Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 42
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Веднага се сетих за "Хавана-Тропикана" като идея и аз, но много ми хареса, защото имаме нужда от повече такива проекти. Клипът със сигурност е едни от най-добрите за годината, а може да се каже и най-добрият. Не очаквах песен от Кости, още по-добра е и от последното парче. От "Виж какво" Малина няма слаба песен за мен. Всичко е страшно добро. Обаче да пуска по-често песни, защото липсваше. Това много ще се слуша.

Малина избухна с едно от най-силните видеа тази година, но песента ми е средна хубост. Дано ме грабне нататък.

Уникален клип, но другото не ми харесва. Изпълнението е ужасно, музиката е позната, но поне клипа си заслужаваше.
Много добро, браво. Клипът е страхотен!

Е, за 100 хиляди евро няма как да не е страхотен. :Vishenka_05:

Браво на Малина, дълго време беше в "творческа пауза", но се завърна с изключително качествен проект. :rockon:

Опит да надскочи Галена ама не се получи. Музиката и аранжиментът са доста приятни, текстът и изпълнението обаче са трагедия. За видеото - отличен.
Началото ми прилича на една друга песен, пак такова денсче с женски вокал ...

Браво на Малинажа! Много силен проект, силно завръщане!

Естествено, че се сетих и аз за Хавана-тропикана, но все пак говорим за един и същ композитор.

Не мисля, че е търсено копие на Хаваната, просто е искала от Кости наистина да се постарае.

Видеото ми носи друг тип емоция - и него не бих сравнил с Хавана-тропикана. Доста по-романтично и лежерно е. Малина е прекрасна с всички визии, но има 1,2 излишни.

Отличен проект. Винаги е държала високо ниво. Просто е страхотна!

Ужасно изпълнение, слаб текст и никаква кулминация. Жалко за много силните клип и музика.

Страхотна песен, различна и модерна! :1000 (33): Не е вярно, че няма припев, мисля, че частта "Трия имена..." е припевът. А и защо трябва непременно да е в познатата схема, според мен пък е похвално, че структурата й е по-различна. Клипът е много як също. Браво!

Всичко хубаво ама като започнат с тези плоски текстове ми идва да затворя страницата...

С желанието си да бъдат модерни в думите на мен ми звучат бездарни и евтини!

Страхотно!!! Тази година може би за втори път си припомням защо съм почитател, малко или много, на този жанр! Но докато при "Спри да ми досаждаш" нивото вдига само песента и изпълнението, тук говорим за клип на изключително високо ниво! Може би като монтаж и операторска работа е дори най - добрия в България! Песента също е много добра, отдавна ми се искаше подобно парче, не като останалите на Кости! Браво на Малина, но не знам дали все още името и работи за нея за да покори класациите!

Тук нормално феновете на утайките Преса, Деса и Смядовската патица да и скачат завистливо, че техните такъв проект тази годна! Злобари!!! :feminist_en:

Много добро видео и музика! Ужасно тъп текст и ОТВРАТИТЕЛНО изпълнение, котката ми, ако имах такава, щеше да го изпее с повече глас и живец!! Тая песен трябваше да я пее друг...

И не виждам общо с Галена, песента е на един автор-нормално да има нещо, но прекалявате.

Малина наистина е супер бездарна като глас, тя Андреа и Камелия трябва да направят дует, трио бездарни.. :gun_bandana: :mf_surrender:

След такива проекти като този и този на Цура с Ищар пак кажете, че поп-фолка не се развивал!! Сърбите могат само да ни дишат прахта!

Чак сега реших да си е пусна и съм в потрес :mf_surrender: Опитала се е да направи нещо от рода на ''Хавана, тропикана''. Страшно голяма прилика има в музиката и в идеята на самия клип също. :gun_bandana:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...