Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Клипът е свеж, песента ще се завърти в дискотеките, защото е точно такъв тип, но е крачка надолу дори и от провала "Сменям ти адреса".

Стреляй и Един на брой :mf_surrender:

Ако до сега го пишеха, че е гей то вече с този клип съвсем си затвърди позицията като такъв. :naked:

Само аз ли не спирам да си тананникам 'с кожена пола, тъмни очила'? :1000 (29):

Стреляй и Един на брой :mf_surrender:

Ако до сега го пишеха, че е гей то вече с този клип съвсем си затвърди позицията като такъв. :naked:

Това с танците ли ви е гейско? Не смятам...

Това с танците ли ви е гейско? Не смятам...

Муцките и като цяло поведението му пред камерата..

Муцките и като цяло поведението му пред камерата..

Нищо по-различно от предните му клипове няма. Явно му харесва, а и му се получават жестовете и мимиките. Не смятам, че е гейско поведението, по-младежко и лудо е просто. Като Борис Дали ли да стои??

Това ще гърми лятото,клипа е много хубав,забавен,идеен,браво!

За пореден път- нещо щом се плюе тук-ще е хит.

Какво против държанието му имате? Лудо е,запазена негова марка,как искате да стои?

Прекалено, прекалено тъп припев, другото горе-долу става, ама с тоя припев, като ще се правят подобни песни, трябва да са с по-интересни фрази.

Мегахит!

Фики да се учи!

Да, а Галин копира движенията му и Бума. :)

Готина кола, тъмни очила. За това се сетих като видях заглавието.

Клипчето е малоумно, песента е тъпа. Не ме кефи много, но по-нататък може и да ми хареса.

Тъпотия - явно заради успеха на "Бум" е решил и той да заложи на безсмислен текст това лято. Чак и танца на Фики е включил. :D

Само аз ли не спирам да си тананникам 'с кожена пола, тъмни очила'? :1000 (29):
+1 :1000 (29):
Прекалено, прекалено тъп припев, другото горе-долу става, ама с тоя припев, като ще се правят подобни песни, трябва да са с по-интересни фрази.

Припева винаги гледат да е с прост текст, защото те се помнят най-лесно :D Не случайно те стават хитове, а не баладите например

Редактирано от lucellent
Припева винаги гледат да е с прост текст, защото те се помнят най-лесно :D Не случайно те стават хитове, а не баладите например

Има разлика между тъп текст (който е едновременно елементарен и скучен) и леснозапеваем текст. Баладите ако са направени добре, също стават хитове.

Не е съвсем така. "Обичай ме", "Болка в минути" как станаха такива големи хитове? Очаквам и това да се популяризира заради името на Галин, но един изпипан, оригинален текст винаги е плюс, дори и при бързите песни. Разбирам, че целят по-лековати песни за лятото, но с тоя припев се е олял.

Клипът ми прилича на:

1. Руси Русев - Европа

2. Гергана - От този момент

3. Камелия - Усещам те още...

Някои от мимиките са копи-пейст от:

- Фики- Бум

- Константин

Песента не е зле. :1000 (29):

:1000 (10): Не ми допада,очаквах много повече от него.Текста е мега тъпашки,музиката една никаква .. поне клипа е малко различен и забаен. Бих оценил този проект с Среден 3 ..

Галинеее, Галине, преекспонираш нещата, младеж. До една-две години имам чувството, че звездната част на кариерата му ще приключи с тези бозави песнички. То бива лиготии, ама почти всяка песен да ти е такава?!? Ако с Деса дуетът ми биеше на детска песничка, това даже не знам как да го определя. Не че е супер зле, слуша се, може да ме зариби даже за 1-2 седмици, но с такива песнички кариера не се гради. Понеже сега STAN е актуален вече и у нас, та само вижте разликата между песните на една от най-големите млади звезди в Гърция и тези на нашите Галин и Фики...

Галинеее, Галине, преекспонираш нещата, младеж. До една-две години имам чувството, че звездната част на кариерата му ще приключи с тези бозави песнички. То бива лиготии, ама почти всяка песен да ти е такава?!? Ако с Деса дуетът ми биеше на детска песничка, това даже не знам как да го определя. Не че е супер зле, слуша се, може да ме зариби даже за 1-2 седмици, но с такива песнички кариера не се гради. Понеже сега STAN е актуален вече и у нас, та само вижте разликата между песните на една от най-големите млади звезди в Гърция и тези на нашите Галин и Фики...

Е, добре де, имаше и "Ще остана" скоро. Фики също прави тежки песни понякога.

Е, добре де, имаше и "Ще остана" скоро. Фики също прави тежки песни понякога.

Имаше, но не заложи на нея. А дори и тя беше леко блудкава и писна супер бързо. Знам, че си му фен на Галин, аз също му се кефя донякъде, а "С мене да вървиш" ми е една от най-любимите песни от последните 5 години. Песните му са весели, хитово звучат, но се забравят буквално след месец. Разбрахме го, че го умее този стил, да изпее нещо по-тежко и разнообразно - типичен поп-фолк примерно или песен с по-гръцко звучене да речем със силен и смислен текст. Рокли, пари, коли, тайни кафета - с тези теми на текстовете как да го приемат на сериозно?

Да си беше снимал някакъв готин клип към "Ще остана", вместо да пробутва това... За лятото било, за балове. Три месеца живот.

Не почне ли да пее нормално в песните си и да са му по-музикантски, ще се изчерпи. Може да прави много свежи неща и пак да са младежки.

Не сме 90-та година... Песни за коли и не знам си какво.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...