Nolah Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Решение на Патрик Демпси е да напусне, но решение на Шундата е да убие героя му. Наистина прекали! Хората се бъзикат, че накрая Игра на тронове и Анатомията трябва да си обединят кастовете, който е останал жив и да си направят нов сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 30 Report Сподели Публикувано Април 30 Беше тегав епизод, но в същото време недоправен. Сякаш имат някаква вражда и продуцентите са решили да му го върнат. Не може всичко това да става в 1 епизод и то по този нелеп начин, а накрая жена му да казва "It's okay, go!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 30 Report Сподели Публикувано Април 30 Беше тегав епизод, но в същото време недоправен. Сякаш имат някаква вражда и продуцентите са решили да му го върнат. Не може всичко това да става в 1 епизод и то по този нелеп начин, а накрая жена му да казва "It's okay, go!" То драмата започва сега. Тоя епизод, който излиза утре ще е двучасов, както след смъртта на Джордж, и като цяло по-вълнуващите епизоди. От всички убити персонажи, най ме е яд за Изи, тя не че умря, де, ама я махнаха.. беше страхотна. Дерек не ми беше чак толкова любим, но откъм любовта му с Мередит, всичко става доста тъжно. Та, сега в тоя епизод се очаква да се излее цялата драма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 30 Report Сподели Публикувано Април 30 То драмата започва сега. Тоя епизод, който излиза утре ще е двучасов, както след смъртта на Джордж, и като цяло по-вълнуващите епизоди. От всички убити персонажи, най ме е яд за Изи, тя не че умря, де, ама я махнаха.. беше страхотна. Дерек не ми беше чак толкова любим, но откъм любовта му с Мередит, всичко става доста тъжно. Та, сега в тоя епизод се очаква да се излее цялата драма. Тя не се била появила на снимките на последния си епизод, затова не умря Иначе О пък почнала да казва, че с удоволствие би се върнала в сериала, ако сметнат, че е нужна. Иди ги разбери, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 30 Report Сподели Публикувано Април 30 За какво да се връща, то тя в тази болница вече никой не познава... Шонда ги изби всички... Иначе двучасовият епизод днес ще е драматичен, още от сега си знам, че ще ме боли главата след него, ама няма как, ще се гледа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 1 Report Сподели Публикувано Май 1 Тя не се била появила на снимките на последния си епизод, затова не умря :roll1: Чакам субтитрите сега за епизода, явно чак довечера ще са готови на 100% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 Безкрайно скучен епизод.. след толкова дълга поредица от интересни и силни епизоди, тоя дойде като огромно падение, ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Гледахте ли? Направо си го изритаха Дерек - за епизод и половина, даже не развиха и погребението като хората. 9 месеца и всичко е ОК, Мередит си бачка, детето там само се гледа както винаги и.... ще чакаме сеха в 12 сезон да й намерят нова любов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Гледах и замисълът ми хареса, участието на майката на Мер много спомогна и сцените се вързаха перфектно. Но погребението беше претупано. Опитаха с дубльор и в гръб да ни преметнат, че Кристина е била там, споменаха и бившата му жена, но не беше достатъчно. Но на мен ми е ясно, че нямаше как да покажат погребението изцяло и с рев, раздялата, защото тези актцори трябваше да се върнат, а не е било възможно. Без тях и да бяха симали тези сцени щеше да е смехотворно. Между другото се шири теория, че можело Мер да се е разболяла в крайна сметка от болестта на майка си, както и самите сценаристи намекваха и евентуално това да се е случило само в нейната глава. А в началото Дерк да се върне жив и здрав. Ама мечти... Като при Мариса в "The O.C.", тогава май за първи път ми раниха психиката брутално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 15 Report Сподели Публикувано Февруари 15 Брутален нов епизод след паузата, направо разтърсващ. Може би по-добър не съм гледал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 15 Report Сподели Публикувано Февруари 15 Брутален нов епизод след паузата, направо разтърсващ. Може би по-добър не съм гледал. Напълно съгласен. Както миналия сезон, така и този, всеки епизод носи някакъв дълбок смисъл. Но този направо надмина всичките ми очаквания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Последните два сезона са направо брутално добри. Новият епизод беше абсолютен шок, а актьорската игра на Елън Помпео заслужава Златен глобус. На няколко пъти настръхвах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 5 Report Сподели Публикувано Март 5 Явно са вкарали някакви грандиозни промени в новите епизоди, протичат по нов и нестандартен начин, доста инересесни в сравнение с миналите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 5 Report Сподели Публикувано Март 5 Всеки епизод ми е брутален! Това е един от малкото сериали, които определно си струват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Някой от тук гледа ли го още, или съм само аз? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 И аз Ама днешния епизод все още не съм. Да не е станало нещо интересно, че изведнъж попита? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 И аз го гледам. Липсва Торес, със затворските истории на Карев леко зацикли. Като че ли след почивката са малко скучни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 И аз днешният епизод още не съм го гледал. Най-вероятно утре ще го изгледам. Факт е че след почивката епизодите са една идея по-слаби.. преди бяха къде-къде. Всеки епизод разтърсваше! Иначе има потвърдена информация за поне още един сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 8 Report Сподели Публикувано Октомври 8 Много тегави втори и трети епизод. Стана ми жал за Амилия. Дано да не изпадне от сериала или натам са тръгнали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 8 Report Сподели Публикувано Октомври 8 Много тегави втори и трети епизод. Стана ми жал за Амилия. Дано да не изпадне от сериала или натам са тръгнали? Това ще е лошо за сериала, тя е интересен персонаж.. надявам се операцията, която ѝ предстои да бъде успешна. След което да бъде по-уравновесена и да си оправи отношенията с Оуен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 8 Report Сподели Публикувано Октомври 8 Някъде четох, че я разкарват от сериала. Дано да е било някакво фенско предположение, понеже мен си ме кефи. А и хубаво е да оставят поне единия Шепърд. Според мен просто така обясняват налудничавото и поведение през последните там 2 сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 8 Report Сподели Публикувано Октомври 8 Някъде четох, че я разкарват от сериала. Дано да е било някакво фенско предположение, понеже мен си ме кефи. А и хубаво е да оставят поне единия Шепърд. Според мен просто така обясняват налудничавото и поведение през последните там 2 сезона. +1 И аз така мисля, тя е много забавна и свежа като персонаж и си я искам там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Плакахме ли на 23 епизод? Много тегаво, че гонят Аризона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Интересно ли е това нещо? Не съм го гледал до сега и мисля да го почна, та поне да питам дали си струва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Зависи какъв тип сериали харесваш Този от докторските е най-добрия. Има драматични случки и дълбоки послания, поднесени по интересен начин. Разбира се и слаби моменти е имал или нещо, което да не ти допадне. Струва си, гледай го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.