Jump to content

Препоръчани коментари

Че какъв критерий е Фънки?!?!

Ами в това предаване - бих казал около 60% е критерий. Фънки е любимец на публиката на предаването и всеки го предпочита пред Дони и Хилда примерно.

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Е, то се вижда, че журито вече е решило (или са им казали) да са по-добре настроени към Преслава, но това не променя факта, че тя си се справи доста добре. И все пак, този път просто има такива, които заслужават да са над нея в класирането- Калин и Дуетът, може би и Поли. Сякаш тя не успя да докара Лили чак толкова, колкото те успяха с техните.

Ми Преслава на припевите звучеше баш като себе си, баш по чалгарски (в първия стих на припева), а пък на други места прекаляваше с имитацията, но като цяло ми хареса.

Иначе дуетът ми харесаха най-много досега.

Ами в това предаване - бих казал около 60% е критерий. Фънки е любимец на публиката на предаването и всеки го предпочита пред Дони и Хилда примерно.

Фънки е там заради лошия си език и ролята му да посича. Това е! За това му се радват и хората! Искаш да ми кажеш, че човек, който казва, че Лили Иванова не може да пее е критерий? Бягай!

Преигра! Може би лоша шега й изигра това, че си вярваше прекалено много. Дори ижестовете й не ми харесаха .... много дървени стояха. Те и на Лили са едни такива отсечени, но не стоеше добре при Преса.

Гримът... Преслава с руса коса. А могат да я направят, слагат им маски, отливки и др. глупости... как направиха нос на Поли а тука една брадичка немогат да оправят.... може и тя да се е превзела и да не иска такива мацотания.

На фона на другите, Преслава определено не беше най-силната. Но сама за себе си се справи добре. За мен Дуетът тази вечер са най-добри.

Изложи се Преслава, изложи се. Това предаване не е за нея, ама все се бута навсякъде.

Само отрицателни коментари има за нея. Изобщо не е артистична.

Фънки се продава за пари вече! Не го очаквах от него!

Абе журито си казва общо-взето каквото наистина мисли, Хилда и Дони, които по принцип е ясно, че са по-благосклонни към Преслава, я критикуваха, а Фънки я похвали, защото не го кефи Лили и така вижда нещата, че се е приближила достатъчно.

Преслава до някое време на куплета беше добре, после вкара чалга, на припева ту звучеше като Лили, ту като себе си, защото явно ѝ беше нужно да е себе си на високите тонове, иначе добре е хванала маниерите ѝ, имаше много прилика на места, но редуваше пресолено с безсолно и общо-взето това е.

Колкото повече се ебават с Хабиби, то повече гледания трупат на песента. :3fdb8960598fa63e:

Колкото повече се ебават с Хабиби, то повече гледания трупат на песента. :3fdb8960598fa63e:

Фънки как изгледа само :D

Само аз ли смятам, че Дони изобщо не става за жури и трябва да върнат Маги? Просто с него беше най-забавно.

Ами точките не са като миналата седмица, но отново много добри точки за Преслава.
Ами точките не са като миналата седмица, но отново много добри точки за Преслава.

19 точки са добре ?

Малко ми е трудно да разбера какво е истинското отношение на журито към Преслава. Дони малко прекали с тези 3 точки. От друга страна Фънки изведнъж започна да я харесва, а Хилда както винаги е някъде по средата...

Не съм очаквал Геро да спечели, но не е като да не заслужава с това разбиващо представяне... :roll1: Следващия път трябва да му дадат пак Spice Girls и този път да е Виктория Бекъм! :roll1:

19 точки са добре ?

Ами само от журито не е зле. А и на нея силата й е в гласа на публиката.

Преслава защо не я гримират като хората? На някой се стараят толкова много , а нея си я оставят същата ...
Преслава защо не я гримират като хората? На някой се стараят толкова много , а нея си я оставят същата ...

Може тя да не иска, защото в началото каза, че не обича маски. Но досега след толкова критики съм сигурен, че щеше да е всеки път с маска, даже и да не се налага. :1000 (29):

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...