Danger. Публикувано на Ноември 19 Report Сподели Публикувано на Ноември 19 Азис се изкачи на върха на класацията "Ramania hit"до челната първа позиция. На второ място финишира Преслава с "На тебе не отказвам". Трето място пък е за Галин с хита "Парата ако хвана". 1. Азис - Хабиби /67 т./ 2. Преслава - На тебе не отказвам /63 т./ 3. Галин - Парата ако хвана /53 т./ 4. Емануела - Сменяй ме /37 т./ 5. Джена - Ти къде беше /34 т./ 6. Димана - Връщане няма /33 т./ 7. Алисия - Познаваш ме /28 т./ 8. Анелия и Илиян - Сърцето ще плати /14 т./ 9. Мария - Твоите 100 лица /13 т./ 10. Фики - Железен /11 т./ 11. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя /10 т./ 12. Магда ft Борис Дали - Хищници /9 т./ 13. Ванеса ft. Алисия - Малката /8 т./ 14. Малина - При теб ми е сърцето /6 т./ 15. Галена - Навътре в мен /5 т./ Моля гласувайте за 5 песни! Краен срок: 25.11, 23:59 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 Преслава - На тебе не отказвам Фики - Джале, джале Алисия - Познавам те Димана - Връщане няма Илиян - Моето момиче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Преслава - На тебе не отказвам 2.Димана - Връщане няма 3.Емануела - Сменяй ме 4.Мария - Твоите сто лица 5.Алисия - Познаваш ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Мария - Твоите 100 лица 2. Димана - Връщане няма 3. Емануела - Сменяй ме 4. Алисия - Познаваш ме 5. Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 Алисия - Познаваш ме Галин - Парата ако хвана Азис - Хабиби Крисия Д - Имам изненада Преслава - На тебе не отказвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 01. Анелия и Илиян - "Сърцето ще плати" 02. Преслава - "На тебе не отказвам" 03. Галин - "Парата, ако хвана" 04. Джена - "Ти къде беше" 05. Фики - "Джале, джале" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Джена - "Ти, къде беше" 2. Азис - "Хабиби" 3. Емануела - "Сменяй ме" 4. Магда и Борис Дали - "Хищници" 5. Галин - "Парата, ако хавана" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Фики - Джале, джале 2. Азис - Хабиби 3. Магда ft Борис Дали - Хищници 4. Емануела - Сменяй ме 5. Джена - Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Магда ft. Борис Дали - Хищници 2. Джордан ft. Моника Валериева - Всичко с теб 3. Емануела - Сменяй ме 4. Галин - Парата ако хвана 5. Крисия D - Имам изненада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 На тебе не отказвам Връщане няма Ти къде беше Грешната Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Галена - Навътре в мен 2. Галин - Парата ако хвана 3. Джена - Ти къде беше 4. Фики - Железен 5. Глория - Прегърни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Галин - Парата ако хвана 2. Преслава - На тебе не отказвам 3.Ванеса ft. Алисия - Малката 4.Галена - Навътре в мен 5. Димана - Връщане няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Крисия - Имам изненада 2. Фики - Джале, джале 3. Азис - Хабиби 4. Емануела - Сменяй ме 5. Алисия - Познаваш ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 19 Author Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Фики - Джале, джале 2. Крисия D. - Имам изненада 3. Азис - Хабиби 4. Емануела - Сменяй ме 5. Галена - Навътре в мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Димана - Връщане няма 2.Емилия - Ето ме 3.Емилия и Тони Стораро - Питбул 4.Рени - Губиш ти 5.Малина - При теб ми е сърцето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Азис - Хабиби 2.Преслаяа - На тебе не отказвам 3.Галин - Парата ако хвана 4.Джена - Ти къде беше 5.Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Ивана - Ще ти взема всичките пари 2.Азис - Хабиби 3.Алисия - Познаваш ме 4.Карлос - Имам само едно сърце 5.Нелина - Господин Зает Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Димана - Връщане няма 2. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 3. Ванеса и Алисия - Малката 4. Галин - Парата ако хвана 5. Джена - Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Мария - Тик-так 2. Роксана и СИлвър - Петък, събота, неделя 3. Малина - При теб ми е сърцето 4. Крисия D - Имам изненада 5. Фики - Джале, джале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 Азис - Хабиби Емануела - Сменяй ме Фики - Джале, джале Магда ft Борис Дали - Хищници Галена - Навътре в мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Азис - Хабиби 2. Ивана - Ще ти взема всичките пари 3. Галин - Парата, ако хвана 4. Нелина - Господин зает 5. Джена - Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 2. Галена - Навътре в мен 3.Емануела - Сменяй ме 4.Фики-Джале джале 5.Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Алисия - Познаваш ме 2.Крисия - Имам изненада 3.Азис - Хабиби 4.Фики - Джале, джале 5.Галин - Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Галин - Парата ако хвана 3. Азис - Хабиби 4. Джена - Ти къде беше? 5. Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 19 Report Сподели Публикувано Ноември 19 1.Преслава - На тебе не отказвам 2.Алисия - Познаваш ме 3.Димана - Връщане няма 4.Фики - Джале, джале 5.Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари