I_N_P Публикувано на Юни 17 Report Share Публикувано на Юни 17 Наистина хора, каквито и да сте, СПРЕТЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТЕ НА ЛИЧНО към хората тука !! Това не е нормално??! НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?? Какво общо имат мненията за която й да е, че се обиждате на сексуална ориентация, килограми и т,н??? Спрете, изглежда жалко..аз не съм се обърнал лично към никого, просто защото никой не ме вълнува как изглежда, кой е, от къде е и т,н, аз искам да чета МНЕНИЯ, явно някой хора, наистина живеят тук.... wacko.gif Не се интересувам от никого, дебел ли е , слаб ли, пе"ал ли е и от къде е!! Ако ще ми се дава БАН да се дава, че 10 пъти ме заплашваха, ако това ще промени или оправи живота на някой..и без това тука е яко натоварващо. стойте си 10 човека едни и същи и си пишете сами.. Какво от това, че съм хейтил Камелия или която и да е? Еми за това е тоя форум и точка, като на някой не му харесва, има опция да ми скрие постовете!! Писах на админа на форума, че модератор ме псува,преди няколко дни, няма реакция, Е изобщо какъв тогава е смисъла на тоя "форум"? Честно казано си мисля, че вярно ако Фокса го вземе, ще изглежда по-добре!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Администраторът не влиза всеки ден, така че ще получиш все пак отговор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Администраторът не влиза всеки ден, така че ще получиш все пак отговор. Да за това, че ме напсуваха, получих БАН и заплаха, че ще получа постоянен такъв...ОК, нека е така, аз съм съгласен. Не ми пречи да не влизам, но ме е яд, че сте една шепа хора, а се мачкате като овце, вместо да се съсредоточено върху онея к'''ви за които се "караме", които си харчат парите и грам не ги е'е за хора, като в тоя форум... Както каза OstapBender във темата за скандалите, хора на по 30 години, седнали да коментират, кой къде, работел и какво правел... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Да за това, че ме напсуваха, получих БАН и заплаха, че ще получа постоянен такъв...ОК, нека е така, аз съм съгласен. Не ми пречи да не влизам, но ме е яд, че сте една шепа хора, а се мачкате като овце, вместо да се съсредоточено върху онея к'''ви за които се "караме", които си харчат парите и грам не ги е'е за хора, като в тоя форум... Както каза OstapBender във темата за скандалите, хора на по 30 години, седнали да коментират, кой къде, работел и какво правел... Да се съсредоточаваме върху чалга певиците ли? Не повече от необходимото и допустимото. Дали ще е приятна гледка форума, ако всеки се изказва така, както ти и лукас за Камелия нонстоп? Помисли само на какво ще приличат темите... А личните нападки винаги са били малоумни. Всеки живее живота си по начина, по който му харесва и по който може да се справя. Не може да държиш сметка на никого, още по-малко на непознат. И чак да се свързваш с негови познати, от които да черпиш информация и да се подиграваш. Много злобни хора има на тоя свят... И те съветвам да правиш разликата между музикален форум и форум за хейт. Защото Рамания е първото, а не второто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Хм, тук отдавна не е музикален форум, а си е точно хейт...Правите го всички, без изключение.. Да, с Лука може да прекаляваме за Камелия, не е ок, но тия лични нападки са дооста по-зле, защото ние не сме популярни хора и никой не го е"е за нашия живот .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Всеки хейтва, аз също в голяма степен. Но се старая да не задълбавам, когато нещо не ме кефи, защото няма смисъл. По-добре да не го отразявам и да не му отделям време и внимание. Аз лично в доста теми вече не пиша, защото нямам желание и не намирам смисъл. Рядко коментирам нови песни или клипове, просто защото чалгата вече издава багажа сериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Кой те е псувал??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 гледам правилата не забранено и би трябвало да не баннвате потребителите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Е, ти каква очакваше да е реакцията ми? Момо решава кой да бъде модератор и той си отговаря за модераторския екип, така че реакцията ми си беше съвсем уместна - да пишеш на Момо. А що се отнася до другото, негативизмът в 99% от постовете ти твари супер много. Не знам Камелия какво толкова ти е направила, но тая омраза е прекалена и дразни околните вече. Провокираш обиди, превишаване на добрия тон нон стоп. Казах ти и преди, като толкова те нерви Фокса - блокирай го, но не го направи. Сакън да не напише нещо и да не го видиш. Много потребители са се дразнили с Фокса и много не са долюбвали Кама, ама това вече минава всякакви граници. Даже ми напомняш на един стар потребител Супер Фена, който сипеше такава жлъч за Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Кой те е псувал??? Е в темата за клипа на Емилия, написах на тоя Боби, че е безмислено да се коментира френския на Емилия и че е хейт и той така ми отговори...Честно казано на момента се вбесих и дори му писах за лична среща, само, че вече грам не ме е"е, за хора който нито познавам, нито мене познават.. Е, ти каква очакваше да е реакцията ми? Момо решава кой да бъде модератор и той си отговаря за модераторския екип, така че реакцията ми си беше съвсем уместна - да пишеш на Момо. А що се отнася до другото, негативизмът в 99% от постовете ти твари супер много. Не знам Камелия какво толкова ти е направила, но тая омраза е прекалена и дразни околните вече. Провокираш обиди, превишаване на добрия тон нон стоп. Казах ти и преди, като толкова те нерви Фокса - блокирай го, но не го направи. Сакън да не напише нещо и да не го видиш. Много потребители са се дразнили с Фокса и много не са долюбвали Кама, ама това вече минава всякакви граници. Даже ми напомняш на един стар потребител Супер Фена, който сипеше такава жлъч за Глория. Аа не съм имал теб в предвид, твоята реакция беше адекватна! Просто не я харесвам Камелия, това е. Никой не ме познава, не съм нищо специално, просто четях месеци наред и тая Камелия и постовете за нея ме изкарваха извън нерви и реших да се намеся...Не познавам фолк певици, не съм човек на никого, нямам "мисия...Влизал съм във форума на Планета преди и съм запознат кой, какво...познавах няколко човека, но виждам , че не влизат тука вече и така.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Боби не е админ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Относно Боби - да беше дал скрийншот с псувните. Аз видях само твоите обиди, съответно ти го отнесе. Никога не съм разбирала защо изобщо се обиждате, псувате, заплашвате един друг заради някакви си чалга певици. Това е повече от глупаво и единственото, което показвате по този начин, е че нямате аргументи за нормален спор/дискусия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Ако не харесвам някой изпълнител (90% в моя случай) и изказвам лично мнение, без да обиждам, хейтър ли съм? Тази дума подхожда на някои дечица тук, те си знаят кои са, сеещи омраза чрез обидни термини в много невъзпитан тон. Форумът е публичен и се чете от цял свят, викам да се съобразяваме. Би трябвало да гледаме на него като място за забавление и разпускане (от реала ако щете). Не виждам смисъл да го взимате толкова лично и сериозно, това е просто форум, някои с него спят и с него стават, зависими един вид. Хора, субудете се! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Ако не харесвам някой изпълнител (90% в моя случай) и изказвам лично мнение, без да обиждам, хейтър ли съм? Тази дума подхожда на някои дечица тук, те си знаят кои са, сеещи омраза чрез обидни термини в много невъзпитан тон. Форумът е публичен и се чете от цял свят, викам да се съобразяваме. Би трябвало да гледаме на него като място за забавление и разпускане (от реала ако щете). Не виждам смисъл да го взимате толкова лично и сериозно, това е просто форум, някои с него спят и с него стават, зависими един вид. Хора, субудете се! Именно. И аз не харесвам примерно Ани Хоанг, но не влизам във форума за да пиша всеки ден, че не я харесвам и да я хуля. Тя просто не заслужава да й отделям внимание и точка. Ако 90% от потребителите разсъждават така, мисля че форума ще е по-благоприятно място за всички. Дреме й на Камелия, че трима човека тука по цял ден пишат, че била дърта и жълтозъба. Нито ще й направят хитовете по-малко хитове, нито ще намалят броя на посещаващите нейните участия. Просто влагайте енергията и мисълта си в нещо по-важно и стойностно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Именно. И аз не харесвам примерно Ани Хоанг, но не влизам във форума за да пиша всеки ден, че не я харесвам и да я хуля. Тя просто не заслужава да й отделям внимание и точка. Ако 90% от потребителите разсъждават така, мисля че форума ще е по-благоприятно място за всички. Дреме й на Камелия, че трима човека тука по цял ден пишат, че била дърта и жълтозъба. Нито ще й направят хитовете по-малко хитове, нито ще намалят броя на посещаващите нейните участия. Просто влагайте енергията и мисълта си в нещо по-важно и стойностно. Правят го за да дразнят Фокса, не толкова заради Кама. Кама и в космоса да снима :1000 (29): пак няма да са доволни и пак за да дразнят Фокса. А той си прави гаргара с тях и пак се връзват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Правят го за да дразнят Фокса, не толкова заради Кама. Кама и в космоса да снима :1000 (29): пак няма да са доволни и пак за да дразнят Фокса. А той си прави гаргара с тях и пак се връзват. А защо Фокса винаги обръща нещата на лични нападки? Чак измисля някакви самоличности на хората и ги обижда въз основа на това. И защо го няма тук да драсне 1-2 реда? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Личните нападки в повечето случаи са насочени срещу него с намесване на семейството му, което е крайно низко и направо отвратително. Фокса поне не е намесвал роднините на потребителите. Вие си мислите, че много го дразните и вбесявате като плюете Кама, а това няма нищо общо с реалността. Той се забавлява с вас, само вие си вдигате кръвното и се палите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Аз пък нямам наблюдения Фокса да напада другите лично така както всички нападат него. То не са били "съвети" да си гледа семейството, работата, стигнахте и до там, че го изкарахте педофил... Прекалявате определено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Явно посещаваме различни форуми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Абе я не се газирайте. Псуваме се, обиждаме се, но пак сме си готини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Наистина голямо вживяване пада. Онзи ден получих червен минус надолу, понеже даден потребител не е съгласен, че харесвам даден филм L O L. Не си мълча, ама поне си формулирам що-годе културно мненията. За 8 години не си спомням да съм бил банван. Мен лично I_N_P ме радва повечето време, фокса имаше нужда да го контрЯТ. Но наистина няма нужда да се самоизяждаме за някакви, които не ни бръснат за слива. Аз и за това не нападам другите потребители. Ама някои си го просят, де. В момента го предвиждам това в бионсе скандалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 А защо Фокса винаги обръща нещата на лични нападки? Чак измисля някакви самоличности на хората и ги обижда въз основа на това. И защо го няма тук да драсне 1-2 реда? Абсолютно!! Той си мисли, че всеки е някой или някой друг го кара да пише и всякакви такива филми...Наистина си измисля имена и самоличности, които нямат нищо общо с реалността, това показва, как си измисля и за всичко друго в чалгата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.