Jump to content

Препоръчани коментари

8f86ce085f59.jpg
Пайнер Мюзик
Седалище: Димитровград
Телевизия/и: Планета, Планета HD, Планета Фолк

*53 с договор/67 напуснали или уволнени

Топ изпълнители: Андреа, Анелия, Галена, Галин, Деси Слава, Джена, Емилия, Константин, Мария, Преслава, Фики, Цветелина Янева
Второстепенни изпълнители: Ани Хоанг, Борис Дали, Ваня, Гергана, Даяна, Димана, Есил Дюран, Илиян, Кали, Карлос, Кристиана, Крум, Магда, Райна, Роксана, Сиана, Соня Немска, Татяна, Теди Александрова, Яница
Третостепенни изпълнители: Амет, Биляна, Валентина, Валентина Кристи, Денис, Джамайката, Крисия Д., Мария Петрова, Милица, Надя Казакова, Пресила, Росица, Юнона, Яни Тонев

Легенди: Валя, Глория, Ивана, Малина, Милко Калайджиев, Нелина, Силвия, Тони Дачева

*Не са включени фолклорните и поп изпълнителите.
* Курсив текст - Творческа неактивност/пред напускане.
1. ТН - Причини: Наскоро роди дете и се грижи за него. Последен проект: Ден благословен (2014)
2. ТН - Причини: Неясни. Последен проект: Услуга направи ми (2013)
3. ТН - Причини: Неясни. Последен проект: Предизвикай ме (2013)
4. ПН - Причини: Не правели нищо за него. Последен проект: Пия за колектива (2015)
5. ТН - Причини: Неясни. Последен проект: Давам своето сърце (2013)
На какъв принцип е тази статистика? Лично твои виждания?

Пребройте общия брой гледания на любимките ви ако ви се занимава.

Валентина май също е пред напускане, последният й проект е от лято 2013-та.

На какъв принцип е тази статистика? Лично твои виждания?

Да. Според мен си е идеална. Постарал съм се да бъда максимално обективен. Ти лично какво би променил в нея?

Да. Според мен си е идеална. Постарал съм се да бъда максимално обективен. Ти лично какво би променил в нея?

На първо място никога не бих използвал класификации като "Второстепенни и третостепенни" - това е обидно за самите изпълнители, дори и за компанията. Пайнер никога не биха се изразили по такъв начин за свои изпълнители, колкото и прости да са.

а да ,с този цвят не го забелязах :)

интересно понятие на действащ изпълнител-легенда.

Деси Слава трябва да е и при ТОП изпълнителите, и при легендите. :D

Интересна е тази статистика кой къде е, но наистина изглежда малко обидно това с 'второстепенните' и 'третостепенните' хах. :D

ДесиСлава няма място при легендите на Пайнер. Това е мое мнение. При легендите трябва да са Глория, Ивана, Камелия и Тони Дачева.

ДесиСлава няма място при легендите на Пайнер. Това е мое мнение. При легендите трябва да са Глория, Ивана, Камелия и Тони Дачева.

Е, щом Силвия и Валя са там, не виждам защо и златната кокошка от 2000 до 2003 да не бъде. :D А и може би трябва да говорим в цялостност. Освен в случаи като на Кали, която на практика влезе в компанията много време след златните си години.

Може би и Преслава вече се насочва към легендите, но й трябва още.

Е, щом Силвия и Валя са там, не виждам защо и златната кокошка от 2000 до 2003 да не бъде. :D А и може би трябва да говорим в цялостност. Освен в случаи като на Кали, която на практика влезе в компанията много време след златните си години.

Може би и Преслава вече се насочва към легендите, но й трябва още.

Да, тук наистина трябва да говорим каква легенда е Валя или Силвия, че дори Нелина. Да, имали са силни години и хитове, но никога не са направили нещо истински значимо. Съгласен, че Ивана и Глория нямат "Бял мерцедес", но имат албуми, концерти, турнета по света. В смисъл имат неща, които те правят легенда.

Татяна - второстепенен изпълнител. Извинявам се, но предпочитам Рейхан и Амет в топовете.

Това пък какво е??

Вече не знам дали има второстепенни, трето и т.н По-скоро има ТОП имена, а другите вече е до силна песен на момента...Всеки може да направи хит, стига песен да има..

Абсолютно безсмислена тема, със субективно съдържание, от което не биха могли да се направят никакви полезни изводи.

Затваря се! :)) ))

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...