Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

Ето за това говоря. Ти съдиш кое е хит само по някакви клипчета от дискотеките, а не от първо лице! Не излизаш от вас, нямаш личен живот като моя. Иначе щеше да знаеш, че аудиторията, която слуша Джена са преимно циганите и селяните. Именно на това са дължат добрите й приеми на последните концерти. Никой, абсолютн никой от моето обкръжение не слуша Джена, камо ли пък да и е фен. Аз всъщност не познавам неин фен, а излизам постоянно и познавам доста широк кръг от хора.

Ето пак същото, след концерта го казал :D , ама преди това си нямаше и на представа кой къде е, нали? Аз бях сигурна, че тази година ще ми набутат Джена, още като прочетох новината, че подготвя втора поредна песен от Оцко. И то е близко до акъла...

А за Яница я си спомни кой беше първия човек в този форум, който ви каза, че е е отишъл на дискотека и песента вече е хит?

Искаш ли да ти изровя коментарите ми от преди 2 месеца ? Така че пред мен не ми се прави на много компетентен!

Всеки има личен живот. Естествено, аз не излизам никога от нас. Закрепостен съм. Как позна? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Тук ти е проблемът. Мислиш си, че всичко, което си видял около теб е целият живот. Еми не...

Представи си, познавам доста хора, които харесват песните на Джена. Интересът е около нещата, които пуска, не към личността й. И пак представяш ли си не са цигани, а за селяни... знам ли... не ми приличаш на градски, за да говориш на тази тема.

Да... търси хиляди причини за добрите приеми на Джуна, ама са факт.

И за финал: 1. Изобщо нямаш представа кой къде е и след концерта.. самият факт, че набутваше песните на Емилия за песен на годината и какво беше... после и самата нея за ПЕВИЦА...

2. Не написах, че Яница има хит. Това всеки го знаеше. Говорих за живото пеене и хореографията. Щото Яница и преди е имала доста успешни неща.

И стига с това заключение: ходих на дискотека. Това е личен аргумент, но не и представителен. За да бъдеш компетентен, използвай доказателства, а не лични пристрастия. Пак ти казвам, въобразяваш си, че всичко се върти около 2 дискотеки, в които ходиш и обкръжението ти, с което се хвалиш. Само, че не са представителна извадка. Далеч си от всякаква точност.

БТВ... изобщо не ми пука Джена или Галя ще е по-най, просто обективно, втората е за ИДОЛ, първата за ПЕВИЦА.

Емилия пък не заслужава нищо, просто навсякъде има по-добри от нея. НАй-вероятно АРТИСТИЗЪМ ще получи, както вече многократно се е случвало и без да съм гледал номинациите подробно.

Сподели в други сайтове

Всеки има личен живот. Естествено, аз не излизам никога от нас. Закрепостен съм. Как позна? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Тук ти е проблемът. Мислиш си, че всичко, което си видял около теб е целият живот. Еми не...

Представи си, познавам доста хора, които харесват песните на Джена. Интересът е около нещата, които пуска, не към личността й. И пак представяш ли си не са цигани, а за селяни... знам ли... не ми приличаш на градски, за да говориш на тази тема.

Да... търси хиляди причини за добрите приеми на Джуна, ама са факт.

И за финал: 1. Изобщо нямаш представа кой къде е и след концерта.. самият факт, че набутваше песните на Емилия за песен на годината и какво беше... после и самата нея за ПЕВИЦА...

2. Не написах, че Яница има хит. Това всеки го знаеше. Говорих за живото пеене и хореографията. Щото Яница и преди е имала доста успешни неща.

И стига с това заключение: ходих на дискотека. Това е личен аргумент, но не и представителен. За да бъдеш компетентен, използвай доказателства, а не лични пристрастия. Пак ти казвам, въобразяваш си, че всичко се върти около 2 дискотеки, в които ходиш и обкръжението ти, с което се хвалиш. Само, че не са представителна извадка. Далеч си от всякаква точност.

БТВ... изобщо не ми пука Джена или Галя ще е по-най, просто обективно, втората е за ИДОЛ, първата за ПЕВИЦА.

Емилия пък не заслужава нищо, просто навсякъде има по-добри от нея. НАй-вероятно АРТИСТИЗЪМ ще получи, както вече многократно се е случвало и без да съм гледал номинациите подробно.

Момиче съм, ако обичаш оправи родовете! А как познах ли?... ами до сега никога не си говорил от 1 лице къде си ходил, винаги изтъкваш чутите и видяните неща от телевизията или интернет .

Ето сега аз ти говоря за Джена, а ти ми намесваш Емилия пак. Това за какво говори? Нападки на ниво 2 клас, но ще ти отговоря все пак. Първо, ако не виждаш Емилия е на 3-то място в класацията на форума, така че явно не мисля само аз, че заслужава да вземе Песен на годината за "Да бях от гадните". А при Дуетите е на първо място в абсолютно всички анкети на сайтове, форуми и тн, което говори за твоята необективност за пореден път. Това да казваш на черното бяло, когато някой те е засегнал, ти е редовния номер. Всъщност ти си типичното хейтърче през последните месеци, така че не съм и очаквала друго.

И не ходя в 2 дискотеки, а в цели 7 за твое сведение. Пловдив ако не е критерий (столицата на чалгата). то не знам кое друго е!?

Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че Джена не се слуша в моето обкръжение и че не се харесват песните ѝ, но е далеч от масовата любимка, макар че прогресира бая. Даже бих казал, че чак след песента с Галин видях да се възприема Джена като наистина готина.

Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че Джена не се слуша в моето обкръжение и че не се харесват песните ѝ, но е далеч от масовата любимка, макар че прогресира бая. Даже бих казал, че чак след песента с Галин видях да се възприема Джена като наистина готина.

Анадолската вълчица никога няма да е масова любимка :mf_surrender:

• Like 1
Сподели в други сайтове

Момиче съм, ако обичаш оправи родовете! А как познах ли?... ами до сега никога не си говорил от 1 лице къде си ходил, винаги изтъкваш чутите и видяните неща от телевизията или интернет .

Ето сега аз ти говоря за Джена, а ти ми намесваш Емилия пак. Това за какво говори? Нападки на ниво 2 клас, но ще ти отговоря все пак. Първо, ако не виждаш Емилия е на 3-то място в класацията на форума, така че явно не мисля само аз, че заслужава да вземе Песен на годината за "Да бях от гадните". А при Дуетите е на първо място в абсолютно всички анкети на сайтове, форуми и тн, което говори за твоята необективност за пореден път. Това да казваш на черното бяло, когато някой те е засегнал, ти е редовния номер. Всъщност ти си типичното хейтърче през последните месеци, така че не съм и очаквала друго.

И не ходя в 2 дискотеки, а в цели 7 за твое сведение. Пловдив ако не е критерий (столицата на чалгата). то не знам кое друго е!?

Родовете не оправям, понеже ти самата някой път пишеш в мъжки род, друг път в женски. Може би си изяла буква.

Никога не съм смятал, че трябва да обяснявам къде и какво чувам. Не считам, че е важно и, че носи някаква важна информация, която да се брои за съществена.

Емилия намесвам, защото държиш да сме прецизни кой бил първа истанция. Та на база какво съм чул от теб, не мога да стигна до извод, че твоите дискотечни приключения могат да бъдат първа инстанция.

За дуетите - видяхме на концерта, че хитът е при Мара и Азис. Жалко, че не е номинирана правилната песен. Емилия имаше силен старт на годината и слаб завършек. Гадните омръзна сравнително бързо.

7 дискотеки? И считаш, че това е достатъчно да определяш, че цяла БГ слуша...? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пловдив е 300к души. Къде са другите милиони? Всички ли ходят на дискотека в Пловдив? :1000 (29):

Точно по тази причина казах, че песните й се харчат, не толкова личността й. Малко неутрална седеше. Галин наистина я побутна.
Сподели в други сайтове

Родовете не оправям, понеже ти самата някой път пишеш в мъжки род, друг път в женски. Може би си изяла буква.

Никога не съм смятал, че трябва да обяснявам къде и какво чувам. Не считам, че е важно и, че носи някаква важна информация, която да се брои за съществена.

Емилия намесвам, защото държиш да сме прецизни кой бил първа истанция. Та на база какво съм чул от теб, не мога да стигна до извод, че твоите дискотечни приключения могат да бъдат първа инстанция.

За дуетите - видяхме на концерта, че хитът е при Мара и Азис. Жалко, че не е номинирана правилната песен. Емилия имаше силен старт на годината и слаб завършек. Гадните омръзна сравнително бързо.

7 дискотеки? И считаш, че това е достатъчно да определяш, че цяла БГ слуша...? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пловдив е 300к души. Къде са другите милиони? Всички ли ходят на дискотека в Пловдив? :1000 (29):

Факта, че идват от цяла България хора, специално за да отидат на дискотека в Пловдив, защото тук стават най-яките купони, как ти стои ?

Говоря специално от градове като Бургас, Ямбол, Сливен, В. Търново, Кърджали, Хасково, Димитровград, Карлово, Стара Загора, та дори и от София. Това мога и да го докажа много лесно със снимки, ако искаш доказателства. Аз не си измислям като тебе.

И нямям нищо против Мария и Азис да бяха взели дует за "Чуй ме", макар че са 2-ри. И без това, ако я вземат Емилия и Ави, тя ще му предостъпи статуетката на него, като я знам каква е добричка.

"Да бях от гадните" изобщо не е омръзнала бързо... Видя се на концерта, който беше 2 месеца след излизането й, че беше в топ 5 на най-добре приетите песни за вечерта. Нали гледаш само приемите по Планета? :3fdb8960598fa63e:

Коментирай, че след една седмица "Кой ще му каже" ще направи 1 година от излизането си, а още се пуска в дискотеките, наравно с актуалните хитове!

Сподели в други сайтове

Още по-разкрачено не можете ли да пишете, че да си въобразите как много сте писали, а реално повече от 5 изречения нямате? Няма да питам има ли тук модератори да ви направят забележка или ей така за разкош да ви припомнят, че темата е за наградите, а не за лични полемики и маргинални битки.

Сподели в други сайтове

Още по-разкрачено не можете ли да пишете, че да си въобразите как много сте писали, а реално повече от 5 изречения нямате? Няма да питам има ли тук модератори да ви направят забележка или ей така за разкош да ви припомнят, че темата е за наградите, а не за лични полемики и маргинални битки.

Ти верно ли? Точно ти ли говориш за лични полемики?

Г-н полицай, който използва точно такива подходи, за да разтресе индивидуалността на всякаква задръстена флора и фауна в този форум. Като гледам, поне горните коментари са свързани с темата, а това което написа сега?

Не ми се прави на ментор, а си трай като нямаш какво да коментираш.

Факта, че идват от цяла България хора, специално за да отидат на дискотека в Пловдив, защото тук стават най-яките купони, как ти стои ?

Говоря специално от градове като Бургас, Ямбол, Сливен, В. Търново, Кърджали, Хасково, Димитровград, Карлово, Стара Загора, та дори и от София. Това мога и да го докажа много лесно със снимки, ако искаш доказателства. Аз не си измислям като тебе.

Да, извинявай. Вярно е Пловдив е център на вселената и естествено, че всички ходят на дискотека там. Аз се чудя що са празни чалготеките в провинцията. :1000 (29): :1000 (29):

На мен ми е много интересно, дали Деса ще получи някоя статуетка... при все, че дотук доста бясно се заеха с нея.

Сподели в други сайтове

....или те е яд, че наградите са толкова коментирани и има такъв голям интерес към тях... :gun_bandana:

Няма какво да се трие, от както има фейсбук е безмислено да има форуми от които се трият мнения, става безмислена иначе цялата работа!!

П. Има ли обявени имената на участниците в коцерта?

Сподели в други сайтове

....или те е яд, че наградите са толкова коментирани и има такъв голям интерес към тях... :gun_bandana:

Няма какво да се трие, от както има фейсбук е безмислено да има форуми от които се трият мнения, става безмислена иначе цялата работа!!

Има списък с имена, които не са поканени - Кама ....няма да е там. Другите всички са поканени. :1000 (29): :1000 (29):

Магда няма ли да изпее последната си песен? Или ще е водеща???? :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Ми тогава тази тема що стои отворена, като няма какво да се коментира? Нали така се процедираше тук, при липса на дискусия по някаква тема?

Сподели в други сайтове

Да, извинявай. Вярно е Пловдив е център на вселената и естествено, че всички ходят на дискотека там. Аз се чудя що са празни чалготеките в провинцията. :1000 (29): :1000 (29):

На мен ми е много интересно, дали Деса ще получи някоя статуетка... при все, че дотук доста бясно се заеха с нея.

Пловдив сме си номер 1 във всяко едно отношение и няма певица, която да не е споделяла това нещо по интервютата, когато са я питали къде стават най-големите купони, коя публика е най-темпераментна и тн..

Не случайно и любимката ти Ивана го е изпяла, като нарочно избра да снима клипа точно в центъра на града ни. Като не вярваш на мен, вярвай поне на нея.

Между другото имах покана да участвам в този клип, но я отказах.

Сподели в други сайтове

Ти тогава на колко си била? На 12? :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Пловдив сме си номер 1 във всяко едно отношение и няма певица, която да не е споделяла това нещо по интервютата, когато са я питали къде стават най-големите купони, коя публика е най-темпераментна и тн..

Не случайно и любимката ти Ивана го е изпяла, като нарочно избра да снима клипа точно в центъра на града ни. Като не вярваш на мен, вярвай поне на нея.

:1000 (29): :1000 (29):

Безнадежден случай си ми.

Да знаеш, за първи път изпитвам нежелание да споря и съм готов да се съглася. :1000 (29):

Кажи ми, Емилия какви награди ще вземе? :1000 (19):

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29):

Безнадежден случай си ми.

Да знаеш, за първи път изпитвам нежелание да споря и съм готов да се съглася. :1000 (29):

Кажи ми, Емилия какви награди ще вземе? :1000 (19):

Така ще кажеш много ясно.. то като не можеш да спориш и виждаш, че съм права за всичко, какво друго да направиш.. :Vishenka_05:

Емилия ще вземе две награди. Прогнозите ти отново няма да се окажат верни. Пукай се от яд! :1000 (29):

Между другото къде ти изчезна сайтчето за гледания ?

Сподели в други сайтове

Така ще кажеш много ясно.. то като не можеш да спориш и виждаш, че съм права за всичко, какво друго да направиш.. :Vishenka_05:

Емилия ще вземе две награди. Прогнозите ти отново няма да се окажат верни. Пукай се от яд! :1000 (29):

Между другото къде ти изчезна сайтчето за гледания ?

Кои по-точно?

По въпроса ти: Планирам нещо по-мащабно.

Сподели в други сайтове

Ето за това говоря. Ти съдиш кое е хит само по някакви клипчета от дискотеките, а не от първо лице! Не излизаш от вас, нямаш личен живот като моя. Иначе щеше да знаеш, че аудиторията, която слуша Джена са преимно циганите и селяните, които са на път да се превърнат в единствената фенска маса на чалгата. Именно на това се дължат добрите й приеми на последните концерти. Никой, абсолютн никой от моето обкръжение не слуша Джена, камо ли пък да и е фен. Аз всъщност не познавам неин фен, а излизам постоянно и познавам доста широк кръг от хора.

Ето пак същото, след концерта го казал :D , ама преди това си нямаше и на представа кой къде е, нали? Аз бях сигурна, че тази година ще ми набутат Джена, още като прочетох новината, че подготвя втора поредна песен от Оцко. И то е близко до акъла...

А за Яница я си спомни кой беше първия човек в този форум, който ви каза, че е е отишъл на дискотека и песента "Всичко чуждо пожелаваш" вече е хит и е най-харесваната в момента ?

Искаш ли да ти изровя коментарите ми от преди 2 месеца ? Така че пред мен не ми се прави на много компетентен! Когато аз съм слушала поп-фолк и съм ходила по концерти, турнета и дискотеки, ти сугурно си лазил под масата!

Басси тъпия коментар.Направо тоя пост ме кара да ти спра интернета.

Сподели в други сайтове

Басси тъпия коментар.Направо тоя пост ме кара да ти спра интернета.

За разлика от тебе аз поне си го плащам, а не го крада! И гледай аз да не ти спра надбавките!

Сподели в други сайтове

За разлика от тебе аз поне си го плащам, а не го крада! И гледай аз да не ти спра надбавките!

Коя си ти,че да ми говориш така селяндурно? Я си гледай там работата.Емилича нищо не заслужава тая година..освен награда за дуета там,благодарение на Ави Бенеди.

Сподели в други сайтове

Кои по-точно?

По въпроса ти: Планирам нещо по-мащабно.

Ще рабереш на 26 февруари. :)

Кога ти го затвориха, че аз отдавна не съм го посещавала ?

Коя си ти,че да ми говориш така селяндурно? Я си гледай там работата.Емилича нищо не заслужава тая година..освен награда за дуета там,благодарение на Ави Бенеди.

По-добре не искай да разбираш коя съм, че опознаването няма да ти хареса! Селско е твоето поведение.

Емилия ще си вземе съвсем заслужено 2-те награди, които и се полагат, а твоята Дора ще си остане без нищо. Завиждай!

И ако не си разбрал не заради Ави, а заради Емилия песента стана такъв тотален хит :)

Сподели в други сайтове

Ще рабереш на 26 февруари. :)

Кога ти го затвориха, че аз отдавна не съм го посещавала ?

И аз отдавна не бях го посещавал :1000 (29): :1000 (29):

Нямах време за него. Но пък ще опитам да разработя нещо по-интуитивно и добро. Имам някои идеи.

Сподели в други сайтове

Я по-леко с обидите и епитетите! :mf_surrender: Ти си расистка,за пореден път се обеждавам в това.

Изказването ти за Джена е пълна глупост.Джена се слуша от всякакви чалгари - прости,селяни,модерни,умни,граждани и т.н.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...