Jump to content

Препоръчани коментари

Малко емоция трябваше в пеенето..Той едва не заспива..Дори участието на Теди Ал. и "слънчака" няма да помогнат.

СТИГА С ТИЯ ft. :mf_surrender:

Ако исках подобна тъпотия, щях да си пусна Бг рап, който е по-поносим! Изобщо кой очакваше да стане нещо от тази песен? Заради Теди ли? И тя не помага.

Това същество докога ще се прави на рапър? Защо просто не се откаже. Хит не видя, една нормална песен направи, която пък беше копие на парче на Андреа и това му беше. Наистина аматьорско..... а клипът вече е гледан стократно. Хайде, стига му толкова.

След "чутото", еднаквата песен на Биляна ми се видя направо мега хит пред тази!

Много тъпа песен, не знам защо продължава да работи този Денис. Нито в клипове го бива, нито в песни.
Харесват ми на мен такъв тип песни, но малко пее без емоция сякаш, много лежерно, на Теди участието е добре, като визии са екстра. Ще видим как ще се гледа.

В желанието си Денис да бъде актуален, прави песни, които не му отиват и по-скоро изглежда смешен.

Музиката и куплетите ми харесват, но припева звучи като демо, никакъв аранжимент, никакво мастериране.

Разочарова ме този път Денката.. в демото не беше рап. Много гадно така.

Не ми харесва изобщо.

Хареса ми , чак да не повярвам . Но не е спор , че Теда му прави песента ... много добре и се получават рап частите в песните ...

Смешна ми е тази песен .. .

При наличието на Галин и Фикича ще му е невъзможно да се котира сред младите ... .

Като си пуснах песента с клипа, все едно гледам и слушам някаква пародия на Галин. :1000 (29):

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...