Slavi Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емануела си изпя цената. Върви на промоция само сега в мазата на Пайнер( + терен ) за 20 лева Нищо впечатляващо. Повечето от текста сме го слушали в другите и лирики. Звученето е интересно и неангажиращо, но далеч от хитовото течение, което върви в момента и не я виждам като хит... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Гнусно, пошло и евтино! Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много ме радва, може би заради мелодията, много е весела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Готина мелодия, като старите песни на Биолчев. Текстът очаквах да е по-зле, търпи се. Емануела изглежда яко. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 даже и Емануела не подозира, това какъв ХИТ ще стане ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 най- накрая се сетих от къде ми е позната музиката. И другата хотелска пиявица има такава песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много зарибява след няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Приятна песен. Емануела наистина мяза на крокодил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Отново избухна !!!!!! ХИТ.Емануела няма слаба песен в кариерата и винаги е правила оригинални песни със смислени и истински текстове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не мога да разбера защо й е да пуска 3ти проект за тази година, това бълване на клипове и песни за по 2 лева кому е нужно? Разбирам, че й се работи, но нека си изпипва и да инвестира в един проект, какво е това нещо през месец песен и клип...и то едни клипове. Това не й е ФЕН ТВ да се правят клипове за 2 лева, в Пайнер певиците наистина се стараят да поднесат нещо ново и различно, или поне тези, които имат тази възможност (големите имена). Емануела е голямо име и втори клип пореден клип в това мазе изобщо не й отива. Просто целия проект лъха на евтино и скалъпено за 2 дни. Не казвам, че не ми харесва, напротив- и без това няма какво да се слуша- сигурно ще се завърти и по дискотеките, но от нея се очаква да се старае повече. Тексът ме кефи, отива й да сипва като луда Музиката не ми харесва, прилича ми на някаква детска каубойска мелодийка и ми е 1:1 с тази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 До колкото разбрах Емануела подготвя албум, може би затова така бълва... ако мисли и да бъде и на DVD, нормално е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Супер яка мелодия, макар и с недостатъчно добър аранжимент. Ама някакси боклук да пее за боклук е доста нелепо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Супер яка мелодия, макар и с недостатъчно добър аранжимент. Ама някакси боклук да пее за боклук е доста нелепо. А, баш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Музиката е яка. Текстът е слабичък, а клипът е за 20 лева. Един от най-смотаните клипове на Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Доста дивичко, но има шанс да стане огромен хит. Но очаквах повече, когато тези дни Емануела пусна снимката с интересната 'бяла' визия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емката ще чукне 100 000 за 24 часа. Вече има близо 60 000. Много зарибява песничката, много малоумен текст, но има много яки лафчета, а да не говорим, че римите си пасват перфектно и направо си се лее песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Abe доста е евтинко ... Какво й става на Емануела? Както и предния проект е много посредствено ниво... Кой е композитор...? Въобще не ме кефи. Дори провокативния/закачлив текст не компенсира ... Мелодията и особено припева са пълна боза. След Съкровище нищо друго не ме е впечатлило... Разочарова ме с тия бозави песни. Да, трябва и репертоар, но съм сигурен,че пее и песните й с АРА мюзик. Не е като да няма въобще песни и да прави компромиси с тия безлични мелодии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Това е за боклука! Абсолютен резил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не ми харесва, но то и "Kато теб" беше подобно нещо, а е в топ 5 за най-успешните песни тази година. Почти съм сигурен, че и тази ще й стане голям хит. Не знам какво им става на текстописците обаче... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не ми харесва, но то и "Kато теб" беше подобно нещо, а е в топ 5 за най-успешните песни тази година. Почти съм сигурен, че и тази ще й стане голям хит. Не знам какво им става на текстописците обаче... Нищо не им става на текстописците. Да не мислиш, че на Мариета й се пишат простотии. Или на някой от другите. Просто певачките са толкова отчаяни и положението в чалгата е толкова зле, че ако няма думите "кучка" и "боклук" песен просто не се пуска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Доста прилича на тази: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Не ми хареса в началото... мислех, че това е дъното :D От 2 дни не спирам песента! Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.