Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3837 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 79 преглеждания
•Не сме безгрешни - Глория и Азис •Мечтата ми вземи - Емилия •300 нощи, 300 дни - Весела •Tvoj pogled - Suzana Jovanovic •Няма 6-5 - Цветелина •Друг живот - Деси и Тони Стораро Arrangement: Hristiyan Zapryanov Rec | Mix | Master: Hristiyan Zapryanov (HZ Sound) Bouzouki, electric guitar: Angel Stankov Violin: Zhoro Rosenov Keyboards: Dido Veselov (DidoV Records) Vocals: Nevena Momneva
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 15 отговора
- 344 преглеждания
Music: Iliya Zagorov Lyrics: Marieta Angelova Arrangement: Iliya Zagorov, Kalin Dimitrov, Boris Pavlov
Last reply by FolkEmpire, -
- 0 отговора
- 36 преглеждания
🎼 Музика: Ронела Хаяти, Илия Георгиев ✍️ Текст: Ронела Хаяти, Илия Георгиев 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 TSAK TSAK Цак-цак-цак Хайде, ела при мен, любими... Аман, амани, аман, аман, амани, губя се в очите ти. Амане, аман, аман, амане, аман, не мога без тях аз. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Километр…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat Yorgos - VLYUBENI / Анна Дамеран feat. Йоргос - ВЛЮБЕНИ | Official Video 2025
by Victor- 1 отговор
- 53 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта …
Last reply by DevilWish, -
- 3 отговора
- 76 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Zhiv Sum " Погледна ли в очите ти красиви, аз виждам само спомени щастливи. И дал бих всичко, дето имам, от твоята любов да взимам. За мене ти си сътворение и от реалността спасение. Дори земята да гори на клада, за теб изгарям със наслада. Не ме обичай, имай ме за даденост, умирам аз за миговете крадени, в които мога нежно да те гушна и твоя дъх така да слушам. Жив съм и живея с тебе с…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ilia Georgiev Текст: Gergo Milov Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🐾 Labubu е култова колекционерска играчка, създадена от хонконгския дизайнер Kasing Lung и популяризирана от Pop Mart. Това мистично и забавно същество носи изненада във всяка „blind box“ кутия и има милиони фенове по света. Kyllobubu е музикалният герой на Kyllo, вдъхновен от Labubu – уникална и игрива персона, която оживява в песента и официалното видео. С Labubu и Kyllobubu светът на музиката и поп-културата се срещат в един енергичен, клубен и визуално атрактивен свят. 🔥 Пот…
Last reply by Victor, -
- 28 отговора
- 956 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 12 отговора
- 237 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 13 отговора
- 310 преглеждания
@Balkandji1 Андон е котенце, нали?
Last reply by asylum, -
- 23 отговора
- 398 преглеждания
🎵 Music | Tzanca Uraganu, VIP Stefcho Band & Nek Florin 🎵 Arranger | Tzanca Uraganu, VIP Stefcho Band & Nek Florin 📜 Lyrics| Petya Radeva
Last reply by alisali1234, -
- 6 отговора
- 141 преглеждания
Music: LPadr3, Alexandra Panayotova Lyrics: Lora Dimitrova, Alexandra Panayotova
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 116 преглеждания
Музика: Madjunaki, Петър Петров, Александър Попов, Тереза Текст: Петър Петров, Александър Попов, Анастасия Мавродиева, Тереза Аранжимент: Madjunaki
- 6 отговора
- 124 преглеждания
music: Kristina Ubina - Kiki Rubin arrangement: Borislav Pavlov rec | mix | master: Borislav Pavlov lyrics: Kristina Ubina - Kiki Rubin
- 5 отговора
- 106 преглеждания
- 5 отговора
- 161 преглеждания
Музика и Текст: Ая Аранжимент: L Padr3
Last reply by FolkEmpire,