Ивал.ЪТ Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 някви скапани миксове Няма що... :1000 (29): Първото горе долу става,но второто бетер катеричоците... Като говорим за ремикси,тези са ми най-най-най любимите На дъбстепчето много си избухвам,хоум алоун особено :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Траклистът: 1. It's my party 2. Thunder 3. Square one 4. Sexy lady 5. Harder we fall 6. Breathe 7. I miss her 8. Daydreamin 9. Excuse my ride ft. Becky G 10. Wild ft. Big Sean & Dizzee Rascal 11. Gold 12. Conquer the world ft. Brandy 13. Alive Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Бива ли такава идиотска обложка. Не бие тая на Хана Монтана, но и тази и много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Много ми се искаше Hero и Magnetic да са включени, но няма как. Сеньор, на нас си ни харесва.. ще ми сравнява Джеса с Хана Монтана и "творчеството" ѝ, ако естествено има такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Много ми се искаше Hero и Magnetic да са включени, но няма как. Сеньор, на нас си ни харесва.. ще ми сравнява Джеса с Хана Монтана и "творчеството" ѝ, ако естествено има такова. В случая я сравнявам, защото и на Майли обложката е ужасна (както казах, по-ужасна от на Джеса). А иначе да - не може да се сравняват на Джеса лиготиите с на Майли яките песнички, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 В случая я сравнявам, защото и на Майли обложката е ужасна (както казах, по-ужасна от на Джеса). А иначе да - не може да се сравняват на Джеса лиготиите с на Майли яките песнички, да. Най-голямата глупост, която бях чела в Рамания, най-голямата! И Зайка дори така не се е изсирала с изказване... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ще помоля хора харесващи карикатури като Брита да не се изказват за талант като Джеси Джей,благодаря Обложката е невероятно стилна! Някой може ли да ми обясни какво точно значи pre-order Нещо като предварителна заявка ли,какво Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ще помоля хора харесващи карикатури като Брита да не се изказват за талант като Джеси Джей,благодаря Обложката е невероятно стилна! Някой може ли да ми обясни какво точно значи pre-order Нещо като предварителна заявка ли,какво Значи, че поръчваш албума, плащаш го, но го получаваш едва като излезе. Идеяата е, че си сигурен, че ще има в наличност(което беше важно, когато албумите се продаваха на дискове) и че го имаш в секундата, в който излезе. Понякога има и бонус неща при pre-order. Реших все пак да проверя дали няма и друго обяснение и в уикипедия намерих абсолютно това, което аз ти казах: A pre-order is an order placed for an item which has not yet been released. The idea for pre-orders came when people found it hard to get popular items in stores due to their popularity. Companies were then given the idea to allow people to reserve their own personal copy, before the release, which has been a huge success. Pre-orders allow consumers to guarantee immediate delivery on release, manufacturers can gauge how much demand there will be and hence how large initial production runs should be, and sellers can be assured of minimum sales. Additionally, high pre-order rates can be used to further increase sales. Pre-order incentive[edit source | editbeta] Pre-order incentive, also known as pre-order bonus, is a marketing tactic whereby a retailer or manufacturer/publisher of a product (usually a book or video game) encourages buyers to reserve a copy of the product at the store prior to its release. Reasons for this vary, typically publishers wish to ensure strong initial sales for a product, and the offered incentive is used to induce shoppers (who might otherwise wait for positive reviews or a specific shopping period like the holiday season) to commit to a purchase. Having paid for part or all of the purchase when placing the order, these consumers will usually complete the transaction shortly after the product's release, often on its first day in stores. Individual stores or retail chains may also offer bonuses for a popularly anticipated product, to ensure that the customer chooses to buy at that location, rather than from a competitor. The pre-order bonus may be as simple as a discount on the item's purchase price or other related merchandise (another marketing strategy), or may consist of an actual item or set of items. These items may be related merchandise or exclusive items available only through the pre-order program. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Значи, че поръчваш албума, плащаш го, но го получаваш едва като излезе. Идеяата е, че си сигурен, че ще има в наличност(което беше важно, когато албумите се продаваха на дискове) и че го имаш в секундата, в който излезе. Понякога има и бонус неща при pre-order. Мерси! Джес е много доволна че за 10 часа е стигнал 6то място. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Ще помоля хора харесващи карикатури като Брита да не се изказват за талант като Джеси Джей,благодаря Обложката е невероятно стилна! Някой може ли да ми обясни какво точно значи pre-order Нещо като предварителна заявка ли,какво Май само британчетата може да си го поръчат предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Както в 97-98% от случаите, албума ще leak много скоро в нета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Sexy lady ще е няква копие на Domino...Джесо,много моля,в албума други песни в този стил да няма! :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Sexy lady ще е няква копие на Domino...Джесо,много моля,в албума други песни в този стил да няма! :1000 (29): Е тя е 1:1 бе Джесао, Джесо.. да те хвана за перчема! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Джесао, Джесо.. да те хвана за перчема! Хахахаха като прочетох тва и погледнах снимката от клипчето в цитата ти-все едно те е чула и е направила тая физиономия хахаха мн смешно ми стана Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Хахахаха като прочетох тва и погледнах снимката от клипчето в цитата ти-все едно те е чула и е направила тая физиономия хахаха мн смешно ми стана хаха верно, е аз ако я хвана тя верно така ше гледа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Аааа, ама няма да стане... Не включва готините нови, но лиготии - да. Не одобрявам "Партито" да е пилотното парче, със сигурност повечето песни са по-силни. Заглавията много не ми говорят, но дано бъдем удовлетворени с нещо некомерсиално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Очаквам го. В "Who You Are" имам много любими парчета, дано и в новия да намеря такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Aз нямам търпение да чуя как звучи студиино Square one, ако е със силата на лайфа,съм сигурен,че тва ще ми е любима песен просто.. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Aз нямам търпение да чуя как звучи студиино Square one, ако е със силата на лайфа,съм сигурен,че тва ще ми е любима песен просто.. Уоу, ето това е нещо наистина страхотно. Не знам как ще дочакам албумааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Превюта на песните...мале страх ме е да го пусна :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 От това което чух съм възхитен,изключително разнообразен албум,има от всичко,много от песните звучат наистина хитово без да са малоумен комерс. Умирам вече за Square one,тва ше ми е песента май май наистина....дуета с Бранди също ми е много интересен,изключителна певица е и тя. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Звучат добре, може би очаквах малко повече песни като "Square one", но и така е супер. То пък и не може все да е драматично, за да е хубаво. Но със сигурност "Square one" е и моята песен, откакто видях тук един линк не съм спрял да я слушам, просто е невероятна и ми е като продължение на "Who you are". "I miss her" също ми хареса много от малкото, което чух. Не съм се съмнявал, че ще ми допаднат. И "Партито" дори ме кефи вече, просто Джес е голям талант, а понякога това е достатъчно, за да усетиш и песен, която иначе не би ти допаднала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 https://soundcloud.com/jessiejfansuk/alivea..._medium=twitter Ето повече време от песните! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Господи,страхотни неща,откачам!!! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 https://soundcloud.com/jessiejfansuk/alivea..._medium=twitter Ето повече време от песните! oooo, благодаря тии!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.