Persiana (текст: Герго Милов) ----------------------------------------------------- Като ме погледнеш — точиш лиги, като те погледна — и не мигаш. Айде, нека турим с тебе бас — ти ли ще ме водиш в къщи, или аз? Колко си прозрачен, ако знаеш — с "малката" опитваш да играеш. Ала малката не се поддава — ще те купи и ще те продава. Припев: Непорочна, непорочна — в твоите очи съм точна. Само да ти кажа, да си знаеш — на гледачка о…
- 20 отговора
- 603 преглеждания
музика: Даниел Ганев, Сиана аранжимент: Даниел Ганев текст: Сиана
Last reply by Roger_Federer, -
- 11 отговора
- 308 преглеждания
- 7 отговора
- 371 преглеждания
Музика: Marsel Gunga Текст: Ники Гурманов, Теди Александрова, Меди Аранжимент: Александър Асенов
- 0 отговора
- 122 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Карма" автор: Герго Милов Обичах те, а ти не забеляза. Остави ме – и думичка не каза. При другата отиде да градиш, бъдещето наше да рушиш. Ще стана сянка, за да те забравя. Не знам – след теб дали ще се изправя... Обичах те, но нещо в нас се скъса. Н…
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 301 преглеждания
Last reply by xroflx9, -
- 25 отговора
- 536 преглеждания
Музика и текст: народни Аранжимент: Тодор Димитров-Токича (Tokicha Projects)
Last reply by Jake, -
- 7 отговора
- 344 преглеждания
Текст: Петър Петров, Александър Попов, Luluja Музика: Сандрито Даниелов Аранжимент: Сандрито Даниелов
Last reply by Marin, -
- 4 отговора
- 156 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 6 отговора
- 224 преглеждания
музика: Дон Марио, Станислав Димитров аранжимент: Станислав Димитров - STEN текст: Дон Марио, Станислав Димитров
Last reply by DarkChild, -
- 1 отговор
- 122 преглеждания
Last reply by DanchoPolicaq, -
- 0 отговора
- 70 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 75 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 95 преглеждания
🎼 Музика: Традиционал ✍️ Текст: Миглена (оригинал 2001г.), Илия Георгиев (допълнение) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Допълнителна информация: Настоящата песен е базирана на изпълнението „Тънката лайсна“ на Миглена, издадено през 2001 г. За съжаление, към днешна дата не разполагаме с потвърдена информация относно авторите на текста и музиката. Като издател в оригиналното издание е посочено Студио Ритъм, което вече не съществува. Текстът е допълнително адаптиран и редактиран, за да отговаря на съвремене…
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 138 преглеждания
Last reply by alisali1234, -
- 26 отговора
- 1,1k преглеждания
Музика: Diamond Beat Production и Теди Александрова Текст: Diamond Beat Production и Теди Александрова
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 84 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Armagedon (българска версия) " Все на пук със теб си правим – днес сме супер, утре – драми. Не любов, война е наш’то, то е чудо, то е страшно. Преприпев: И се мразим, но и се обичаме, караме се, после сме добре. Ако някой погледне как живеем – от учудване той ще онемее. Припев (х2) В мен бушува буря, в тебе – ураган, всичко покрай нас е вече дармадан. Но напук на всеки, с тебе сме бетон – двамата сме просто със теб А…
Last reply by Balkandji1, -
- 19 отговора
- 1,6k преглеждания
Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production Arrangement: Diamond Beat Production
Last reply by Balkandji1, -
- 5 отговора
- 136 преглеждания
- 3 отговора
- 96 преглеждания
Галена - 22:22 1 2
by pechenko- 29 отговора
- 2,2k преглеждания
- 18 отговора
- 1,7k преглеждания
Музика: Djuro Mihaljevic Tekcm: Mapuema Ангелова Аранжимент: Тодор Димитров -Токича (Tokicha Projects)
Last reply by asylum, -
- 6 отговора
- 242 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 115 преглеждания
Music: Lora Dimitrova, Yordan Botev Lirics: Lora Dimitrova, Yordan Botev Arrangement: Hristiyan Zapryanov Rec | mix | master: Hristiyan Zapryanov
Last reply by ANGEL, -
- 2 отговора
- 121 преглеждания
- 14 отговора
- 500 преглеждания
Lyrics: Petar Petrov, Aleksandar Popov, Ilian Boyd Music: Phoebus Tassopoulos Arrangement: Deyan Asenov
- 22 отговора
- 867 преглеждания
Last reply by hrsata, -
- 19 отговора
- 803 преглеждания
Музика: Десита, Деян Асенов Текст: Десита, Александър Попов, Петър Петров Режисьор: Виктор Амтонов - Рик
Last reply by hrsata, -
- 0 отговора
- 73 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Shterka na Pirina " Там, де Пирин гордо се изправя, и хладните потоци с бързеи текат, там една мома с дух жарава разцъфнала е в благодат. В косите ѝ си вятърът играе, във очите ѝ небе блести. Там и старите чукари знаят – тя носи ген от своите деди. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Чанове звъ…
Last reply by Victor, -
- 17 отговора
- 573 преглеждания
Last reply by Wild_Style, -
- 28 отговора
- 1,6k преглеждания
Музика: Теди Александрова, Диона и Деян Асенов Текст: Лора Димитрова, Теди Александрова и Диона Аранжимент: Деян Асенов
- 47 отговора
- 2,3k преглеждания
music: Costi arrangement: Costi lyrics: Anastasia Mavrodieva, Galena director: Viktor Antonov - Rikk
Last reply by Karma93, -
- 6 отговора
- 153 преглеждания
- 9 отговора
- 460 преглеждания
Музика: Диона и Деян Асенов Текст: Лора Димитрова Аранжимент: Деян Асенов
- 29 отговора
- 1,8k преглеждания
Музика и Аранжимент- Diamond Beat Production Текст : Diamond Beat Production Sample introduction текст : Nadi Raj
Last reply by Plamen97, -
- 1 отговор
- 84 преглеждания
- 21 отговора
- 688 преглеждания
- 33 отговора
- 1,4k преглеждания
Музика: Галин Текст: Галин, Мирела, Николай Гурманов, Петя Радева Аранжимент: Павел Казаков
Last reply by Alexandrov, -
Kyllo x Anna Dameran - KHEIITURITE / Кайло x Анна Дамеран - ХЕЙТЪРИТЕ | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 60 преглеждания
Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ 🔊 Дигитална дистрибуция от: DistroKid 🎤 ТЕКСТ – “KHEIITURITE " Хейтърите, хейтърите, кръгли нули с амбиция, в обществото без позиция. Зад клавишите са смели, а на живо са умрели. Паразити ненаситни и на страсти първобитни. Всичко могат, всичко знаят, само не и да си траят. Хейтърите, хейтърите, да го духат хейтърите! Стават само за това – да поемат под вода. (x2) Във живота без градация, чиста проба …
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 102 преглеждания
Last reply by fengergana, -
- 13 отговора
- 748 преглеждания
music: Pantelis Pantelidis arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: Daniel Ganev lyrics: Anastasiya Mavrodieva Оригинал:
Last reply by iraklis, -
- 0 отговора
- 67 преглеждания
Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Yorgomania" Да запалиме България с кючека Йоргомания. Вдигайте ръцете – горе, горе двете! Чашите да плискат, барманите искат. Да запалиме България с кючека Йоргомания. Да си махнеме главите, както правят най-добрите. Да запалиме България с кючека Йоргомания. Да си махнеме главите, както правят най-добрите. Трошиме парите, късаме жените. Няма нищо свято – бройката е злато. С кючека Йоргомания …
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 215 преглеждания
Music: Marchelo Nestorov, Radostina Blagoeva Lyrics: Radostina Blagoeva, Stavri Stefanov Arrangement: Marchelo Nestorov
- 18 отговора
- 687 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 119 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 6 отговора
- 281 преглеждания
текст | Герго Милов музика | Галин Маринов, Димчо Делев и Питар Райнов аранжимент | Димчо Делев ,Питър Райнов
Last reply by Jake, -
- 1 follower
- 40 отговора
- 2,1k преглеждания
music: Azis, Deyan Asenov lyrics: Petya Radeva arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Wild_Style, -
- 0 отговора
- 76 преглеждания
© & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Илия Георгиев ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 🎵 Tupalka! Persiana & Kyllo Prod. by Redehaka Studio Видя ли те – искам да те взема, по-си яка даже и от Беба. Искали я половин страна, тебе иска те света. Може само да ме разведеш, докато говориш ми във кеш. Щом краката ми за теб са хит – два часа път с език. Майко мила, к’ва походка – на газела и на котка! Ще си скъсам ризата, да ти стигна мизата. Ту, ту, ту, ту – тупалка! Бръм, б…
Last reply by Victor, -
- 5 отговора
- 200 преглеждания
- 1 follower
- 2 отговора
- 136 преглеждания
© & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Герго Милов, Илия Георгиев ✍️ Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 🎵 Мачкай - Club Version! Persiana & Kyllo Prod. by Redehaka Studio Мачкай! Кой е на върха на хранителната верига? Кой каквото иска – без проблеми го постига? Кой отвява конкуренция от раз? Ти ли си, или съм аз? Кой си прави с другите каквото си поиска? Че е номер едно – го казва и му стиска! Давай да го кажем на глас: Няма по-добри от нас! 🧨 Припев: Мач…
Last reply by Fenix_GLO, -
- 2 отговора
- 124 преглеждания
Muzika: Gazda Paja Tekst: Gazda Paja Aranžmam: Valentino Sauzer
Last reply by asylum,